reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czesc Wrzesnioweczki ;D

Kinek witaj po wakacjach !!! ;D usciski dla Haneczki :)

Martusiu, ale pech z tymi bakteriami :( znow sie doczepily :(
a z tymi pieniazkami i rozancami to taka zabawa-wrozba - kladzie sie w roczek przed dzieckiem i w zaleznosci co wybierze moze zostac bogaczem, naukowcem lub duchownym ;D ;) ::) ;D

Melanie ciesze sie razem z Toba z przespanej nocki, my znow mialysmy tylko jedno karmienie ;D

koreczek83 pisze:
Ineczko no to Milcia bedzie niezłym smakoszem hihihi
;D tam bede jadac te wszystkie brokuly, szpinaki i inne papki, zobaczymy, czy przetrwam ;D
milego dnia Wrzesnioweczki ;D

reklama
Kinek noooooooooooooooooooooooooooooooooooooow końcu jesteście :) :) :)

Joanko pożegnam się w czwartek, skoro w piatek mają wyłączyć nam tu światło :(

a te parówki co zjadłam na śniadanie były jakieś nie trafione w smak
chyba nie lubie juz parówek :p

Marta córa sama na to wpadła ;)

baasu, jak tam pogoda na wyspie ?

Martusiu, problemy z siuśkami Sandruni miną Ci jak tylko Mała nauczy się siadać na nocniczku. rzerabiałam to z Majką setki razy i faktycznie, jak tylko zamiast w pieluszki pupa odziana była w majcioszki, bakterie poszły sobie na inną biedną niemowlęcą pupalkę... A jakie bakterie wam się wyhodowały ?
i w jakiej ilości ?

Malanie, trzymam Cię za słowo i czwartek jest Twój :) A parówki to może faktycznie :p ,szerokim łukiem....zwłaszcza z fasolkiem jako sąsiadem żołądka...

Ineczko, same pyszności ;D

Joanno, bądź twarda i nie wyciągaj ałej z wózka, w końcu Jej się znudzi marudzenie...a co do komputera, mój małzon mówi to samo, i gdyby ógł, zainstalowałby licznik mojego czasu spędzonego na forum... Ma trochę racji, bo faktycznie dużo swojego czasu oddaję Wam... a inne sprawy obsiadają kurzem i pajęczyną.... tak jak było z moją pracą...odwlekałam ją przez 3 miesiące, aż tu trach...ma być na jutro....

Oczywiście fotki będą ale najpierw muszę ogarnąć chałupę, bo przewracam się o walizki. Hanusia nie pozwala mi siedzieć bezkarnie przy kompie...Z radością odkrywa wszystkie zakamarki a ja od rana do wieczora mówię " nie wolno".Mam nadzieję że za kilka dni wszystko wróci do normy, bo na razie ganiam za córeczką. Teraz przysnęła, więc czas na kawę i na Was :)
Hanka ma 7 zębów, pięknie raczkuje i chodzi na razie przy meblach.Bardzo chce mówić i mnóstwo rozumie..Muszę przeczytać co potrafią wasze dzieciaczki, bo pewnie nie mamy czym się chwalić :)
A to na zachętę :)
Hania wyprowadza swoje charciki

dsc04328mi3.jpg

Kinek to super że wróciliście cali i zdrowi czekamy na relacje fotograficzna

a u nas dzionek jak dzionek daria jakas marudna aj podenerwowana
bo dzis czeka mnie chyba ostatsczne egzekucja
z pytaniem teraz obrona czy w styczniu

Joanka pisze:
Martusiu, problemy z siuśkami Sandruni miną Ci jak tylko Mała nauczy się siadać na nocniczku.  rzerabiałam to z Majką setki razy i faktycznie, jak tylko zamiast w pieluszki pupa odziana była w majcioszki, bakterie poszły sobie na inną biedną niemowlęcą pupalkę... A jakie bakterie wam się wyhodowały ?
i w jakiej ilości ?

W takim razie koniecznie musimy zakupic nocniczek. Jaki kupujecie zwykly czy jakis z bajerami ?

Joanko wlasnie nie wiem jeakie i ile tych bakterii bo maz ma wyniki w pracy, tylko tyle zdazyl mi powieziec.

Kinus sliczna Haniulka i o maly wlos a bym jej nie poznala tak sie zmienila i wydoroslala :) Sprztaaj sobie spokojnie i czekamy az beda relacje opowiesci i fotki ;D

U mnie sie mala burza rozpetala (jak narazie bo pewnie pozniej bedzie duza) na placu, choc pieknie swieci slonko i nie ma ani jednej chmurki :p

cześć Kinek,witajcie w domu!
ale Hanula wydoroślała, pięknie!

koreczku trzymam kciuki za Twoją rychłą obronę, niech się ten promotor wreszcie od Ciebie odczepi :p

ja tak jak obiecałam wysprzątałam i wymyłam co sie dało w chałupie i delektuję się chwilą dla siebie. o 18 idę do promotorki a potem po Majkę i do domku

reklama
jOANKO TO BYłY NIBy DROBIOWE PARóWKI
oj sory za cpasa

ale chyba mi zaszkodziły a jak je jadłam to miałam wrażenie, że gryze pióra :p :p :p :p :p

laski !!!!!!!!!!

czy wy wiecie, że Ines juz urodziła Mariczke !!!! ? :D :D :D :D :D :D :D

Do góry