reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc :)

Joanko gratulacje :) wiedzialam, ze tak bedzie :) i caly czas trzymam kciuki :)

Edytko Niki jak mizl katar to kladlam go wyzej , wkladalam 2 poduszki do lozeczka i wtedy lepiej mu sie oddychalo. Zyczymy Maciusiowi zdroweczka :-* :-* :-*

Melanie pamietam swoja ostatnia nocke przed wyjazdem do meza, bylam tak podeksytowana , ze niebawem go zobacze po tak dlugim czasie, ze wcale nie moglam spac i wcale nie bylam zmeczona :) bardzo sie ciesze, ze juz niedlugo bedziecie razem :-*

dziewczynki a widzialyscie juz Ines w pazdzierniku wstawila zdjecia swojej coreczki, jest przepiekna- maly anioleczek :)

a i musze sie pochwalic, ze i u nas dzisiaj zawitalo slonko :) a poza tym to samo co wczoraj :)

reklama
Witam.
Zagladam dzis koniecznie do Was, bo czeka Nas przerwa :(

Wczoraj tescie zajmowali sie caly dzien wnukiem ;D
Najpierw zostali z nim 5 godzin bo My z Markiem pojechalismy na lotnisko po mojego tate.
Pozniej troje dziadkow poszlo na spacer z wnukiem, a jeszcze pozniej pojechali z Antkiem sprawdzic czy w rzece sa rybki ;D
Tak wiec ALL Day bez dziecka ::)
Dziwne uczucie,ale nie powiem troszke przyjemne ;D ;D
Oczywiscie wieczorem juz bylam strasznie steskniona za Anatolem ;)
Jutro jedziemy na klify :p :p :p MNie juz cofa jak sobie pomysle,ze 8 raz mam tam byc ::)
NO ale dla naszych gosci to zawsze bedzie pierwszy raz ;D

Joanko Jestes Wielka
:-* :-* :-*

Melanie uhhh  to juz :D
Bardzo sie cieszymy,ze tuz tuz i Tato Paris was usciska ;)
Odezwij sie jak najszybciej  po przylocie ;)

cześć :D
A ja też biegam za swoimi różnymi sprawami i staram się jak najwięcej z dzieciaczkami być na dworze. Trzeba wykorzystać do maxa tą słoneczną pogodę :laugh: Fajnie jest, bo poznaje coraz więcej mam, a Sara koleżanki :D. Wczoraj Robert podrywał w piaskownicy koleżankę o niecały miesiąc młodszą 8). Mała patrzyła na niego zdziwiona, ale wyglądała na zadowoloną z tych słownych zaczepek :laugh:
Joanko gratulecje :D. Wyobrażam sobie jaka się czujesz teraz zadowolona  :D. Teraz tylko obrona i odbiór dyplomiku :laugh:
Mel to już jutro lecicie :D Jak Ty sobie radzisz z tymi przygotowaniami ::) Ja to bym pewnie była pełna obaw przed tą całą wyprawą. Zwłaszcza, że lecisz z Pariską. No, ale ja to jeszcze samolotem nie leciałam, bo taka zacofana jestem ::)
Edytko to się biedulki męczyliście z tym katarkiem Maciusia. Miejmy nadzieję, że tej nocy tak jak napisała Joanka będzie lepiej i się już wyśpicie :)
Baasiu nie rób tak dużo zakupów, bo będziesz miala więcej rzeczy do pakowania do tej przeprowadzki ;) :laugh: Ale fajnie się masz :D z tym domkiem
Beatko kto jak nie my obywatele mamy pomagać w ściganiu przestępczości ;) Dobrze zrobiłaś :D. nie martw się będzie dobrze
Kinek oj to faktycznie się nie wysypiasz. A ja ostatnio narzekam, że Robert koło 3 -4 się przebudza i czasami wystarczy, że mu dam wodę i zaraz zasypia, a czasami męczymy się trochę dłużej, ale mleczka mu wtedy nie daję, bo mam nadzieję, że w końcu prześpi całą noc. Choć Robert długo śpi, bo zasypia już po 20, najpóźniej o 21-wszej Problem często jest ze mną, że to ja chodzę za późno spać, bo lubię się delektować tą chwilą, kiedy dzieciaczki już śpią i przeciągam te chwile do 12-stej w nocy ::) :)
Ineczko to się nakosztowałaś tych bobaskowych smakołoków. Nie zemdliło Cię po nich? ;)
Aniulka Ty to zaganiana jesteś ;)
Martusiu ale się dzieje koło Ciebie ::) A Sandrusia jak zareagowała na prezenty?

Anienczko to wesoło masz teraz w domu :D. Tyle gości. Dziadkowie pewnie szczęśliwi i rozpieszczają Antosia, a Wy przynajmniej odetchniecie trochę od maluszka ;) :)

Ale tutaj sie dzieje..zycie kwitnie...wiec ja sie przywitam przed ta przerwa... ;)

Dopadlo mnie chorubsko..katarzysko wstretne..i nic pozadnego wziasc nie moge..pozostaje mi rutinoscorbin..do tego cale mnostwo problemow..ale o nich to szkoda gadac...

