reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kinek Haniulka przesliczna i jak urosla ::) :)

Melanie o rany Ines juz urodzila ::) a dzisiaj ogladalam galerie brzuszkow bo myslalam , ze moze wstawila tam zdjecia a ona juz urodzila Mariczke i tez we wrzesniu :)

reklama
Cześć dziewczynki.

Ja tak szybciutko bo zaraz lecę do pracy.

Kinek ale super, że już wróciłaś!!! Opowiadaj opowiadaj ! Haneczka ładnie wyrosła i slicznie wyprowadza pieski na spacerek

Gratulacje dla Ines!! naszej Wrzesniowej mamy!

Pogoda super. Skorzystałam z okazji że dzieci u babci i pomyłam okna. Jutro ciąg dalszy. Roczek raczej będziemy wyprawiać u moich rodziców bo teściowie akurat w ten weekend prawdopodobnie wyjadą.... no żal totatny! Przegięcie na maxa! Jakby nie było innych weekendów! A my tylko ten weekend mamy wolny, bo za tydzień pracujemy. To się nazywają "dziadkowie"

No nic... koniec biadolenia Miłego wieczorkó babeczki

Dzień dobry, czy dobry wieczór - jak kto chce :laugh:

Wpadam tylko na momencik bo wykporzystując fakt, że mąż wziął Maćka na spacer, sprzątam balkon i łazienkę... Muszę skońcZyć zanim wrócą.

Kinek zuper że wróciłaś. Juz się stęskniłam za Haneczką i Tobą oczywiście... Nareszcie forumowe życie wraca do normy po tych dłuugich wakacjach.

Ines gratuluję córeczki. A ona miała termin na wrzesień?

Maciek dopiero wrócił ze spaceru i śpi od 2 godzin ::) ::) ::) :p I co teraz??????? Bawimy się do pólnocy albo i lepiej jak wstanie :-[ :-[ :-[

wracam z dlugasnego spaceru, odkrylysmy nowy wielki palc zabaw, ktory az do zachodu slonca jest cieplutki i zimne cienie go nie zaslaniaja ;D
Milenka sie tak wyszalala, ze padla w wozku jak wracalysmy, teraz marudzi, wiec pedze do niej :)

wspaniale ze Ines ma juz swoja Mariczke i o losie jest wrzesnioweczka ;D

Maciek dalej spi... nie wiem czy go ruszać budzić czy tylko delikatnie przenieść do łóżka i niech śpi taki brudny... bo może on już tak na noc zasnął ???

Edytka Ines miala termin na pazdziernik :)
wiem z doswiadczenia , ze jak Niki zasnie wieczorem bez kapania to na bank nie bedzie spal do rana :p ja bym nie ryzykowala bo potem nocka zarwana :p

Basieńko no niestety - Maćka rozebrałam, przebrałam i położyłam spać, a on nawet nie drgnął. Zobaczymy co tam będzie się w nocy działo.

reklama
Do góry