reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o kurcze ale to nowe forum jest skaplikowane :(
nie moge sie jakos odnalesc i teraz zeby cos znalesc to bedzie sie grzebac polowe dnia ;/

reklama
Ale jestem zła. Hanka jest bardzo absorbująca i nieliczne wolne chile przeznaczam na forum a tu jak na złość strony otwierają się ślamazarnie i wszystko trwa 3 razy dłużej
Joanko, jak zrobiłaś, że widać twoje dzieciaczki? Help

Dziewczyny, macie dostep do Albumu? Zaraz zwariuję, w dodatku przez wysyłke maili forum tak wolno działa a wraz z nimadministracja, że po prostu mam ochotę sie zastrzelic:-(

Mam nadzieje, ze lada dzien wszystko dojdzie do ladu, juz pokazaly sie suwaczki i zdjecia :)

My dzisiaj zalegamy w domciu, jestem padnieta po pracy i nie mam na nic ochoty:( do tego Niki jakis marudny stawiam na zeby- mam nadzieje, ze to nie znowu przeziebienie, bo w piatek mamy szczepionke.

Kociak - duo zdrowka dla coreczki, biedulka musi tyle wycierpiec :(

Kinek - buziaczki dla Hanusi, dobrze, ze to nic powaznego, ale wyobrazam sobie jak sie zdenerwowalas..........

Aniaslu - no wlasnie co sie dzieje z watkiem zamknietym ? i jak wstawilas
smutna ikonke emoti ?

reklama
Do góry