anineczka pisze:[
Aniulko Ty po prstu chcesz miec Cala Wasza Czworce kolo siebie!!!
no własnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anineczka pisze:[
Aniulko Ty po prstu chcesz miec Cala Wasza Czworce kolo siebie!!!
Dokladnie!!Aniulka pisze:anineczka pisze:Dzis kumpel sprzatal w chacie gdzie byly cedrowe meble i umywalki ktore kosztowaly 800 euro sztuka.
Tak wiec jest na co kase wydawac : :
ale ja szczerze mówiąc chyba nie chciałabym mieszkac w takim bogatym domu.... nie czułabym się tam dobrze (chyba ;D) Jestem skromna osobą i nie wymagam od życia wiele. Z tym domkiem fajnie nam wyszło, ale jak byłoby tylko nas stac na ciasne ale własne mieszkanko w bloku to napewno byłabym nie mniej szczęsliwa i zadowolona. Prawda jest taka, ze mieszkania w bloku kosztują tyle samo co wybudowanie domu (oczywiście bez wynajmowania firmy budowlanej) więc jak juz spłacac kredyt, to lepiej miec kawałek własnego ogródka a nie wrednego sąsiada za sciana
Moze to sie wiazac z tym,ze jestem zalogowana na dwoch kompach.Aniulka pisze:Bardzo dziwna rzecz.... byłam sobie zobaczyć kto jest online (kilka razy) I za kazdym razem kiedy anineczka wysyła wiadomośc na wrzesien, równocześnie wiadomośc wysyła GOSC. Kiedy anineczka nie wysyła, Gość też nie wysyła.... : : :
anineczka pisze:Melcia zrelaksowalas sie??