reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam
Ja na sekund piec ;D
Tescie sa i tak jakos glupio usiasc przed kompem kiedy oni siedza ze mna.
narazie im sie podoba,ale widze,ze tesciu musi wszedzie gdzies pojsc i cos robic.
Nie usiedzi na tylku ;D ;D
Ale za to tesciowa woli ze mna i z wnukiem posiedziec.

Zaleglosci staram sie nie miec bo wieczorami staram sie czytac na bierzaco...chociaz tyle.
Teraz poszli na spacer z synkiem i wnusiem ;D
A jutro tato przyjezdza ;D

Pozdrawiam i caluje was :)

reklama
Koreczek musisz napisać o tym domowym sposobie - Aniulka założyła nawet taki wątek :) Dobrze, że opanowałaś sytuację.

Anineczka to zabawiaj tą teściową ... Jutro będziesz mogła wysłać Antosia z dziadkami na spacer po okolicy a Ty będziesz miała pare chwil dla siebie ;D

Wiecie co? - mój mąż zrobił sobie dziś wolne popołudnie i pół wieczoru jak się okazało. Dzwonię żeby się zapytać gdzie jest a on mi mówi że pływa jachtem po kanale i nie mogą trochę wrócić bo wiatr nie taki ::) ::) ::) No w szoku jestem...

A to Ci mężus jeden....

Wpadłam dosłownie na sekundkę bo musze wyłączyć komputer. Ide spać bo dzisiaj po nocce spałam tylko dwie godziny.

Dobranoc kochaniutkie. Do juterka

czesc Wrzesnioweczki Kochane ;D
my tez mialysmy zalatany dzien od rana ;D
bylam tez na tej degustacji w Gerberze i bylo fajnie, w kabinach podawali nam kilkanascie soczkow i deserkow bardziej i mniej kwasnych lub slodkich i wybieralysmy, ktore nam bardziej smakuje
wyszlam opita jak bak ;D
po codziennych sprawunkach wybralismy sie z mezulkiem i corcia na roczkowy spacerek, zahaczajac o cukierenki, knajpki i inne przybytki ;D wrocilam strasznie padnieta ;D
pierwsi goscie zjawiaja sie jutro, jesli dojada, a dzis odbieralismy telefony z zyczonkami ;D

Kinek, ale mialas rozrywke ;D szkoda, ze dziewczynie sie tak strasznie dostalo, bo mogla nawet nie wiedziec, ze facet jest zajety, mam tylko nadzieje ze jemu tez sie niezle dostalo ;) i zycze Ci bezbolesnego przestawiania z trybu wakacyjnego :)
Anineczko zycze szybkiego znalezienia produktywnego zajecia dla tescia, zeby mial fajny pobyt ;D
Baasiu, przeprowadzki dla mnie to koszmarek, zawsze tyle rzeczy sie uzbiera, ze glowa boli :)
Melanie przekaz i od nas serdeczne zyczenia dla meza ;D i mam nadzieje ze dzisiejsza imprezka roczkowa sie udala ;D
Aniulka odespij, bo sie nam przemeczysz z tej aktywnosci
Edytko, ale fajne wagary sobie maz fundnal ;D tez bym tak chciala, to chyba doskonala odskocznia od rzeczywistosci takie jachtowanie ;D
Koreczek, a po czym mogla byc ta biegunka ??
Karioka ja tez mam od wczoraj zaleglosci i ciezko bedzie nadrobic ;)

zaraz poczytam inne watki, choc nie wiem czy wczesniej nie padne :)

milej nocki ;D

edyta27 pisze:
Ineczko to wspaniały mieliście dzień... Milenka pewnie też zadowolona bo rodzice na bank traktowali ją dzis wyjątkowo :)
tak Edytko, pozwalam jej dzis na wszystko, niestety pogryzla kilka dzieci na placu zabaw ::) nie wiem jak ja oduczyc takiego wyrazania milosci ;D

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D Wyobrażam sobie jak Milenka lata za tymi dziećmi i je gryzie ;D ;D ;D

A wczoraj na Maćka napadł taki 3-letni chłopczyk i zaczął go ściskać i przytulac, Maciek stał jak wryty i ani nie drgnął :)

Do góry