reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

aguula faktycznie mieliście ostatnio przeboje.... teraz jak pójdziesz z Dawidem... Ty w siniakach, on w siniakach....

suwaczków nie mam bo wczoraj chciałam zmienić ale nie mogłam sie zdecydowac i usunęłam. Dzisiaj sie jeszcze za nie nie zabrałam
edyta27 pisze:
Zapomniałam - do 31 października muszę złożyć teczkę na mianowianego. Masakra! Nie wiem jak to zrobię bo ona jest strasznie dziurawa i nic w niej jak dotąd nie ma prawie ::). Będę ślęczeć po nocach, ale to u nas na wrześniu rodzinne ;D
edytko i historia się powtarza: A nie mówiłam???? Miałas sobie przyszykowac ta teczkę przez wakacje >:D

reklama
Beatko trzymam kciuki, zeby niemylo z makro a jedynie z pracy i okolic ;D

Edytko to chyba super, ze jednak jest szansa na mianowanego i te latka nie przepadna ;D

Ja chyba tez jeszcze chwilkę i bede uciekac... moje posty sa dzisiaj bezpłciowe i chyba nie ma sensu żebym was zanudzała ::) :p

Edziu kolorowych snów i nie martw sie. dziury załatasz i egzamin zdasz śpiewająco bo wszystkie wrzesnióweczki to zdolne babeczki :laugh: :laugh:

pa pa Ineczko

wszystkie idziecie??? to ja tez chyba pójdę.

DOBRANOCKA

No i ja tez mowie DOBRANOC ;)
Ide sie uczyc do prawa jazdy po angielsku ::) ::)
Blee... po polsku zdalam testy,reszte jakos nie ;D ;D
Ale tu sie pocieszam,ze wystarczy testy zdac i juz sie jezdzi. ;D
Co prawda z druga osoba,ale do egzaminu z jazdy przygotowuje sie na swoim aucie i na tym aucie sie zdaje.
A moj maz podjarany bo non stop sleczy w necie i auto mi kupuje. ;D ;D ;D
A ja niewiem na jakie sie zdecydowac ::)
Musi byc male( pojemnosc do 1,4 l) wygodne i ladne ;D ;D ;D

Anineczka super, ze autko wybieracie ;D juz rowerek nie bedzie potrzebny ;D
aguula pisze:
papatki Ineczko.

Milego ogladania :)

To o ktorej Ty spac pojdziesz, jak jeszcze filmik chcesz obejrzec? :)
ja zwykle chodze spac okolo pierwszej ;D
filmek zabawny - "Milosc na zamowienie" polecam na lekki wieczor ;D
dobranoc ;D

reklama
Cześć :D
Robertowi się coś pomyliło, bo zrobił mi dziś pobudkę już o 5-tej rano :(. Nakarmiłam go z nadzieją, że sobie pośpi choćby do 7-ej. Dziś przecież sobota, to można spać do woli. Niestety akurat to dziś nie poskutkowało :( Robiłam wszystko by móc poleżeć w łóżku i choć lekko się zdrzemnąć. Do łóżeczka powrzucałam zabawki, potem przeniosłam do kojca tak dla urozmaicenia, potem z powrotem do łóżeczko i tak pociąnęłam to do 7-mej. Sama nie wiem co mi to dało, bo wyspać się nie wyspałam ::) A cieszyłam się bo w tygodniu, kiedy trzeba było i tak rano wstać, to spał nam do 7-mej, nawet nieraz po.
Joanko, Koreczku i Beatko udanych prac i w niedalekiej przyszłości udanej obrony :D
Edytko Tobie życzę, abyś skompletowała teczkę i zdała ten egzamin na mianowanego, a potem na dyplomowanego ;) :D
Aguula już dość siniaków w Twojej rodzinie :)
Anineczko fajnie, że będziesz miała swoje autko :D
Aniulka cieszę się, że masz w końcu normalny weekend :laugh:
Ineczko życzę przespanych nocek i aby Milenkę przestały męczyć ząbki :)

Do góry