Beatko a wktorej czesci Wawy mieszkasz?U nas pod oknem w nocy malolaty bawily sie ze sie bija..udawali naprawde autentycznie i powiem szczerze ze poza jakas starsza pania to nikt nie zareagowal..a jakby sie naprawde bili..bylo by nieszczescie.Dzielna kobieta jestes..ja tez czasem zadzwonie jak cos sie dzieje a konfidentem nie jestem...hihihi ;)

Martusia trzymam kciuki za poprawe u Sandry i napisz koniecznie jak wrazenia po pierwszymroczku :)

Joanko mega gratulacje i byle tak dalej...poprostu poznal sie na Tobie :)

karioka ja podobnie jak Ty smigam po dworzu i chyba dlatego sie dorobilam kataru.Jula wczoraj smigala ale na kolanach po trawie i cala sie wyswinila a do tego mokra byla bo weszla w jakies jablko rozgniecione..ale byla szczesliwa..ja troszke mniej.

Anineczko korzystaj kochana ile sie da z ich pomocy :)

bsasiu ale Ci zazdroszcze przeprowadzki,owszem tyle zamieszania ale bedzie cos nowego..super..

o jezu tyle bym jeszcze mogla napisac ale obowiazki mamusine wzywaja...

wszystkie pominiete mamusie mocno pozdrawiam

Milego slonecznego dnia

Dzień dobry.

Ja już po pracy, przyjechałam do domu żeby zrobić generalne porządki, Maciek jeszcze u dziadków, potem po niego pojadę.
Strasznie ciężką mieliśmy noc - Maciusia katar umęczył niemiłosiernie, ja też mało spałam. Najgorsze jest to, że on baaaardzo chciał spać ale nie mógł, jak go brałam na ręce to od razu odjeżdżał. Spał z głową wysoko ale to nic nie dało.
mam nadzieję że dziś będzie lepiej a przede wszystkim, że ten katar nie przerodzi się w jakieś choróbsko.

Miłego dnia.

czesc Wrzesnioweczki ;D

jestem w trakcie przygotowan do niedzielnego zjazdu rodzinnego, pieczemy z tesciowa biszkopty na tort i bedziemy krecic masy, zrobie tez dzis gulasz po wegiersku, zeby miec mniej na glowie
przed chwila byl chrzestny Milenki, posiedzielismy chwilke i dalej do pracy
prawdopodobnie w poniedzialek odworzac ciocie zostaniemy u niej jakis czas, moze tydzien,
bedziemy tesknic za tata, Milenka sie jeszcze z nim nie rozstawala na tak dlugo ;D

wczoraj bylysmy na otwarciu turnieju pilki halowej dla strazy miejskich, przyjechaly jakies zagraniczniaki z euroregionu karpackiego
bylo bardzo widowiskowo, bo tanczyly szalamaistki, bardzo lubie na nie patrzec ;D

Martusiu, duzo wiadomosci w jeden dzien i to takis smutnych :( przykro mi bardzo :(
Sandrusia mimo to miala napewno cudny dzien z kochajacymi rodzicami i pieknymi zabawkami ;D

Edytko, fajnie ze tak wczesnie konczysz, przynajmniej mozesz jeszcze pocieszyc sie sloneczkiem a nie siedziec tylko w pracy
duzo zdrowka dla Maciusia, zeby bylo tylko lepiej :)

Aguule to nam zupelnie siedzenie w pracy pochlonelo, bo cos nie ma czasu sie odezwac, podobnie z Misiako :(
mam nadzieje, ze po przerwie wszystkie sie znow rozpiszemy ;D

JoannaMK zdrowka Ci zycze i zeby Juleczki nie wzielo :)
podobnie jak Ty, obserwuje szczescie mojego dziecka na spacerkach, jak sobie chodzi w rozne ciekawe dla niej miejsca i sie babrze ;D

Anineczko ale fajnie sie tak stesknmiec za dzieckiem ;D pozniej jest super przytulanko i czas tylko dla niego ;D

Joanko gratulacje, wspaniale, ze sie promotor na Tobie poznal, wiedzialam, ze bedzie to genialna praca ;D trzymam kciuki zebys sie nie denerwowala na obronie bo to tylko formalnosc
Beatko, za Ciebie tez trzymam mocno ;D

Karioka na degustacji w Gerberze do popijania mamy naleczowianke i chrupki do przegryzania, zeby sie smaki nie mieszaly, choc mdli przy kosztowaniu niektorych za slodkich probek ;D

Kinek wspolczuje Wam bardzo tych nocek, na pocieszenie dodam, ze my znow wrocilysmy do czestego budzenia, takze nie jestes sama ;D

Melanie tak sie ciesze, ten czas tak szybko minal, ale Tobie ciagnal sie teskniaco
Pariska bedzie miala juz pierwszy lot samolotem zaliczony ;D
a tak sie zastanawialam, czy by nie skozystac z promocyjnych biletow od sky, odwiedzic np. Amsterdam na jednego macha i wrocic ???
moze ktos sie pisze do towarzystwa ??? ;)

milego dnia ;D

reklama
Do góry