reklama
czesc Wrzesnioweczki ;D
padam na pyszczek po dzisiejszych porzadkach ;D
zajelam sie dzis obszywaniem i zmiana firanek u tesciowej, bo jej sie stare juz sprzykszyly
najbardziej cierpie jak musze cos robic co nie jest w moim guscie, bo te firanki mi sie nie podobaja
Anineczko ja tez sie dzis nabiegalam ze smieciami, bo tradycyjny kosz po jednej stronie bloku, a na segregowane po drugiej stronie : a jak bym miala jeszcze do supermarketu zawozic segregowane to bym wymiekla juz np. beterii nie zbieram, bo nigdy nie pamietam zeby je np. do MediaM zawiesc
Gosiczko juz mi slinka cieknie na fotorelacje z imprezki ;D Wasze zdrowko
Aniulka faktycznie bardzo ladny suwaczek znalazlas
a Antosiowy krasnal swietny ;D
padam na pyszczek po dzisiejszych porzadkach ;D
zajelam sie dzis obszywaniem i zmiana firanek u tesciowej, bo jej sie stare juz sprzykszyly
najbardziej cierpie jak musze cos robic co nie jest w moim guscie, bo te firanki mi sie nie podobaja
Anineczko ja tez sie dzis nabiegalam ze smieciami, bo tradycyjny kosz po jednej stronie bloku, a na segregowane po drugiej stronie : a jak bym miala jeszcze do supermarketu zawozic segregowane to bym wymiekla juz np. beterii nie zbieram, bo nigdy nie pamietam zeby je np. do MediaM zawiesc
Gosiczko juz mi slinka cieknie na fotorelacje z imprezki ;D Wasze zdrowko
Aniulka faktycznie bardzo ladny suwaczek znalazlas
a Antosiowy krasnal swietny ;D
dzieki kochaniutkie :-* :-*
Tak sobie siedze i myslę czy iśc spać.... pogadałabym z Wami chętnie ale pustawo tu dziaiaj
Mam dzisiaj ochote na jakies pogaduchy, ploteczki, towarzystwo.... niestety trochę już za późno.... ehhh ale mi sie zebrało
Tak sobie siedze i myslę czy iśc spać.... pogadałabym z Wami chętnie ale pustawo tu dziaiaj
Mam dzisiaj ochote na jakies pogaduchy, ploteczki, towarzystwo.... niestety trochę już za późno.... ehhh ale mi sie zebrało
anineczka
królowa mrówek :P
Aniuko ja mam to samo...
pogadalabym, teskno mi za towarzystwem. Ale tez takim w realu :
Maz oglada mr&mrs Smith .
Antek spi , z psem jakos mi sie nie usmiecha gadac ;D
Dobrze,ze tescie beda,choc wiem,ze ich bede miala dosc po jakims czasie.
Moze tez bloga zaczne pisac??
czasami czuje, ze mam tak duzo do powiedzenia,ze mnie to szokuje.
Ehhh...jak dobrze miec Was :-* :-* :-* :-* :-*
pogadalabym, teskno mi za towarzystwem. Ale tez takim w realu :
Maz oglada mr&mrs Smith .
Antek spi , z psem jakos mi sie nie usmiecha gadac ;D
Dobrze,ze tescie beda,choc wiem,ze ich bede miala dosc po jakims czasie.
Moze tez bloga zaczne pisac??
czasami czuje, ze mam tak duzo do powiedzenia,ze mnie to szokuje.
Ehhh...jak dobrze miec Was :-* :-* :-* :-* :-*
anineczka
królowa mrówek :P
Strzalka Gosiczka
reklama
Anineczko blog to fajna rzecz jak sie nie boisz atakow krytyki, bo niestety roznie moze byc, ostatnio wywalili jakas kobitke z pracy, bo pisala w blogu zbyt szczerze o swoim szefie, a miala rewelacyjna poczytnosc i ja namierzyli
Ty sie chyba na wyspie czujesz bezpieczna, troche Ci zazdroszcze tego dystansu
dobrej nocki Gosiczko
Ty sie chyba na wyspie czujesz bezpieczna, troche Ci zazdroszcze tego dystansu
dobrej nocki Gosiczko