reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o kurde ale długo post mi wyszedł :p
ciekawe czy ktos go przeczyta

a wie cie co ?

Pariska dzisiaj PZRESPAŁA CAŁĄ NOC !
obudziła sie o 6.10 wypiła mleczko, powierciła się i śpi dalej
zaznaczam ze do tej pory budziła si e na 2 karmienia w nocy i 3 karmiene rano ;D
to ide do łazienki póki dzieciok sobie kima ;)

reklama
witam was kochane mamusie znowu was zaniedbalam ale patryk mial wiecej pracy i caly czas zabieram mi laptopa
a na tym 2 kompie mam slabego neta i tylko mi gg dziala i to tez nie zawsze :(
wczoraj robilismy martynce roczek jak tylko dosytane zdjecia postaram sie wam je wkleic ;)
skocze troszke pocztac moze cos sie dowiem

Dzień dobry.

Ależ wczoraj miałyście fajny wieczór :)
Byłam dziś na godzinę w pracy, ale za to jutro mam caaały dzien wolny ;D

Mel ja przeczytałam Twojego długiego posta - zawsze czytam wszystko i czasem zapominam co chciałam napisać - muszę spisywać na kartce jak Aniulka - ten jej patent jest ok.

Aniulka Mel ma rację - drobiazgi, w dodatku takie, których nie widać i szkoda na nie kasy są najdrozsze. Mam nadzieję, że poranek przyniósł Ci trochę lepszy humorek i już nie jest Ci smutno.

Anineczka podobnie jak dziewczyny też uważam że warto Ci posłodzić bo jesteś super babeczką, która świetnie sobie radzi z dala od rodziny, od mamy i może liczyć właściwie tylko na siebie (no imęża of course :)). i do tego potrafisz gotowac i robić pierogi - chylę czoła ;D

Cześc laseczki.

Pogoda przepiękna więc wpadłam się przywitac i zaraz zmykamy na spacerek do lasu. Może jakieś grzybki znajdziemy???

Melanie pisze:
acha Aniulko ja chciałam jeszcze dodać, że wykończenie domu , na jakims tam... standardowym poziomie to naprawdę duża kasa
wiadomo można zawsze pokombinować, żeby było taniej, np nie kupowac mieszanych farb tylko samemu robic kolor barwnikami...
ale mimo wszystko to kosztowna sprawa
np drzwi do pokojów... klamki... mebelki.... jakies podłogi... lampy i lamki, i i nne pierdoły typu kawałek rurki pod zlew - cena 200 pln
takie pierdoły potrafią zaskakiwać
a najdroższa sprawa to chyba kuchnia ::)
meble, sprzet agd no i te pierdoły ukryte -o jakich wspomniałam :p

mam jednak nadzieję, że Tobie sie uda wydać bardzo mało kaski a zrobic w domu prawdzie królestwo :)

Melcia ja wiem że wykńczeniówka jest bardzo kosztowna. Zdaje sobie sprawę że pójdzie na to sporo kasy. Chodziło mi tylko o to, że ta moja kolezanka straaaasznie wydziwia... ::) :p ;D ;D`

A co do umywalki za 800 euro to jeśli kogos na to stać, to niech sobie taką ma! Ale nie wzięłabym kredytu tylko po to by mieć towar z najwyższej półki, jeśli stać by mnie było bez zadłużania się na całkiem przyzwoite wykończenie mieszkanka za gotówkę. ;)

No to miłego dzionka wam życze babeczki i pewnie do wieczorka :laugh: Chociaz kto wie? Może sobie odwyk zafunduję dzisiaj?? :laugh: :laugh: ;)

Dzieńdoberek prace zawiazłam wczoraj wiec mam troche luzu

u nas ładnie i słonecznie ale mimo to niechce mi sie ruszac z domu mam lenia, do tego dostałam kataru i wogule zaczynam sie czuc tcoche chora
wczoraj spedzilismy z Damianem miłe popołudnie na GWARKach był TOTOSZKo i GOYA no i karuzele heheheh ateraz siedze w domuku si sie nudze

niestey mojej wizyty czas dobiegl konca
:(
moze wieczorem mi sie uda jeszcze wpasc ale nie obiecuje bo nie wiem czy patryk da mi laptopa czy pojedzie z nim do pracy

pozdrawiam was kochane mamusie i zycze milego dnia :*

No nie wierzę - tyle czasu nikogo tu nie było????????????????
Pewnie wszystkie macie leniwą rodzinną niedzielkę - ja właśnie wróciłam ze spacerku, mój mąż z Maćkiem jeszcze gdzieś poszli, myślałam, że sobie z wami spokojnie przy kawce poblablam a tu pusto.... Szkoda :mad:

reklama
Jestem edytko. Łukasz już w łóżeczku, próbuje zasnąć, ale chyba sie przemęczy l i coś mu nie wychodzi.... wysłałam tam męża. Nich choiciaz raz on się pomęczy z usypianiem, bo codziennie ja to robię.

Spacerek na się udał, przyniesliśmy cała reklamówkę grzybków. Będą na kolacyjkę.

Do góry