reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

uff wreszcie udało mi sie wejsc na forum. kurcze nie wiem czemu ale mam zdublowane konto :baffled:

u nas ok. mam teraz nawał pracy bo chce obronic sie w pażdzierniku, mialam z tego powodu troche nieprzyjemnych rozmów z promotorką :wściekła/y: ale na szczescie to juz z mną jeszcze pare poprawek i moge pracke drukowac.
a do tego jeszcze w piatek wyprowadzamy sie na dobre i mase pakowania....boze i czloweik zromadzil przez ten czas

pozdrawiam was wszystkie serdecznie i ciesze sie ze udalo mi sie zalogowac :-)

reklama
Dzień dobry!!! :-)
Jak same zauważyłyście wyszło tak, że i ja jestem wrześniową mamą :-D tylko że 2006 :-) Wszystkim bardzo dziękuję za gratulacje :-) :-) :-)
Przepraszam że nie piszę nic więcej ale to z braku czasu :-(
A tu nowe fotki mojej Mariczki, jeżeli macie ochotę, zapraszam do ogladania: https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...azdziernikowych-dzieciaczkow-6434/index3.html

Buziaczki dla Was i Waszych dzieciaczków :-)

Aniulka wspólczuje Kubusiowi. biedaczek. Skąd to cholerstwo ??

Ines gratulacje ....ciesze sie zostałąś wrzesnioweczką i mozesz juz Mariczke tulic :-)

a moja Igusia zaczela juz na dobre chodzic :tak:

Cześc dziewczyny

Mam nadzieję że teraz forum już będzie działało. Chciałam wczoraj powklejac zdjęcia z roczku i kiedy już naprodukowałam wszystko, wyłączyli forum.... miałam nadzieję że udało się zapisac mojego posta ale niestety.... nie udało się:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

Siwasku gratulacje dla Igi, piwodzenia na obronie no i w przeprowadzce. Juz wybudowaliscie domek???:confused::confused::eek::laugh2::laugh2:

Pogoda nie za ciekawa, no ale mnie to mało obchodzi, bo i tak musze siedzieć z Kubą w domu. Nie wiem tylko co z łukaszem. Chyba tez będzie miał przymusowy dzień bez spacerku:-:)-(

Noc miałam cięzką i to wcale nie przez dzieci tylko przez mój ból głowy.... łeb mi pękała. Nie pomogły tabletki. Dobrze że dzisiaj już jest lepiej, bo ja z bólem głowy nie umiem funkcjonowac normalnie:dry:

Miłego dnia babeczki. Lecezająć sie domkiem. Do napisania później

Ines Mariczka przesłodka. I chyba naprawde do Ciebie podobna.... wyobrażam sobie jaka jestes szczęsliwa. Obys mogła szybciutko zabrać Mariczkę do Jej ślicznego pokoiku:tak::tak::-):-)

Czesc babeczki :-D

Nocka standardowa i jedna pobudka :-)
Pogoda do bani brzydko, pochmurno i leje choc musze przyznac, ze jest cieplo. Ale jak narazie z pobytu na dworku nici. Taraz corcia spi to mam troszke czasu dla siebie.

Ines ogromne gratulacje. Corcia sliczniutka. I taka malutka :-)

Siwasku ciesze sie, ze do nas dotarlas po trudach logowania;-)

Gratulacje dla Iguni samodzielnego chodzenia :-D :-D :-D

Aniulka biedactwo i Kubus chory i glowa bolala. Wsopolczuje bidulko.

Coraz bardziej podoba mi sie to nowe forum :-) :-)

Milego dnia

Cześć :-)
Witaj Siwasku fajnie, że w końcu udało Ci się zalogować:-). To już domek gotowy? Nie zazdroszczę ci tego pakowania, ale domku tak;-) Mam nadzieję, że necik będziecie mieli ;-) . Jeszcze do tego przed Tobą ta obrona. Dobrze, że udało Ci się dogadać z promotorką co do terminu :-) . Brawo dla Igusi:-D
Ines jeszcze raz gratuluję ci małej Martynki:-). Martynka śliczna dziewczynka:-) Buziaczki dla Twojej córeczki i dla Ciebie:happy:
Aniulka Ty to jesteś silna kobieta. Ja bym mojej córki chyba nie doniosła do tej przychodni:hmm:. Wagowo nasze dzieciaczki są takie same.
Wspólczuję Ci tego bólu głowy. Pewnie rozbolała Cię ze zmęczenia i z przejęcia.
Życzę Kubusiowi szybkiego powrotu do zdrowia, aby znów mógł biegać Jak Ty dajesz radę powstrzymać Kubusia od poruszania się :baffled: :rolleyes: Sara nawet jak ma około 39st., nie usiedzi na miejscu:dry:

