reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Karioko z tymi suwaczkami to prosta sprawa:u góry masz opcję szybkie menu i tam jest funkcja edytuj podpis. Musisz tam wejśc.

Jesli w oknie gdzie pisze się tekst, zamiast linku do suwaczka masz obrazek, musisz zniemić funkcje. W prawym górnym rogu tej szarej ramki masz kwadracik z dwiema literami A. Kliknij w to a tło na którym się pisze z zółtego zmieni się na biały i zamiast obrazków pojawią Ci sie linki suwaczków. No i dalej już po staremu. Mam nadzieję że coś zrozumialas z moich wypocin. Powodzenia

no i oczywiście musisz najpierw usunąc stary suwaczek a nie kopiowac jeden na drugim;-)

reklama
Aniulko ja wiedziałam, gdzie trzeba wejść. Ja akurat klikałam w "Panel użytkownika: a tam wybierałam "Edytuj podpis". Inna ścieżka, a cel ten sam. Niestety trzymając się Twojej wskazówki nic mi nie wyszło:confused: . Albo ja jakaś nie kumata jestem. nie wiem czy wiesz, ale Ty znowu nie masz podpisu. Może to informatycy jeszcze coś zmieniają i dlatego są te problemy.
Robię suwaczki jak zwykle wchodząc na str. Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06.
Ale dziekuję za pomoc;-) :-)

hmmmm to dziwne :baffled: ja widze moje obydwa suwaczki.... i wszystkich innych dziewczyn też. Może to wina przeglądarki.... a może zły adres kopiujesz??:confused::confused::eek:

Witam wieczorkiem.
Aniulko ja tez widze twoje suwaczki.
Karioko po prawej stronie w edycji podpisu masz takie dwa A. Jedno duze,drugie male.
Nacisnij to. U mnie dziala.
A widzicie co mam napisane pod awatarem?
Zamiast Fanki jestem wrzesniowa mama 2005 :-D
I sama sobie to zmienilam:-):-)

Witam wieczorkiem.
Aniulko ja tez widze twoje suwaczki.
Karioko po prawej stronie w edycji podpisu masz takie dwa A. Jedno duze,drugie male.
Nacisnij to. U mnie dziala.
A widzicie co mam napisane pod awatarem?
Zamiast Fanki jestem wrzesniowa mama 2005 :-D
I sama sobie to zmienilam:-):-)
to podpowiedz jeszcze jak to zrobiłas:szok::szok::szok::szok::szok:

Dobry wieczór.

Przede wszystkim życzę duuużo zdrówka wszystkim zakatarzonym i zasmarkanym:-) .
Maciek ciągle walczy z katarem (już drugi tydzień). Ja wczoraj nie mogłam się ruszać, byłam pewna że to grypa, ale dziś rano wstałam jakby nigdy nic i poszłam do pracy, w ogóle nie czułam się chora, teraz jakby mi leciutko wracało, ale może mi się wydaje.

Maciuś już śpi. Byliśmy dziś u teściowej na urodzinach i zmęczony zasnął od razu po powrocie.

Widzę, że cały czas się doszkalacie w obsłudze nowego forum, troche tajemnic ono ma, fakt:confused: .

Dobry wieczór,

Dziecię prawie śpi, a ja jestem umęczona, bo dzisiaj myłam okna i prałam firany. Ciocia się nade mną ulitowała i pilnowała Hankę a ja harowałam. Siostra się na mnie wypięła i nie przyszła. Dobrze, że chociaż ciocię mam...
Jak po tych 3 miesiącach weszłam do domu, to wydawało mi się że jest czysto ale teraz całymi dniami jeżdżę na szmacie:growl:...

Właśnie przeczytałam artykuł, który napisała Chylińska w "Machinie". Dosyć zabawny jak pomyślę, że póki co mam to za sobą :-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/szokujace-pojecie-macierzynstwa-6446/

reklama
Nareszcie!!!!!!!
Witajcie dziewczyny!!!
Walczyłam z przeciwnościam oczywiście moje konto musiało znależć się w tych wyjatkowych 12 na 11 tysięcy!, których nie dało się bezboleśnie przenieść :-)
nie mam zbyt dużo czasu, Rozulka zasmarkana ja też w nie najlepszej formie. coś jeszcze napiszę.
buziaczki

Do góry