reklama
M
Melanie
Gość
no to pięęękny prezent dostałaś
życze udanej imprezki
koniecznie napisz jak smagowało to cacko
życze udanej imprezki
koniecznie napisz jak smagowało to cacko
anineczka
królowa mrówek :P
Noooooooo ja juz usiadlam
Kuzwa jak ta chata wydaje sie wielka do sprzatania,a mala do mieszkania :
No ale juz 3/4 rzeczy mam zrobione. Jeszcze tylko szklo wywiezc :
Ciekawe czy u Baasi tez trzeba wywozic szklo?
No i trzeba jeszcze trawe do konca dokosic,scinki wykladziny wywiezc na wysypisko.
Ale juz nie dzisiaj
Gosiczko czekamy na relacje z party
Kuzwa jak ta chata wydaje sie wielka do sprzatania,a mala do mieszkania :
No ale juz 3/4 rzeczy mam zrobione. Jeszcze tylko szklo wywiezc :
Ciekawe czy u Baasi tez trzeba wywozic szklo?
No i trzeba jeszcze trawe do konca dokosic,scinki wykladziny wywiezc na wysypisko.
Ale juz nie dzisiaj
Gosiczko czekamy na relacje z party
M
Melanie
Gość
jak to wywozić szkło ???
no toś sie kobito narobiła
teraz czas na driniunia ;D
a ja idę zadbać o siebie, bo zarastam pajęczyną
no toś sie kobito narobiła
teraz czas na driniunia ;D
a ja idę zadbać o siebie, bo zarastam pajęczyną
Cześc
Gosiczko udanego party i czekamy na relacje.... i zdjątka oczywiście
Anineczko toś się narobiła kochana.... jak sobie pomyślę ze niedługo też będe miala tyle sprzątania, to az się boję...
Melcia miłego relaksiku i odpajęczania.
Ide wyprawic Kube do spania bo Łukasz padł jak kawka.... byliśmy dizisja po południu u znajomych i młosy mial masę wrazen
Gosiczko udanego party i czekamy na relacje.... i zdjątka oczywiście
Anineczko toś się narobiła kochana.... jak sobie pomyślę ze niedługo też będe miala tyle sprzątania, to az się boję...
Melcia miłego relaksiku i odpajęczania.
Ide wyprawic Kube do spania bo Łukasz padł jak kawka.... byliśmy dizisja po południu u znajomych i młosy mial masę wrazen
anineczka
No widzisz Mela.
Tutaj szklo czyli but. po piwie,sloiki i wszystkie szklane rzeczy wywozi sie do kontenerow ktore stoja zazwyczaj kolo supermarketow.
I tak, jezeli duzo pijemy i wyzeramy korniszonow to mamy tego haldy na ogrodku ;D ;D
A tak serio.
No niestety tak jest bo Irlandczycy lubia bardzo segregowac odpady(ku czci ich przyrodzie)
zapytaj meza czy w anglii tez to praktykuja
Tutaj szklo czyli but. po piwie,sloiki i wszystkie szklane rzeczy wywozi sie do kontenerow ktore stoja zazwyczaj kolo supermarketow.
I tak, jezeli duzo pijemy i wyzeramy korniszonow to mamy tego haldy na ogrodku ;D ;D
A tak serio.
No niestety tak jest bo Irlandczycy lubia bardzo segregowac odpady(ku czci ich przyrodzie)
zapytaj meza czy w anglii tez to praktykuja
anineczka
Driniunia nie bedzie
Ale piwko owszem ;D ;D ;D
Witaj Aniulko
Idz sie rozpraw z Kuba i wracaj do nas ;D
Luki juz spi? Fajnie, Antek dopiero idzie sie obmyc z kurzu ;D
Troche pozno,ale zeby mi chlopale w koncu dali spokoj wyprawilam ich sila na wieczorny spacer :
No Aniulko my tez mieszkamy w czworke (choc ten ostatni lokator- kolega- to nie sprzata ale chyba bede sie musiala wziasc za niego ) to roboty w takim domku sporo : .
A i kup sobie lekki odkurzacz bo targac go w ta i wewte to kosmos ;D
No ale to domekkkk : : : To jest to!! I pomimo moich narzekan jestem szczesliwa!!