[FONT=&quot]czesc Kochane Wrzesnioweczki

rety, wczoraj naprodukowalam wieczorkiem posta i nie zdazylam go wyslac przed zamknieciem, na szczescie odtworzylam stronke i zapisalam sobie dzis, wiec tylko uzupelnie ;D

odwiedzilysmy wczoraj przychodnie i zaliczylysmy szczepienie na odre,swienke i rozyczke
wstapilysmy tez do mojej dentystki i bedziemy chyba wcierac fluor w zabki Milence, bo ma miejscami takie bielsze zabki, moze byc to objaw odwapnienia a moze taka uroda zabkow
z tym fluorem musze jeszcze pomyslec, bo to na moja odpowiedzialnosc
Milenka mi dzis rozwalila okulary, a mialy byc niezniszczalne :-)
optyk rzucal takimi po sklepie wychwalajac ich trwalosc, ale jak widac przesadzil

Joanko :-) Twoja Majeczka chyba po Tobie ma bakcyla scenicznego :-) wspaniala jest z tym mikrofonem, pekaj z dumy, innego wyjscia nie masz :-)

Martusiu ten pogrzeb byl wyjatkowo wzruszajacy, a jeszcze ta orkiestra, mnie to sie lzy zaraz wyciskaja jak slysze orkiestre

Sandrusiowy roczek byl taki uroczysty i wyjatkowy :-)
tylko pozazdroscic
nasz roczek w niedziele co prawda nie byl tak spektakularny, ale goscie dopisali i nawe sie wszystko udalo :-)

Aniulko szkoda Kubusia, trzymam kciuki za jego zdrowko i za Ciebie, zeby bieganie kolo niego trwalo krotko i nie bylo uciazliwe

Joanko, Karioka ja tez juz grzeje lawe na placu zabaw ;-) co prawda nie nastarczam ze spodniami, bo jak mamy 2 spacerki to ida 2 pary dziennie do prania, ale warto
nawet wczoraj bylam w lumpeksiku i kupilam jakies kolejne porcieta :-)

Kociak, naciskajac kolorowe karteczki mozesz napisac do kogos prywatna wiadomosc, choc wczoraj wydawalo mi sie, ze mozna bylo jeszcze przegladnac posty danej osoby
a co do dziewczyn z Lodzi i okolic to wsrod piszacych obecnie nie ma lodzianki
Kociak, wybierasz sie do Lodzi??

Ines serdeczne pozdrowionka jeszcze raz gratulacje, Mariczka jest przesliczna :-)

Siwasku, ciesze sie ze z praca idzie do przodu :-) ale bedziemy mialy swietowania obron tej jesieni :-)
powodzenia w pakowaniu i blyskawicznej przeprowadzki
:-) jak bedziecie mieszkac blisko budowy to i domek szybciej stanie
:-) przeprowadzacie sie do rodzicow czy bedziecie wynajmowac?

Anineczko te klify przepiekne, az sie chce tam oddychac swiezym poietrzem

Milego dzionka

[/FONT]

cześć babeczki!

my siedzimy od wczoraj w domu i Majka lata bez pieluchy- niestety ma na pupie kotlet mielony i staramy się go wyleczyć. jest już trochę lepiej :eek:

z dobrych wiadomości - promotorka oceniła moją pracę na bardzo dobry :-) ale w związku z różnymi okolicznościami zdecydowałam się jednak przesunąć obronę na kolejny tydzień.

Ines gratuluję Ci bardzo ślicznego Maleństwa! wracajcie szybciutko do domu!

Aniulko współczuję Tobie i Kubie, trzymajcie się dzielnie i niech się leczy biedulek :tak:

Joanko Majeczka dzielna Dziewuszka, artystka Ci rośnie :-D oby tylko w tym dobrym znaczeniu !

siwasku powodzenia i Tobie z obroną, oby mieć to jak najszybciej z głowy!

moja Majka zasuwa ostatnio za swoim pchaczem, ale do samodzielnych kroczków jeszcze trochę jej brakuje równowagi :dry:
na szczepionkę musimy dostać pozwolenie od neurologa , a wizytę mamy dopiero 13 października tak więc czekamy cierpliwie

reklama
Dziendoberek.
u nas leje i leje:-(
Antek oglada "Lokatorzy" i wkurza sie na dziadka,ze wlaczyl odkurzacz,bo nic nie slyszy :-D
Niewiem dlaczego,ale bajki go tak nie interesuja jak ten serial:-D

Ineczko jakis dziwny ten twoj poscik;-)

Dziewczyny podpowiedzcie co mialyscie za zarelko na imprezach roczkowych???
Okazuje sie,ze u mnie bedzie "tylko" 18 osob:szok:
Moj maz sie rozszalal z zapraszaniem:-D:-D:-D
No i niewiem jak zapchac tych ludzi:tak::-);-);-)

Czy podac tylko ciasto i kawe?
Myslalam jeszcze nad dwiema salatkami ale kurka niewiem:-p

Kupilam wczoraj papierowy zestaw urodzinowy (talerzyki i kubeczki) bo nawet nie posiadam tyle w zastawie:szok:
No i wogole pokupywalam banery,czapeczki,piszczalki ,balony.
Hihi w koncu mamy sie bawic:-):-):-):-):-)

Do góry