reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
u nas sie wlasnie wstretnie rozpadalo i nici ze spacerku, a to najbardziej jest nam potrzebne o tej porze, zabawa w domku jest nudnawa :-(

Beatko dostalam wiadomosc razem z Ostrzezeniem.
Ponoc nie przestrzegam Regulaminu BB:-(
ale ja niewiem o so chosi:no:
Wiadomosc ta wkleilam w Babyboomowe newsy-Zmiany.
Niech mi aniaslu wytlumaczy co to jest i czy cos nabroilam:confused:
Ale sie znenerwowalam:no:

Anilko w Babyboomowych newsach mozesz zapytac anislu co zrobic z suwaczkiem

Ale masz straszny komunikat:szok:. Brzmi powaznie, a ja nie mam pojecia o co chodzi, ale dam do sprawdzenia tym co sie znaja:-D Nie martw sie

hehe sama sie niezle wystraszylam:-):-)
Mam nadzieje,ze nic nie przeskrobalam:-D:-D:-D
Bo ja nie pamietam:-D:-D:-D
a piłaś coś ze nie pamiętasz??:-D:-D:-D:-D:-D

U nas zrobiło sie cudnie na dworze. Łukasz marudzi a ja nie moge z nim wyjśc bo jestem na opiece i moga mi z pracy nalot zrobić czy siedzę w domu....:sick: tesciowa szwęda sie z kąta w kąt ale z Łukaszem na spacer nie pójdzie....:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: życ i nie umierać.... gdybym tak juz kawałek trawki miała za domem....;-):rofl2:

Hallo !!! Pamieta mnie ktos jeszcze?

Kuba chory, a raczej mocno przeziebiony. Ma goraczke, katar i kaszel. Dostal antybiotyk i powoli wraca do siebie. Teraz siedzi w lozeczku i grzecznie czyta ksiazeczke, a ja popijam goraca herbatke i odpoczywam po powrocie z Krakowa, koszmar, na trasie 100 km ponad 15 razy stawalam w korkach brrr

No wlasnie nic nie pilam Pani Moderator;-);-);-);-);-)
CZy wiesz Aniulko ze juz nia jestes???:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
wieeeeeeeem :tak:;-):-)

Gosiczko a ja się już zastanawiałam co u Ciebie.
Zdróweczka dla Kubusia.... no i teraz tak będzie. jeseń idzie i katarki ida.... trzymamy kciuki by mu szybko przeszło.

(szkoda, ze nie ma emotka z całuskiem..):dry:

reklama
Aniulko z tymi podpisami mam te same problemy. Od wczoraj kombinuję i nic nie wychodzi i mimo, że zapiszę zmiany, wraca stary jeden suwaczek:baffled: :confused: :wściekła/y: . Nie wiem czy to jeszcze mają niedopracowane, czy ja coś robię nie tak :baffled: :dry:
To Aniulka jest już moderatorką? Super:-D :-)
No tak jesień się zbliża i wszyscy chodzą z katarami. Zresztą ja także i chyba zaraziłam Roberta, bo juz też zakatarzony jest:-( "Złapał katar Katarzynę...":rolleyes:
Dużo zdrówka Kubusiom i innym chorowitkom:-) Mnie też brakuje tych buziaczków:dry:
Anineczko no to bb nieźle Cię wystraszyło;-) . Jakiś pewnie błąd systemowy
Ja już nie mogę z tym moim Robertem. Ciągle go ściągam z jakiegoś mebla. Mój syn jakąś górską wspinaczkę trenuje:baffled: :rolleyes: Wiecie on już zaczyna biegać:-D . A dziś na placu zabaw zjadł ziemię. Miał cały czarny język, a ja potem czarną rękę i husteczkę, bo próbowałam co się da wyciągnąć mu z buźki:szok: :sick: ;-)

Do góry