I Ty i Siwasek tez bedziecie
Ale piwko owszem ;D ;D ;D
Witaj Aniulko
Idz sie rozpraw z Kuba i wracaj do nas ;D
Luki juz spi? Fajnie, Antek dopiero idzie sie obmyc z kurzu ;D
Troche pozno,ale zeby mi chlopale w koncu dali spokoj wyprawilam ich sila na wieczorny spacer :
No Aniulko my tez mieszkamy w czworke (choc ten ostatni lokator- kolega- to nie sprzata ale chyba bede sie musiala wziasc za niego ) to roboty w takim domku sporo : .
A i kup sobie lekki odkurzacz bo targac go w ta i wewte to kosmos ;D
No ale to domekkkk : : : To jest to!! I pomimo moich narzekan jestem szczesliwa!!
I Ty i Siwasek tez bedziecie
Łuki juz spi, Kuba prawie i mąz tez już mi padł. : : Ja sobie własnie szykuję zapiekaneczki, bo głodna jestem jak wilk( reszta juz po kolacji a ja nie miałam czasu :-[)
Z tym domkiem to masz racje.... ciesze się jak wariatka ale jak sobie pomyslę ile sprzątania i zadnych rak do pomocy to się obawiam czy dam rade.... no ale dam! Nie mam innego wyjscia.
O odkurzaczu pomysle, choc nie wiem czy będzie potrzebny bo planuję nie wpuszczac do domu dywanów. ewentualnie małe chodniczki do sypialni i pokoi chłopców. :laugh: :laugh:
Z tym domkiem to masz racje.... ciesze się jak wariatka ale jak sobie pomyslę ile sprzątania i zadnych rak do pomocy to się obawiam czy dam rade.... no ale dam! Nie mam innego wyjscia.
O odkurzaczu pomysle, choc nie wiem czy będzie potrzebny bo planuję nie wpuszczac do domu dywanów. ewentualnie małe chodniczki do sypialni i pokoi chłopców. :laugh: :laugh:
siwasek
Fanka BB :)
a iga jeszcze nie spi i wydziwia :
Aniulka jaos dasz rade ze sprzataniem obrotna dziołcha jestes
Anineczka powinnam wziac z ciebie przykład i tez posprztac ale mam lenia
i z Mel tez powinnam wziac przyład, bo tez powoli zarastam....
Aniulka jaos dasz rade ze sprzataniem obrotna dziołcha jestes
Anineczka powinnam wziac z ciebie przykład i tez posprztac ale mam lenia
i z Mel tez powinnam wziac przyład, bo tez powoli zarastam....
reklama
anineczka
Antka jeszcze slyszle : Tlucze sie w lozeczku, mam nadzieje,ze sa to ostatnie podrygi przed snem.
Wiesz Aniulko, ja mam w jednym pokoju u Antka wykladzine (obecnie tam nie spi bo jest z nami : )
U gory mam dzrewo na podlodze,a na dole panele i kafle, ale i tak zbieram wszystko odkurzaczem.
Ladnie sbiera i sunie szybko ;D Tak wiec sie ,az tak nie namecze.
Domy te sa robione na masowke i fuszerkowato.
Np. nie ma podlog tylko belki drewniene miedzy pietrami. I tym sposobem moge podsluchiwac Antka siedzac na dole, a on bedac w lozeczku na gorze ;D ;D ;D
A najlepsza robote jaka wykonali,byli polacy i kladli kafle ;D ;D
Wiesz Aniulko, ja mam w jednym pokoju u Antka wykladzine (obecnie tam nie spi bo jest z nami : )
U gory mam dzrewo na podlodze,a na dole panele i kafle, ale i tak zbieram wszystko odkurzaczem.
Ladnie sbiera i sunie szybko ;D Tak wiec sie ,az tak nie namecze.
Domy te sa robione na masowke i fuszerkowato.
Np. nie ma podlog tylko belki drewniene miedzy pietrami. I tym sposobem moge podsluchiwac Antka siedzac na dole, a on bedac w lozeczku na gorze ;D ;D ;D
A najlepsza robote jaka wykonali,byli polacy i kladli kafle ;D ;D