reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko :-) poscik faktycznie inny, bo wklejany z worda i sie zmienil przez noc :dry:
ale grzyb z nim :cool2:
ja na roczek zrobilam gulasz z warzywkami i podalam z ryzem, pozniej kawka i tort, pozniej lody z owocami i galaretka i na koncu salatki i wedliny
jak na posiadowke od pierwszej do osmej to wystarczylo i jeszcze zostalo :-)
tylko, ze u mnie bylo 10 osob, 18 by sie nie zmiescilo :-(

reklama
dziewczyny czy Wy wiecie jak wstawiać suwaczki w podpisie??? Łukaszowi pokazuje że ma 1 dzień. Chciałam wstawić nowy, weszłam w edycje podpisu i dalej nie umiem... pokazuje mi się że jest błąd.... kto mi pomoże??

Aniulka jeszcze domku nie wybudowaliśmy aż tacy szybcy nie jestesmy:no:
na razie zamieszkamy z moimi rodzicami....mam nadziejej ze nie bedzie źle ;-)

Ineczka to sporo przygotowałas na party urodzinowe dla Milenki, ja na razie mam za sobą pierwsza imprezke dla Iguni u teśció, bylo 10osób, tesciowa upiekła torta (nawet dobry ;-)) i zrobila obfity obiadek, a my tylko kupilsmy ciastka rózne i cos czym mozna by wzniesc toast za Ige i finał.

Dziendoberek.
u nas leje i leje:-(
Antek oglada "Lokatorzy" i wkurza sie na dziadka,ze wlaczyl odkurzacz,bo nic nie slyszy :-D
Niewiem dlaczego,ale bajki go tak nie interesuja jak ten serial:-D
A m Jak miłośc też lubi ?? Iga w ogóle nie ejst telewizja zainteresowana.

Aniulka ja nie wiem co z tym suwaczkiem

A m Jak miłośc też lubi ?? Iga w ogóle nie ejst telewizja zainteresowana.

Aniulka ja nie wiem co z tym suwaczkiem

Serialu nie oglada, ale przy melodii tanczy:-D

Aniulko ja tez niewiem jak to zrobic,ale moze cos zaraz podpatrze.
Hihi Lukszek mlodziutki:tak:

Ineczko no wlasnie, twoje menu jest swietne.
Mam lody i galaretki,salatki ze dwie zrobimy,wedlin tesciowa nawiozla z Polski:-) kawa i ciasta.
A na przekaske moze upieke udka i skrzydelka;-)

Dziewczyny mozecie wysylac PW ?
Bo ja wczoraj nie moglam:-(

Aniulka musisz zmienić suwaczek na taki co będzie pokazywał do drugiego roczku czas. przyjrzyj się tam na stronie suwaczków - musisz wybrać inny, "starszy" :-)

a co do menu to u mnie miala być kawa i tort, ale moja mam zaszalała. Na kolację zrobiła goloneczki, udka kurze zapiekane w piekarniku, sałatke makaronową z łososiem, sałatke kukurydzianą z wędzonym kurczaczkiem (tą ja zrobiłam :-p) wedlinki, kiełnaski.... a i na przekąski owoce winogronka i brzoskwinie.... jedliśmy wszystko przez trzy dni;-)

reklama
ah o to chodzi? no to na górze strony masz szybkie menu i edytuj podpis...
nie działa? sama nie próbowałam ale to powinno działać...

Tyle to ja tez zrobiłam tylko że tam pojawiają sie na stronce suwaczki a nie adresy. A pod spodem jest linijka i jak tam wpisałam adres suwaczka, to mi sie nie zrobił, tylko napisali mi, że wystapił błąd...:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry