reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczko, Tato Paris, lecę z Wami ;D

Mieliśmy dzisiaj niezapowiedzianych gości. Przyjechali moi rodzice. Wyobraźcie sobie, było wspaniale :laugh:. Takie krótkie kilkugodzinne spotkania raz w miesiącu są błogosławione dla naszych relacji. Wyściskali wnuków, zjedli firmową pomidorówkę córci i wrócili do Polkowic. ;D

Idziemy z Małymi na spacer, słonko takie, ze aż zal siedzieć w domu. :)

Skorzystamy z dwudniowej przerwy w BB i jedziemy rodzinnie na weekend do Karpacza, po drodze zahaczymy o Ząbkowice i zamek. Podoga na wędrówki górskie wymarzona :). Choć troszkę wieje. Troszkę bardzo wieje.
::)
Miłego piątku, Kochane. I dziękuję za gratulacje. :)

Melanie ,szerokich korytarzy powietrznych i długiego, i czułego powitania :)

Joanko masz urocze dzieciaczki :)
Masz super plany na weekend wiec zeby wszystko bylo tak jak sobie planujecie :)

ja tez sie zegnam..dzis czeka mnie a wlasciwie mnie i meza ciezkie zadanie...Jarek ma problemy z siostra i to takie ze szok.i do tego choroba tesciowej..stan sie pogarsza...po prostu zalamac rece...a mnie tak strsznie meczy ten katar.

Zapowiadaja ladna pogode wiec mamusie korzystajcie ile sie da..szalejcie na powietrzu,wysypiajcie sie i tesknijcie za bb i do zobaczenia chyba 18... :-* :-*

Witajcie babeczki.

Jestem po pracy.

Joanko ogromne gratulacje!!! Wiesz kochana? wcale mnie nie to nie dziwi, że dostałas bdb.... Wiadomo od dawna że jestes zdolniacha i inteligentna ponad norme. ;D ;D Zresztą po raz drugi przypominam Twoje ubiegłoroczne egzaminy.... pamiętasz jak to było??? :laugh: :laugh: :laugh:

Melanie mam nadzieje że jeszcze wieczorkiem poklikamy na bb i bedziemy mogły pożegnać się online. :laugh: :laugh: Jejku jak ja Ci zazdroszcze, że już od jutra zaczynasz nowe zycie.... mam nadzieję że mi czas do przeprowadzki minie równie szybko jak Tobie

Anineczko ale miałas luzik... mam nadzieję ze wykorzystałas to na całego ;) ;D ;D ;D

Edytko zdróweczka dla Maciusia... niech mu katarek szybko mija i da mamusi odespac zarwaną nockę

Ineczko widze że imprezka na całego się szykuje.... Powodzenia kochana i oby goście nie zawiedli :-* :-*

kurcze, nie pamiętam co miałam jeszcze napisać.... chyba sobie znowu kartke i długopis pod rekę uszykuję ;) ;D ;D ;D

edyta27 pisze:
No tak, a ciekawe kto biedną Mel i Pariskę przywita na lotnisku w UK ;D

Edzia chyba narody sie Tobie pomyliły :p

Hej laseczki ! ;D

mam jutro do załawtienia jeszcze 2 sprawy
zapłacić mandat :p
i skoczyc na pocztę

a potem już tylko na lotnisko ;D

wybaczcie ze nie czytam wszystkiego
tylko to co napisane do mnie
ale chce jeszcze się mądrze dopakować i iśc spać :)

jeszcze chwilunie poczytam bb i wróce tutaj

Czesc kochane

nie mogłam być przez ostatnie pare dni z wami bo miałam przeboje zmoim promotorem
wczoraj z łaska zawoalla mnie na spotkanie i stwierdził ze jak se załatwie zeby oddac potem to bede sie bronic a jak nie to go to guzik obchodzi i nic nie poddawałam sie poprawiałm wczoraj prace i ryczałam przy tym pojechała mu dzis zawiazłam i za na mowa mim znajomych z roku dopusci mnie teraz do obrony

pozatym narazie jest mi ciezko kurcze nie mamczasu dla daruni i jeszcze ta biegunka nie mam pojecia z czego nie wiem czy to przypadkiem nie przez ząbki

a domowy sposób to ugotować na maka ryż i zmiksowac go z wada w ktorej był gotowany dodac troche cukru i poddawac zawsze działa

reklama
Żegnam się już dzisiaj.

jestem sama w domu i mam okazję szybciej się połozyc.

Dobranoc mamuśki :-* :-*

A Melanie Tobie życze jutro pomyslności. Trzymaj sie kochana swiatowa kobieto ;) . Jak się juz zainstalujesz na nowych włościach, to skrobnij słówko starym znajomym z bb. Powoidzenia i do napisania :-* :-*

Do góry