reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Elo :D :D :D
U nas na szczescie tez zepsula sie pogoda ;D ;D ;D Na razie przestalo lac i jest 26 stopni, dla mnie to naprawde ulga 8) 8) :D
Kangurki skad ja to znam, maz z usterka to najgorsze co moze byc, bo zawsze boli go dwa razy bardziej niz innych, no i wymaga oczywiscie stalej opieki :p :p :p ;D ;D ;D
Martusia a myslalam ze tylko ja mam tak fajnie w nocy ;D ;D ;D. Majusia idzie spac o 19.30, potem cycuszek o 2-3 i spi do 5.30. Gdy ma juz zamiar wstac szybko pakuje ja do fotelika samochodowego i bujam ja az zasnie, w ten sposob mamy jeszcze okolo godzinke luzu ;D ;D ;D
Zazwyczaj nie ma szans zeby spala dluzej niz do 7.0, jak skonczy roczek chce ja odstawic od cycuszka i juz mam cykora co to bedzie, moze pobudka o 4??????? Bo na razie cycek zalatwia sprawe ;D ;D
Ja tez uwielbiam prowadzic ;D ;D ;D Choc niekoniecznie w taki upal, tez poruszamy sie teraz piechtolotem, wyjatkiem sa zakupy 8) ;D
Kurde slonce wychodzi, niestety... :p :p
Spokojnego i chlodnego, a dla tych co na urlopie slonecznego dnia :-* :-*

reklama
Dzień dobry Wszystkim

My właśnie wróciłyśmy od lekarza (ledwo się doczłapałysmy), bo Julka od kilku nocy gorączkuje, tak nawet do 39 jej temperatura podskakuje... a w dzień jest wszystko dobrze, no i zaczęłam się denerwować o co chodzi z tą temperaturą. Pani doktor ją zbadała Julę i powiedziałą ze zdrowa jak koń, a temperatura to od zebów...

kazała podawać na noc pół łyżeczki panadolu, i ma być ok

Miłego dzionka Laseczki

Maciuś też gorączkował, szczególnie przy pierwszym ząbku, ale wtedy miał też trzydniówkę i ogólnie masakra była.

U mnie dziś pogoda wymarzona, nie za gorąco ale słonecznie. Maciek teraz śpi, a jak się obudzi to wyciągnę go na spacer.
Mąż ma dziś do pracy na 14 (pierwszy raz w życiu0, więc znowu będę sama całe popołudnie :mad:

a mój dzwonił (mąż) że kupił sobie kołnież ortopedyczny
i zaraz wróci z pracy i będzie stękał że go boli
już bym wolała żeby siedział w pracy, przynajmniej byłby spokój;/

edytafajnie masz z tą siostrą, moja, chociaż jest rok starsza, jest głupia-dosłownie-wygląda jak podróbka Barbie (spalona na solarium i najchętniej ubrana na różowo, tylko się na blond nie farbuje)
a Maksa lubi tylko przez pierwsze 3 minuty
zresztą ona w ogóle nie lubi dzieci
mam nadzieje że nigdy ich nie będzie miała, bo się nie nadaje do macierzyństwa

Kangurki to szkoda z tą siostrą, bo fajnie by było jakby Ci Maksia od czasu do czasu na spacer wzięła.

Moja niedawno poszła z Maćkiem a ja już się denerwuję - żeby z nim przez ulice nie przechodziła (bo tylko ja to potrafię ::)), żeby Maćka nie spiekło słońce i td itp...

Czy dostajecie do domu gazetę "Twój maluszek"? Ja już chyba 6 numer dostałam, za darmo - fajnie. Myślałam, że po góra dwóch przestaną słać i będą czekać, aż się zaprenumeruje, a tu surprise!

reklama
Ja dostalam pierwszy numer twojego maluszka i chyba juz o mnie zapomnieli :(

edytko a tobie co miesiac przysylaja ?
Wypelnialas jakis kupon o ta gazete czy tylko w szpitalu z tych pudel ?

Do góry