reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witajcie Mamusie wieczorową porą

a cóż to, wszystkie bąble świętują dzisiaj urodzinki ? Pusto tu coś...  ::)

U nas dzień jak codzień...
Maja nadal nie chodzi do przedszkola, jakoś tak nie może wyjść z tego przeziębienia.
Krzyś szarmancko podrywa wszystkie laski w swoim wieku. Dzisiaj np. nie raczył znizyć się poniżej ich poziomu i cały podwórkowy spacer zaliczył w pionie  ::) ;D

no to chyba już ostatecznie powiemy papa raczkowi...

Beatko, no faktycznie ta data musi być magiczna, skoro i Ty masz się w tym dniu pocić...Ja zaczynam o 12:30, a Ty ?

Melanie, Dużo buziaków na Twoje czólko i podaj dalej małzowi z okazji imienin. Oby te 3 dni okazały si mrugnięciem oka i abyście już znalexli się w swoich stesknionych ramionach. No i oczywiście GRATULACJE !!! nie ma to jak starsza siostra młodszego bracholka...  :laugh:

Edytko, a jaki jest limit swobody Twojego małza ? A system spacerowy godny pozazdroszczenia, szkoda że piotrek wraca z pracy po 20:00.... u nas nie przejdzie...

Aniulko spij smacznie kobieto pracy Ty nasza.

Ineczko, Ty również  :) mam nadzieję że Gerber był lekkostrawny  ;) ;D

Anineczko, zaganiana jesteś, kochana, ale nie ma to jak goście w domu, tylko po to, by po ich wyjeździe podwójnie się tym domem cieszyć  :)

Koreczku, cóz to za złoty środek ? i co mogło się stać Darusi  ::) No i jak tam promotor, odezwał się w końcu ?

Kinek, rewelacyjne wakacje i rewelacyjna teściowa  :)

Joanko ja zaczynam o 14 ::) ;)

Majka mi dziś od 15 do 19 jeść nie chciała :p nie wiem o co chodzi, spała dwa razy w ciągu dnia - to do niej nie podobne
no i nie wiem co zrobić żeby znowu sama zasypiała w łóżeczku, coś jej się odwidziało i włącza syrenę ledwo wyjmę rękę z łóżeczka :mad: >:D
dzisiaj wisiałam godzinę... :o

Beatko, o rety, to smsa Ci wyślę już "po"  ;D tak na podtrzymanie  ;D ...na duchu ... ;) i flaszkę obalejemy, co ?  ;D

Co do Majki, ja dalej bedę swoje klepać, nie wiś (?) i nie trzymaj, zamknij drzwi i przeczekaj, Beatko, Majka w końcu zrobi się spiąca. A po kilku dniach nauczy się sma zasypiać. Ale dopóki będzie Twoja ręka godzinę zwisać... no wiesz... no własnie  :)

ech flaszkę powiadasz ;D ja bym chętnie jedną przed obaliła ;D ;D ;D tak co by się wyluzować ;) pewnie, to będzie pamiętny dzień KOchana!!!

a co do usypiania - jeśli ona wpada w spazmy niemalże ??? :( to mam ją zostawić taką wyjącą? i zaczyna się krztusić przez to wycie...
nie wiem co jej się stało, przed wyjazdem nad morze mogła 1,5 godz sie kręcić i ani pisnęła! i później sama zasypiała bez problemu

a ja zawinęłam fotki z regionalnego ;D

zobaczcie jak miłe foremki regionalne zorganizowały spotkanko pożegnalne :)

2006001lx2.jpg

2006003pn6.jpg

2006004wf9.jpg

Witajcie Kochane, dzień zapowiada się bosko, 26 stopni , pełne słonko. Dałam jednak Majkę dzisiaj do przedszkola. Muszę jechać na uczelnię zawieźć wszystko co trzeba i obiegókę uzupełnić...a z jednym bąblem to zawsze lżej niż z dwójką...

Zrobię mojej młodej jakąs niespodziankę na powitanie poprzedszkolne. Ostatnio kleiłyśmy domek dla lalek z kartonów. Może dzisiaj położe fundmenty na garaż do tego domku ... ?

Miłego dnia Żabule wy moje !

Mel, to są same Bydzianki ? piękna biba, ale...czy ja widzę fajki na stole, czy to może chusteczki ::) ? Maleniae, jak Ty nad wszystkim panujesz, masz takie wypełnione zajęciami dni... jestem pełna podziwu :) ja w drugiej ciązy miałam wszystkiego i wszystkich dość i tylko łóżko było moim przyjacielem...

Joanko ale masz fajnie z tym slonkiem , u nas angielska pogoda- deszczowo i pochmurnie :p no ale ja i tak mam kupe roboty w domku :p juz cale mieszkanie pozastawiane pakunkami - a konca nie widac ::)

Nicolasek czuje sie dobrze i dzielnie pomaga mamie ;D zaraz mam nadzieje pojdzie spac a potem idziemy na zakupy do Tesco.

a co do internetu w nowym domku to bede musiala poczekac na podlaczenie tydzien , gora dwa tygodnie - wiec nie opuszcze was na dlugo :)

Melanie fajne spotkanko, widac, ze super babeczki :) ja tak Joanka jestem pelna podziwu dla Ciebie ::) masz tyle na glowie i swietnie sobie radzisz ::) no i swietnie wygladasz 8)

Beatko i Joanko juz trzymam kciuki za wasza obrone :) napewno bedzie bardzo dobrze :)

Ineczko produkty gerbera testujesz tylko ty czy Milenka tez?

reklama
baasiu, Twoje obecne obowiązki to czsta przyjemność. Wiosna z własnymi kwiatkami i Nikusiem we własnej piaskownicy to będzie nagrodaza wszystkie niewygody i obecnych i nieobecnych gości....

dziewczyny, czytałyście o Ance Musze? Co to za skandal był z tym festiwalem, niestety nie oglądałam... Faktycznie coś przeskrobała ?

Do góry