reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kangurki dzieki Bogu, że nic Wam się nie stało!!!... no i super że z Maksiem jest dobrze,

U Nas jest ok, mam nadzieje, że to nie jest spokój przed burzą bo zaczynam się przyzwyczajać do sielanki, która bardzo mi się podoba ;)

ja nie wiem co dzis było, ale dzień był rzeczywiscie dziwny, na moim osiedlu była stłuczka, bo babka wyjeżdźając spod bloku straciła przytomnosć, i walneła w rowerzyste...
chyba coś z ciśnieneim się działo ???

idę spać bo pioszę bez skąłdu i ładu...
chciałą na chwilke tylko do Was zajrzeć,i poczytać co tam u Was

Buziaczki Moje Kochane Wrześnióweczki
słodkich snów!!! :)

reklama
Gosiczka pisze:
edyta27 pisze:
Ja tam też uwielbiam jeździć tylko mam problem letki ;D z orientacją w terenie ::)

A ja o dziwo nie mam problemow z orientacja :) Moze jestem facetem ;) Podobno swietnie sie sprawdzam jako pilot na nieznanych trasach jak trzeba z mapy korzystac i drogowskazow

Ja jako pilot się nie sprawdzam, potrafię się zgubić nawet u siebię w mieścinie ::) ;D, nawet często mi się to zdarza.

Mel mogłaby to poświadczyc - wspólnie szukałyśmy Beatki w Ciechocinku, w końcu ona musiała nas znaleźć. ;D ;D ;D

Umowilam sie wreszcie na czwartek do okulisty na dobor nowych okularow (w starych nie chodze bo maja brzydkie oprawki). A zmobilizowalo mnie to, ze wczoraj w sklepie nie poznalam Kubusiowego chrzestnego, ktorego widuje kilka razy w tygodniu :p

witam nocną porą ::)
Marcel jeszcze nie  spi :p Igor się drze na mnie że chce spać i mam wziąść Marcela, bo mu oko chce wydłubać :p ::)

co za życie :-[

reklama
tak Edytka nie nudze się ;D

uciszyłam towarzystwo, Igor zamkniety u siebie
Marcel jeszcze łazi , daj Bóg za chwile zaśnie ::)

Do góry