reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja stawiam na porzadnego mopa lub jakąs Viledę czy coś w tym stylu i mam zamiar zamiast odkurzaczem tym zbierac paprochy i kurze....odkurzacz kurzu nie zbierze z podłogi jak należy według mnie. no ale pozyjemy, zobaczymy.... nie zarzekam się.... ;) :)

Co do drewnianych podłóg to my planujemy strop żelbetowy żeby podłoga nie skrzypiała. ::) W naszym domu gdzie teraz mieszkam sa stare podłogi deskowane i słychac kazdy krok, a najgorsze że podłoga skrzypi zawsze w najmniej odpowiednim momencie... np jak usypiam Łukasza i chce cichaczem wymknąc się z pokoju :p

reklama
;D ;D ;D
Dokladnie mam to samo z podlogami tutaj ::)
To fakt,mop jest niezastapiony. Nawet jak poodkurzam to i mycie podlog mnie czeka :p

No...dziecie spi, pizza robi sie w piekarniku,piwko sacze.
Mozna powiedziec ,ze weekend sie dla mnie zaczal :laugh:

Tylko gdzie reszta kobit?

anineczka pisze:
No widzisz Mela.
Tutaj szklo czyli but. po piwie,sloiki i wszystkie szklane rzeczy wywozi sie do kontenerow ktore stoja zazwyczaj kolo supermarketow.
I tak, jezeli duzo pijemy i wyzeramy korniszonow to mamy tego haldy na ogrodku ;D ;D
A tak serio.
No niestety tak jest bo Irlandczycy lubia bardzo segregowac odpady(ku czci ich przyrodzie)

zapytaj meza czy w anglii tez to praktykuja ;)

mąz mówi, że w ich dzielicy nie ma selekcji odpadów ::)
ale gdzieniegdzie jest

Ja jestem. :)
Piwko wypiłam u znajomych, zapiekanki własnie wszamałam i jestem wolna. Reszta ferajny smacznie śpi więc zastanawiam się co teraz?? Posiedziec przed kompem, czy wykorzystać sposobnośc wczesniejszego połozenia sie spać.... i jestem w kropce ::) :) ;D ;D

My juz po imprezie :) Goscie dopisali wszyscy, tort pyszny, Kuba grzeczny i wszystkich zabawial :) Z prezentow Kuba dostal super kolejke oraz zestaw talerzykow i kubeczkow, a takze troche pieniazkow. Jutro beda zdjecia :)

Gosiczko Super że inprezka się udała. :) :)

Anineczko nie poszłam. Szukam fajnych suwaczków. Dla Łukasza znalazłam ale mam problem z Kuba bo nie wszystkie maja dla starszych dzieci.... a ja chce ładny suwaczek a nie byle jaki

Fajny krasnal wypisuje Antkowe imie :laugh: :laugh:

reklama
Aniulko ja tez cos wyszukiwalam i znalazlam krasnala ;D
Fajny hihi ;D ;D

Gosiczko juz sie nie moge doczekac zdjec grzecznego Kubulka :)

Melcia zrelaksowalas sie??

Aniullko Lukaszka suwaczek jest swietny. Taki kolorowy :laugh:

Do góry