reklama
Ale jestem zła. Hanka jest bardzo absorbująca i nieliczne wolne chile przeznaczam na forum a tu jak na złość strony otwierają się ślamazarnie i wszystko trwa 3 razy dłużej
Joanko, jak zrobiłaś, że widać twoje dzieciaczki? Help
Joanko, jak zrobiłaś, że widać twoje dzieciaczki? Help
Dziewczyny, macie dostep do Albumu? Zaraz zwariuję, w dodatku przez wysyłke maili forum tak wolno działa a wraz z nimadministracja, że po prostu mam ochotę sie zastrzelic:-(
Mam nadzieje, ze lada dzien wszystko dojdzie do ladu, juz pokazaly sie suwaczki i zdjecia
My dzisiaj zalegamy w domciu, jestem padnieta po pracy i nie mam na nic ochoty do tego Niki jakis marudny stawiam na zeby- mam nadzieje, ze to nie znowu przeziebienie, bo w piatek mamy szczepionke.
Kociak - duo zdrowka dla coreczki, biedulka musi tyle wycierpiec
Kinek - buziaczki dla Hanusi, dobrze, ze to nic powaznego, ale wyobrazam sobie jak sie zdenerwowalas..........
Aniaslu - no wlasnie co sie dzieje z watkiem zamknietym ? i jak wstawilas
smutna ikonke emoti ?
My dzisiaj zalegamy w domciu, jestem padnieta po pracy i nie mam na nic ochoty do tego Niki jakis marudny stawiam na zeby- mam nadzieje, ze to nie znowu przeziebienie, bo w piatek mamy szczepionke.
Kociak - duo zdrowka dla coreczki, biedulka musi tyle wycierpiec
Kinek - buziaczki dla Hanusi, dobrze, ze to nic powaznego, ale wyobrazam sobie jak sie zdenerwowalas..........
Aniaslu - no wlasnie co sie dzieje z watkiem zamknietym ? i jak wstawilas
smutna ikonke emoti ?
reklama