reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka ja też lubię grzybki, najbardziej z jajeczkiem - moja mam jest zapalona grzybiara i ma już całą masę grzybów, samych suszonych prawdziwków ma 4,5 kg ::). Ja zbierać nie lubię i nie umiem... ale jeść to zawsze z przyjemnością.

reklama
:o :o :o szok! 4,5 kilo prawdziwków?????? No to szacuneczek dla mamy!

Ja bardzo lubię zbierac grzybki. Mąz mnie tym zaraził i teraz ja jego ciągnę do lasu. Bylismy w lesie niedaleko naszej działeczki. jak już sie przeprowadzę, to sama będe sobie chodzic na grzybki. Bez łachy męża ;) :laugh:

Własnie zajadam sie grzybkami

Witajcie Mamusie

u Nas niby ciepło... pisze "niby" bo wszyscy chodzą w krótkim rękawie a mnie tak telepie że łaże w długim rękawie i w polarze i w grubych spodniach...walczę z temperaturą i katarem...musze się do jutra wykurować...znacie może jakiś złoty środek co postawi mnie na nogi, zebym rano wstała zdrowiutka jak ryba ??? :(

Moje dziecko zasneło po 17ej, i właśnie się obudziło, i chce się bawić...a ja głupia myślałam ze już mamy nockę :( :( :p

Idę więc pomóc przy zabawie...bo coś jej się nie chcą klocki układac...

Kochane, buziaczki dla Was

Luleczko zdrówka Ci życze, trzyma Cię to przeziębienie.... :(

Pusto tu dziś strasznie, znowu Was nie ma, pewnie oglądacie Taniec z gwiazdami, ja dopiero zaczęłam i długo nie pooglądam bo mój małżonek namawia mnie na film jakiś. Oglądałyście Everything i s illuminated - nie wiem jaki jest polski tytuł, ale gra tal Elijah Wood. Fajny film. Polecam :) Zaraz zrobię drugie podejście do niego po przy pierwszym zasnęłam - nie żeby był nudny, ale zmęczona byłam.

cześć Dziewczyny! i ja nareszcie dotarłam, mam wolny wieczór od męża więc poplotkuję sobie z Wami chętnie :laugh:

Majka zrobiła mi dziś kilka niespodzianek, np zamiast spać w dzień pół godziny spała dwie no i my skorzystaliśmy w związku z tym ;)
a przed kąpielą ledwo zdjęłam jej pieluchę to zrobiła mi kupę na dywan :p :p :p ;D
tiaaaaaaaaaaa

a tak poza tym nic mi się nie chce,a najbardziej uczyć się! :( nie mogę się pozbierać po wakacjach, a szczególnie chyba dlatego że przez te 2 mies mogłam w każdej chwili zostawić dziecko z kimś z rodziny i chociażby wziąć prysznic albo pomalować paznokcie, a teraz... dołączam do zarośniętych pajęczyną ;)

Beatko współczuję nauki, ja już bym chyba nie potrafiła.
A jeśli chodzi o przyzwyczajenie do pomocy innych przy dziecku, ja też to mam. Po wakacjach w ogóle byłam całkiem rozbita, teraz juz wróciłam do normalności.

reklama
Witam :)

staram sie nadrobic zaleglosci na bb ::) wlasnie przeczytalam wrzesien - no i polowe zapomnialam co chcialam napisac :p

Pogoda ladniutka, slonko swieci, ptaszki spiewaja, gdybym nie byla tak zmeczona po pracy to pewnie juz bysmy z Nikim w parku siedzieli- ale nic straconego pojdziemy po poludniu :)
Niki juz prawie zdrowy, jeszcze tylko lekki katarek ale mam nadzieje, ze zapomnimy o nim lada dzien.

Beatko trzymam kciuki za obrone :)

Aguula buziaczki dla Dawidka :-* :-* :-* :-* no teraz mimo , ze mamy oczy dookola glowy to wystarczy sekunda i dziecko sie uderzy czy przewroci :( :( :(

Edytko ciekawe jaki zamach maz teraz zaplanuje ;D ;D ;D

Anineczka u nas nie trzeba wywozic szkla , raczej nie segreguje sie odpadow, mamy tylko dodatkowy smietnik na papier , ktory wywoza raz w miesiacu.

Koreczek trzymam kciuki za twoja prace :)

Luleczko duzo , duzo zdroweczka dla Ciebie kochana :)

Do góry