reklama
miyu
Fanka BB :)
eee tak żle nie było...kangurki pisze:miyu gdyby nie to że nie jesteś z pomorza, to bym się jeszcze bardziej bała dziś jeździć
ale sama to już raczej za kółko szybko nie wsiądę:/
a co do tego że nie wsiądziesz za kółko to bym raczej jak najszybciej siadła co by się własnie jakiś lęków przed jazdą nie nabawić.
kangurki
Fan(ka)
edytko no dziś jakiś poje...ny dzień;/
miyu ja 3 lata po egzaminie na prawko jechałam sama tylko raz
potem jak sama z Maksem zostałam w domu to czasem trzeba było do lekarza skoczyć więc musiałam
ale nie lubię i nie umiem jeździć i przyznaję się do tego
a mój teść miał szkołę jazdy i jest instruktorem
no a teraz jestem taka zeschizowana że na pewno już nie będę jeździć
miyu ja 3 lata po egzaminie na prawko jechałam sama tylko raz
potem jak sama z Maksem zostałam w domu to czasem trzeba było do lekarza skoczyć więc musiałam
ale nie lubię i nie umiem jeździć i przyznaję się do tego
a mój teść miał szkołę jazdy i jest instruktorem
no a teraz jestem taka zeschizowana że na pewno już nie będę jeździć
Gosiczka
Mamusia Kubusia
A ja uwielbiam jezdzic. jak zdalam na prawo jazdy to w prezencie od brata dostalam malucha (kupionego za 300 pln ) ;D A zaczynalam nauki jak mialam 14 lat - brat mi zrobil plac manewrowy na polu za domem i cwiczylam jazde starym duzym fiatem A w przyszlym roku chce jechac nad morze (jakies 700 km, nie pamietam dokladnie)
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
kangurki ktos czuwa nad wami :angel:
widze że kurcze same złe rzecy jakies się dziej ą jakies nieszczescia
a ja bede podchodzic w sierpniu juz 3 raz mam ndzije ze pzrysłowei do 2 razy sztuka sie sprawdzi
widze że kurcze same złe rzecy jakies się dziej ą jakies nieszczescia
a ja bede podchodzic w sierpniu juz 3 raz mam ndzije ze pzrysłowei do 2 razy sztuka sie sprawdzi
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
edyta27 pisze:Ja tam też uwielbiam jeździć tylko mam problem letki ;D z orientacją w terenie :
A ja o dziwo nie mam problemow z orientacja Moze jestem facetem Podobno swietnie sie sprawdzam jako pilot na nieznanych trasach jak trzeba z mapy korzystac i drogowskazow