reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

i jeszcze chcialam powiedziec, ze moje dziecko pozwolilo mi na popoludniowa drzemke :) Ja zasnelam nawet nie wiem kiedy bo troche zmeczona bylam, a Kuba (w sumie to on mial spac, ale nie spal) grzecznie bawil sie w lozeczku :)

reklama
Noooooooo ja juz usiadlam :p
Kuzwa jak ta chata wydaje sie wielka do sprzatania,a mala do mieszkania ::)
No ale juz 3/4 rzeczy mam zrobione. Jeszcze tylko szklo wywiezc ::)
Ciekawe czy u Baasi tez trzeba wywozic szklo?
No i trzeba jeszcze trawe do konca dokosic,scinki wykladziny wywiezc na wysypisko.
Ale juz nie dzisiaj :p :p

Gosiczko czekamy na relacje z party ;)

jak to wywozić szkło ???

no toś sie kobito narobiła
teraz czas na driniunia ;D

a ja idę zadbać o siebie, bo zarastam pajęczyną :p

Cześc

Gosiczko udanego party i czekamy na relacje.... i zdjątka oczywiście

Anineczko toś się narobiła kochana.... jak sobie pomyślę ze niedługo też będe miala tyle sprzątania, to az się boję...

Melcia miłego relaksiku i odpajęczania.

Ide wyprawic Kube do spania bo Łukasz padł jak kawka.... byliśmy dizisja po południu u znajomych i młosy mial masę wrazen

No widzisz Mela.
Tutaj szklo czyli but. po piwie,sloiki i wszystkie szklane rzeczy wywozi sie do kontenerow ktore stoja zazwyczaj kolo supermarketow.
I tak, jezeli duzo pijemy i wyzeramy korniszonow to mamy tego haldy na ogrodku ;D ;D
A tak serio.
No niestety tak jest bo Irlandczycy lubia bardzo segregowac odpady(ku czci ich przyrodzie)

zapytaj meza czy w anglii tez to praktykuja ;)

Driniunia nie bedzie :(
Ale piwko owszem ;D ;D ;D

Witaj Aniulko
Idz sie rozpraw z Kuba i wracaj do nas ;D
Luki juz spi? Fajnie, Antek dopiero idzie sie obmyc z kurzu ;D
Troche pozno,ale zeby mi chlopale w koncu dali spokoj wyprawilam ich sila na wieczorny spacer ::)

No Aniulko my tez mieszkamy w czworke (choc ten ostatni lokator- kolega- to nie sprzata :mad: ale chyba bede sie musiala wziasc za niego ;) ) to roboty w takim domku sporo ::) .
A i kup sobie lekki odkurzacz bo targac go w ta i wewte to kosmos ;D
No ale to domekkkk ::) ::) ::) To jest to!! I pomimo moich narzekan jestem szczesliwa!!
I Ty i Siwasek tez bedziecie ;)

Łuki juz spi, Kuba prawie i mąz tez już mi padł. ::) ::) Ja sobie własnie szykuję zapiekaneczki, bo głodna jestem jak wilk( reszta juz po kolacji a ja nie miałam czasu :-[)

Z tym domkiem to masz racje.... ciesze się jak wariatka ale jak sobie pomyslę ile sprzątania i zadnych rak do pomocy to się obawiam czy dam rade.... no ale dam! Nie mam innego wyjscia. ;)

O odkurzaczu pomysle, choc nie wiem czy będzie potrzebny bo planuję nie wpuszczac do domu dywanów. ewentualnie małe chodniczki do sypialni i pokoi chłopców. ;) :laugh: :laugh:

a iga jeszcze nie spi i wydziwia ::)

Aniulka jaos dasz rade ze sprzataniem obrotna dziołcha jestes ;)
Anineczka powinnam wziac z ciebie przykład i tez posprztac ale mam lenia
i z Mel tez powinnam wziac przyład, bo tez powoli zarastam....

reklama
Antka jeszcze slyszle ::) Tlucze sie w lozeczku, mam nadzieje,ze sa to ostatnie podrygi przed snem.
Wiesz Aniulko, ja mam w jednym pokoju u Antka wykladzine (obecnie tam nie spi bo jest z nami ::) )
U gory mam dzrewo na podlodze,a na dole panele i kafle, ale i tak zbieram wszystko odkurzaczem.
Ladnie sbiera i sunie szybko ;D Tak wiec sie ,az tak nie namecze.
Domy te sa robione na masowke i fuszerkowato.
Np. nie ma podlog tylko belki drewniene miedzy pietrami. I tym sposobem moge podsluchiwac Antka siedzac na dole, a on bedac w lozeczku na gorze ;D ;D ;D
A najlepsza robote jaka wykonali,byli polacy i kladli kafle ;D ;D

Do góry