reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beatko dostalam wiadomosc razem z Ostrzezeniem.
Ponoc nie przestrzegam Regulaminu BB:-(
ale ja niewiem o so chosi:no:
Wiadomosc ta wkleilam w Babyboomowe newsy-Zmiany.
Niech mi aniaslu wytlumaczy co to jest i czy cos nabroilam:confused:
Ale sie znenerwowalam:no:

Anilko w Babyboomowych newsach mozesz zapytac anislu co zrobic z suwaczkiem

reklama
dzięki anineczko

a prywatnych wiadomości nie możesz wysyłać bo masz pełną skrzynkę. jak usuniesz jej zawartość, będziesz mogła wysyłać. Ja już mogę.

heheheheh, anineczko przepraszam, to niechcący, tam było napisane że wysyłam wiadomość no i :-D sama wiesz :-p
to wygaśnie chyba za 10 dni o ile się nie da anulować.
ale jestem zorientowana w nowych opcjach forum

Dziendoberek.

Dziewczyny podpowiedzcie co mialyscie za zarelko na imprezach roczkowych???
Okazuje sie,ze u mnie bedzie "tylko" 18 osob:szok:
Moj maz sie rozszalal z zapraszaniem:-D:-D:-D
No i niewiem jak zapchac tych ludzi:tak::-);-);-)

Czy podac tylko ciasto i kawe?
Myslalam jeszcze nad dwiema salatkami ale kurka niewiem:-p

Kupilam wczoraj papierowy zestaw urodzinowy (talerzyki i kubeczki) bo nawet nie posiadam tyle w zastawie:szok:
No i wogole pokupywalam banery,czapeczki,piszczalki ,balony.
Hihi w koncu mamy sie bawic:-):-):-):-):-)

Anineczko u mnie bylo 8 osob :-D
Po powrocie z kosciola byl rosolek z makaronem, pozniej kawa i torcik. Nastepnie zaserwowalismy 2 salatki jedna z ryzem i tunczykiem, a druga z makaronem i szynka, jajka w majonezie, szyneczka, chlebek, pomidorki i ogorki oraz grzybki marnowane i do tego bylo male co nie co ;-) soki i napoje :tak: pozniej na cieplo strogonow i na koniec lody. Oczywiscie nie zjedlismy wszystkiego na raz :-) Wczoraj na kolacje dojedlismy koncowke salatki :-D

dziewcxzyny powiedzcie mi jeszcze czemu nie moge korzystac z opcji szybka odpowiedz :baffled: i jak sie usuwa wiadomosci ze skrzynki :baffled:

koreczek ja moge uzywac szybkiej odpowiedzi.
Kurde u mnie wszystko dziala jak narazie.

Wiadomosci usuwa sie tak jak kiedys zaznacz ptaszkiem i potem ustaw na dole usun (bo u mnie domyslne jest przenies do folderu) i daj idz i powinno usunac.

beatko to to ja wiem.... tylko nie wiem jak go wkleić do podpisu:confused::dry::wściekła/y:

Aniulka a probowalas tak jak sie wstawia zdjecie.

Wejdz na stronke z suwaczkami i tam pewnie pojawi ci sie kilka linkow skopiuj jeden i w podpisie ustaw kursor tam gdzie go chcesz wkleic nacisnij znaczek wstaw obrazek i wklej link do suwaczka i powinno zadzialc.

A jak nie to pisz moze ci pomoge :tak:

Mnie sie udalo zmienic fotke wiec moze z suwaczkiem tez dam rade ;-)

reklama
Do góry