reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Bardzo dziwna rzecz.... byłam sobie zobaczyć kto jest online (kilka razy) I za kazdym razem kiedy anineczka wysyła wiadomośc na wrzesien, równocześnie wiadomośc wysyła GOSC. Kiedy anineczka nie wysyła, Gość też nie wysyła.... ::) ::) ::)

Aniulka pisze:
anineczka pisze:
Dzis kumpel sprzatal w chacie gdzie byly cedrowe meble i umywalki ktore kosztowaly 800 euro sztuka.
Tak wiec jest na co kase wydawac ::) ::)
:o :o :o :o

ale ja szczerze mówiąc chyba nie chciałabym mieszkac w takim bogatym domu.... nie czułabym się tam dobrze (chyba ;D) Jestem skromna osobą i nie wymagam od życia wiele. Z tym domkiem fajnie nam wyszło, ale jak byłoby tylko nas stac na ciasne ale własne mieszkanko w bloku to napewno byłabym nie mniej szczęsliwa i zadowolona. Prawda jest taka, ze mieszkania w bloku kosztują tyle samo co wybudowanie domu (oczywiście bez wynajmowania firmy budowlanej) więc jak juz spłacac kredyt, to lepiej miec kawałek własnego ogródka :) a nie wrednego sąsiada za sciana :p
Dokladnie!!
Po co mi umywalka za 800 euraczy!!!
Umylabym sie w misce,ale niech w niej myja sie moi najblizszy, to bede szczesliwa ;)
Chyba mamy to samo pojecie szczescia :)

Ufff...jak to dobrze,ze spotykam na tym forum samych dobrych ludzi ;)

Aniulka pisze:
Bardzo dziwna rzecz.... byłam sobie zobaczyć kto jest online (kilka razy) I za kazdym razem kiedy anineczka wysyła wiadomośc na wrzesien, równocześnie wiadomośc wysyła GOSC. Kiedy anineczka nie wysyła, Gość też nie wysyła.... ::) ::) ::)
Moze to sie wiazac z tym,ze jestem zalogowana na dwoch kompach.
Na pierwszym,glownym gdzie komp mi muli na maxa i przyznam, ze sie nie wylogowalam.
I na drugim gdzie non stop smigam.
Jutro sie wyloguje na pierwszym i zobaczymy.
O dzizesss mam nadzieje,ze nie uwazacie mnie za szpiega ??? ::) ::) ::)

anineczko ale jak jesteś zalogowana i nie masz właczonej opcji ukrywania statusu, to chyba nie powinna się Twoja wiadomośc pisac dwa razy jako anineczkai i jako gość... tak myslę tylko nie wiem jak z moją logika. :p no i chyba nie masz włączonych obydwóch komputerów na raz??

No i druga dziwna rzecz... po moim poscie Twój cień anineczko przestał pisac razem z Tobą. Wyłączyłas drugi komputer??

Dobranoc Aniulko.
Samych przyjemnych snow...o nowej chatce. ;)
Nie nie mam wlaczonego drugiego komutera. Hihi rachunki by mnie zabily ::) ;D ;D ;D ;D
To musial byc jakis moj sobowtor...bo niemam wytlumaczenia na to!!!
Zawsze uzywam jednego kompa!!!
Ehhh... Dobranoc Moje kochane!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dobranoc Ineczko

reklama
ale było tu miło jak ja juz spałam

laski ale ja nie miałabym nic przeciwko temu, żeby sie myć z moja rodzinką w zlewie za 800 euraczy ;D
uwielbiam dobre i drogie rzeczy
drogiej tatndety nie cierpie :p
lubie luksus
ale wiadomo nie kosztem rodziny i przyjaciół
bo bez nich luksus stał by sie biedą :(

Ja też sądzę, że anineczka to poukładana babka
tak samo myśle o reszcze duszyczek udzielających sie we wieczornej syskusji ;)

acha Aniulko ja chciałam jeszcze dodać, że wykończenie domu , na jakims tam... standardowym poziomie to naprawdę duża kasa
wiadomo można zawsze pokombinować, żeby było taniej, np nie kupowac mieszanych farb tylko samemu robic kolor barwnikami...
ale mimo wszystko to kosztowna sprawa
np drzwi do pokojów... klamki... mebelki.... jakies podłogi... lampy i lamki, i i nne pierdoły typu kawałek rurki pod zlew - cena 200 pln
takie pierdoły potrafią zaskakiwać
a najdroższa sprawa to chyba kuchnia ::)
meble, sprzet agd no i te pierdoły ukryte -o jakich wspomniałam :p

mam jednak nadzieję, że Tobie sie uda wydać bardzo mało kaski a zrobic w domu prawdzie królestwo :)

a my dzisiaj lecimy na basenik - sierpień lenichowalismy, bo basen miał wakacje ;)
a teraz już wylatujemy, więc idziemy ostatni raz przed wylotem.
Poztem zostawiam Ryske u mojej mamy do jutra ;D

Do góry