reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie Wszystkiego najlepszego dla meza z okazji imienin i dla Pariski- ale ma fajnie dwie imprezy roczkowe ::)
i super , ze to synus - tak jak chcialas :) :) :)

Kinek ale mialas kino domowe ;D niezla akcja ;D

martusia_78 pisze:
Kinek ale akcja :p :p Dobrze narzczona zrobila, ze tamta skopala :p :p

Moim zdaniem powinna skopac tego faceta :p

A u nas sprzatania i pakowania ciag dalszy - a mi wydaje sie , ze nic nie ubywa :p chce do piatku wszystko z grubsza popakowac zostawic tylko najpotrzebniejsze rzeczy- bo w weekend praca, w poniedzialek bede odpoczywala a we wtorek trzeba spakowac reszte rzeczy i w srode z rana przeprowadza :) :) :) o matko tak sie ciesze- strasznie nie mge sie doczekac :) :) :)

reklama
Mel fajnie, że to syneczek :) Masz jakąś metodę na planowanie płci dzidziolka czy bozia dała? ;) Też bym chciała, żeby drugi był chłopczyk.
Gratulacje!!!

u mnie sprawdziła się metoda z zapłodnieniem poprzez szybsze plemniczki (męskie)

a w poprzedniej ciązy przez wolniejsze (żeńskie)

i dlatego oby dwa razy wiedziałam jaka będzie płeć dziecka ;D

Melanie to widze ,ze lekcje z planowania rodziny nie poszly na marne  ;D
ja tez chce ta metode zastosowac jak bede planowala drugiego dzidziusia- coreczke  :) tylko, ze nie zawsze sie sprawdza  :p
Melusia to szczesciara- gratulacje  :)

Witajcie dziewczynki.

Melanie
wszystkiego najlepszego dla mężulka z okazji imieninek.
Udanej imprezki roczkowej!!!
Gratuluje synusia. Niech sobie zdrowo rosnie w Twoim brzuszku

Kinek ale miałas labę przez wakacje. Tylko pozazdrościć. Wyobrazam sobie jak Ci teraz trudno wrócić do "normalności" I ta akcja w sąsiedztwie.... Ja bym tez temu facetowi nakopała.... i wywaliłabym go za drzwi tak jak go zastałam! Nawet majtek nie pozwoliłabym mu zabrać ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Beatko no to czekamy na dobre wieści 26 wrzesnia ! Już teraz trzymam kciuki i zyczę Tobie powodzenia ( tylko nie dziękuj!)

Ide wykąpac mojego starszaka. Potem pewnie jeszcze tu wpadnę ;)

cześć :D
Zaniedbałam ten wątek i mam za swoje
undecided.gif
 ;). Od ponad godziny czytam i czytam ::)  :)
Kinek fajnie, że wróciłaś :D
Ines gratuluję Martyneczki :D. Ale to szybko zleciało ;)
Luleczko dużo zdrówka :)
Melanie Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Twojego męża :D . U mnie też zapowiadają się przynajmniej trzy imprezki urodzinowe :), ale skromne. za małe mam mieszkanko aby wszystkich naraz pomieścić, a i terminy wszystkim nie pasują. Ale ja się cieszę, że tak będzie :). Robercik jest też tą metodą, ale u nas nie było wyjścia, bo Jacek przyjeżdżał tylko na weekend do domu :laugh:
Beatko no to w urodziny mojego synka będziesz się bronić :laugh:. Myślę, że to szczęśliwy dzień :D
Martusiu przykro mi, że te bakterie ma Sandrusia :(. Całuski dla Sandrusi :-*
Aniulka może i dobrze, że teściowa sobie pojedzie w urodzinki Łukaszka. Przynajmniej spędzicie ten czas miło we własnym gronie :). A teściowa za jakiś czas będzie żałować tej decyzji

Witam kochane

Właśnie wróciłam z Maćkiem ze spaceru - ostatnio wypracowaliśmy z mężem system - jednego dnia on chodzi drugiego dnia ja i to na takie długie a nie półgodzinne :).

Wczoraj Maciek jednak spał już na noc po tym spacerze, ale tak jak Baasia pisała budził się częściej i marudził ale myślę, że idą mu trójki ::)

Mel gratuluję!!!!!!!!!

Kinek strasznie Cię rozumiem z tym rozleniwieniem i życzę żeby Hanulka za bardzo nie dawała Ci popalić - i Amber też ;D ;D ;D

Baasia miłego i sprawnego pakowania.

reklama
Do góry