reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Oj Edziu :-[, pierwsza nocka z katarem jest najgorsza, później bąbel się przyzwyczaja i jakoś sobie radzi..Powodzenia, wyśpisz się w wekend ;)

A co do samochwalstwa, to naprawdę nic takiego. Taki tam mój mały prywatny sukcesik, będąc dziś na uczelni i składając tonę papierzysk i oprawione prace, Pani Ania, opiekunka mojego roku, po wstępnym podrywie krzysia oznajmiła mi, że jako pierwsza seminarzystka w historii Pana prof. doc. hab. itd ... X na naszej uczelni otrzymałąm z pracy bdb ;D
zwykle za prace daje on 4 lub 3.
Trudno mi to pojąc, bo pracę, jak wiecie napisałam w 5 dni, coprawda z 8-mio godzinną przerwą na spanie w tym czasie, lae zawsze...
mało tego, facet widział mnie dwa razy na oczy, i to przy ustalaniu tematu w rudniu..., później, przy problemach z KRzysiem i jego guzem, przeszłam na system IOS ( indywidualny tok studiów), czyli w skrócie, na uczelni pojawiłam się dopiero na koła i na sesję w maju. Pracy mój prof itd. w trakcie dwóch semestrów nie widział na oczy ani razu, bo jej zwyczajnie nie miałam... ::)
no i dzięki temu obyło się bez poprawek... :p więc wysyłając mu pracę tydzień temu i po jego wcześniejszym zlaniu moich licznych maili, sądziłam że wyśle mnie na drzewo...lub w najlepszym razie powie, że praca jest cała do zmiany... a tu proszę....coś jednak ze mnie wyrosło... ;D
No, to się pochwaliłam ;D już nie będę, chociaż mam nadzieję, ze jednak tak,tuż po obronie... :)

reklama
Joanka to gdyby nie te wszystkie słodkie "przeszkody" skali by zbrakó na pracę jaką byś im wtedy napisała. gratuluję z całego serca bdb. ;D

Joanka pisze:
A gdzie podziała się Mel ? Miałyśmy się dzisiaj żegnać przed odlotem, i co ? :-[

pakuję sie od 18stej :p

u góry stronki napisali :

W związku z tym od nocy 15.09 do 17.09 forum będzie nieczynne.

czyli 15stego będzie czynne, tak ?

Melanie, pakuj się więc Słońce spokojnie. A jutro koniecznie i na 100 % bądź z nami.

Spadam Mamusie, forum muli tak niesamowicie, że moja "anielska" cierpliwośc sięgnęła dna... To chyba przez te zapowiadane zmiany... ::)
Buziaki i słodkich snów.
Edziu, oby Maciuś jednak zasnął spokojnym snem aż do rana :-*

Joanka pisze:
Edziu, oby Maciuś jednak zasnął spokojnym snem aż do rana  :-*

Niestety, budzi się co chwila, jak go biorę pionowo na ręce to zasypia ale jak go odłożę budzi się po 10 minutach...
Mi sie forum nie muli al smutnawo mi, że taki mały tu dziś ruch.

Joanko dobranoc.

hej
została mi jeszcze jedna nocka w domu ;D

ogólnie prawie sie (i Parsiskę ) spakowałam
w sobotę dokończe pakowanie

doczekac sie juz nie mogę ::)
dzisiaj mam jeszcze troche latania po mieście ale jutro powinnam już tylko odpoczywać przed podróżą ;D

Miłego dzionka i... do wieczora :)

reklama
Dzień Dobry :)

Joanko Ty Zdolniacho !!! Byłam pewna, że pójdzie Ci jak po maśle ;)

Edytko bądż dzielna, katar w końcu przejdzie :).

U mnie nocka też nieciekawa. Hanka słabo sypia. Bardzo niespokojnie, wybudza się, odkrywa a o 3 muszę ją karmić. Wstaję z 10 razy.Marzy mi się 8 godzin snu nocnego, żeby mnie nikt nie zaczepiał .Marzenie ściętej głowy :p

Mel ale masz fajnie. Zaczyna ci się zupełnie nowy rozdział życia !!! Wyruszacie na podbój świata i jestem przekonana, że uada Wam sie to wspaniale.Mężuś uwił już wam pewnie gniazdeczko :). A powiedz, jest zadowolony ?Podoba mu się tam?

Do góry