reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wymieniłam dzisiaj szybe w moim samochodzie
była cała zmatowiona i w dodatku pękła :p

kurcze a teraz jest taka super widoczność, że wydaje mi się, że jej tam nie ma ::)

Rysiunia dzisiaj odstawiona do teściówki a ja zastanawiam się czy mam poświęcić dzień na relaks i przyjemności czy zabrać się za wstępne pakowanie ::) ::) ::) ::) ::)

...chyba jednak zostanę przy opcji nr 1 ;D

mój tata ma dzisiaj urodziny
kupiłam mu tort - ten od Sowy - królewski
ślina mi na niego leci ale nie będe taka i poczekam aż tata go rozpocznie ;)

witam.
Karioko chyba sie nasze dzieciaki zgadaly ::)
Antek tez juz od 5 z szeroko otwarymi oczyskami krzyczal na nas ze swojego lozeczka ,zebysmy juz podrywali dupalki i sie z nim bawili.
Wzilelam go do naszego lozka i chcialam uspic,ale po godzinnej walce poddalam sie ::)
Wrzucilam go do jego wyrka,tatus zrobil butle i udalo mu sie jeszcze usnac.
Spal do 8. O tyle dobrze,ale czuje sie jakby mnie pociag przejechal :p ;D
No a teraz w najlepsze,kiedy ja nie moge sobie pozwolic na drzemke,on poszedl kimac ;D ;D

Pogoda jako taka. Nie pada,ale tez nie prazy slonce. W sam raz na porzadki :p :p

Melanie sto lat dla taty :)
Ale rozpieszczasz tate slodkosciami ;) ;)
karioka pisze:
Anineczko fajnie, że będziesz miała swoje autko :D

hieh...bede miala jak zdam testy ::)
Ale naprawde ciezko mi idzie po angielsku, jest tyle slow ktorych nieznam,ze musze to robic ze slownikiem ::)
Ale co tam ::) Wazne,ze mi sie chce....a to nowosc ostatnio ;D ;D ;D

Melanie pisze:
kangurzyca jak gość sobie tu teraz czyta

Mel, normalnie z Ciebie detektyw  ;) ;D

A w ogole to gdzie jest Malinka? Czyzby juz wyemigrowala z rodzinka? ;)

STO LAT! dla Twojego Taty!

Dobrze, ze wybralas opcje pierwsza  ;) :laugh:

Anineczka, zdasz, zdasz! Zdolna jestes! A kiedy mam trzymac kciuki, albo zmowic zdrowaske (jak wolisz :-))?

Nie zazdroszcze Wam pobudek o 5 rano. :( Choc ja tez sie zbytnio nie wyspalam, bo mialam pobudke 6.30!

Dawidkowy luk brwiowy wyglada strasznie.  :mad: Spuchnieta, czerwono-fioletowa powieka i te ok. 2 cm rozciecie. A myslalam, ze przez nocke troszke sie zagoi... :( Normalnie teraz jak chodzi, to non stop mi sie wydaje, ze zaraz sie przewroci o cos uderzy. Serce az mnie boli od tego :(

Biedny Dawidzio :(
Teraz to trzeba uwazac na niego bardzooo :(

Jeszcze sie nie zapisalam na egzaminy bo najpierw musze sie uporac z tymi testami. A raczej z co po niektorymi slowkami ;D

Antek normalnie spi do 10 i chyba najwiekszym szokiem dla mnie byl dzisiejszy poranek.
Mam nadzieje,ze mu sie nie odwidzi spac do 10. ;D
Chociaz jak pojde do pracy to przydalo by sie wstawac kolo 7 ;D

Sto lat dla taty Mel!!!

Anineczko gratuluję samozaparcia i zyczę sukcesów na testach :), na pewno zdasz.

Moje dziecko wstało dziś o 5.30 i do 8 obeszło pokój chyba ze 100 razy, a ja jeszcze leżałam, nie dał się w łóżku przetrzymać. Wolał pozwiedzać i zrobić mały sajgon. Co chwila podchodził tylko i mi dawał buzi.

Mel a skąd wiesz że ten gośc to kangurki?

bo sobie przeglądał tylko nasze wrzesniowe tematy ;D

aguula
tak mi szkoda Ciebie i Dawidka :(
tez mi sie przykro zrobiło jak sobie pomyslę co czujesz :(

reklama
aguula buziaki dla Dawidka.

Przywiozlam z cukierni tort i wyglada super, czerwony garbusek, dokladnie tak jak chcialam :) hihi tylko cala droge sie balam, jak ja go bezpiecznie do domu dowioze, bo to prawie 30 kilometrow :) Ale dowiozlam caly i w idealnym stanie. Na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na zdjeciu, teraz mam tylko nadzieje ze bedzie smaczny. Przekonam sie o 18, bo na wtedy zaplanowalam poczatek imprezki :) Mama z babcia wysprzataly domek na blysk i przygotowaly jedzonko, a my z Kubusiem mamy tylko ladnie wygladac :)

Do góry