reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A u nas padał dziś na maxa, ochłodziło sie troche i było super fajnie po południu ;D

Kangurki przykre to bardzo, bezsensowna ta smierć
takie to życie straszne , okrutne czasami

Niedawno nasza pieprzn..a rzeczka zabrała życie 7 - letniemu chłopcu
przyszedł nad rzeka ze starszym bratem, woda była głeboka , dodatkowo nierówna
chłopcy sie topili , wyciągnięto ich z wody
młodszy byl dłużej od wodą, przez 20 minut do czasu przyjazdu karetki nikt z gapiów( a byli tam różni ludzie ,nawet i dobrze wykształceni i pomyślał by ktos na poziomie) nie reanimował malca
Nie umieli :( :( :( :( :(

Strasznie zdołowana jestem

reklama
Hej Kobietki!

Nareszcie chłodno i pochmurno. :laugh: :laugh:

Powinnam sie martwic bo własnie zaczęłamurlop i nasz wyjazd nad morze stoi pod znakiem zapytania, ale jakoś nie jest mi smutno ;)

Kangurki... wyrazy współczucia. :(

Marta az ciarki przechodza na ludzką bezradność.... biedna matka tych chłopaczków....

Edytko ciesze sie ze udał Wam sie wypad nad jeziorko. Macius rośnie na niezłego podróżnika

Co do numerów butów dla dzieci, Łukasz ma 21 i do jesieni napewno będa za małe :p

Ineczko co z wynikami Milenki?? Wszystko w porzadku, prawda???

Miłego dzionka dziewczynki. Lecę zaraz po zakupy, czekam tylko az hrabia Łukasz wstanie ;)

Dzień dobry.

U nas dziś ciepło i baaardzo przyjemnie, tak mogłoby być cały czas.
Maciek właśnie siedzi mi na kolanach i wsuwa szynkę :), zaraz lecimy kupić coś na obiad - nie mam pomysłu :mad:
Miłego poniedziałku.

czesc ;D

w przychodni nas nie przyjeli, bo dzis zatrzesienie chorych dzieci, a lekarka, ktora powinna przyjmowac dzis dzieci zdrowe jest na urlopie do piatku, nie bede ryzykowac niepotrzebnie zarazenia
w srode idziemy do neurologa na wizyte kontrolna, to przy okazji spojrzy na te wyniki
ale tak jak pisze Joanka i Siwasek, chyba nie ma sie co zamartwiac tym jednym wynikiem, takze zachowujemy spokoj :)

Aniulko
, urlop, gdziekolwiek bedzie, Ty juz cos wymyslisz, zeby bylo OK ;D

Marta, mnie tez przeraza taka bezradnosc wobec losu,
a co do pomocy i ratowania zycia to jest coraz gorzej, dawniej rzucalismy sie z ratunkiem, kazdy cos probowal robic, nawet sztuczne oddychanie, nawet jesli robil to pierwszy raz w zyciu
a teraz kazdy sie boi, bo nie jest przeszkolony :(
w firmach szkolenia sa tylko na papierku, az wstyd :(

Ineczko i słusznie - nie ma co się martwić na zapas, na pewno wszystko jest ok, ale wiadomo - niełatwo być mamą i nie drżeć o swije maleństwo, ja to już w ogóle panikara jestem :)

Witam :)

U nas jak zwykle ostatnio dosc czest nie ma netu :( a jak jest to pelznie :( w srode ma sie to wszystko poprawic, bo maja cos naprawic. No ja mam taka nadzieje, ze bedize lepiej.

W sobote siedzielismy w domku bo lalo grzmialo i sie blyskalo, po prostu burza na calego. Ja to mam chyba pecha w moje imieninki taka pogoda, a w urodziny bylo to samo :p

Wczoraj antomiast pojechalismy ze znajomymi nad wode :)
Bylo fajnie, bo pogoda dopisala i nie bylo zaru :)
Sandruni tez sie bardzo podobalo ale na raczkach mamusi, na kocyku i w swoim wozeczku na spacrku wzdluz jeziorka :)
Moja cora bala sie piasku i nawet nozka stanac nie chiala (od razu w tyl zwrot i na rece do mamusi :)) a co dopiero sie nim bawic :p
W jeziorku tez nozki nie zamoczyla, choc wody sie nie boi bo w basenie szaleje bardzo :) ;D Moze ja ta przestrzen przerazala, no nie wiem ??? bedziemy jezdzic czesciej to moze sie przyzwyczai :) Na brzegu chciala stac (na mamusi raczkach :p) i patrzala jak ludzie i pieski sie kapsaja, wiec jej sie podobalo :) Bylo strasznie duzo os a mnie to przeraza bo moj maz jest uczulony i nie wiem czy Sandrunia tez, a nie che sprawdzac, wiec unikam ich jak tylko sie da.

Kangurki wspolczuje ci :(

Marta smutne to wszystko :( Oby sie juz takie tragedie nie zdazaly.

Aniulko milego wypoczywania ;D u nas pogoda ma sie ochlodzic, ale tam gdzie ty z rodzinka jedziesz napewno bedzie swiecilo slonko ;D ;D ;D

Ineczko nie martw sie na zapas bedzie wszystko dobrze ;)

edytko to sie Macius dobrze bawil nad jeziorkiem :) odwazny chlopak z niego :D nie to co moja ostrozna myszka ;) :) :)

U nas sie dzis troszke ochlodzilo i slonko za chmurki sie schowalo ale i tak zaraz na dworek idziemy ;D

Milego dnia :)

Maciek dziś po południu w ogóle nie spał ::), teraz poszedł z tatą na spacer, ale dostali przykaz zakazu spania, bo jak teraz uśnie to nie wiem kiedy potem pójdzie spać na noc, a ja chyba mam dziś ochotę na babski wieczór.

Podziwiam te z Was, które całe dnie spędzją same z dziećmi bez żadnej pomocy. Ja już tak drugi dzień pod rząd i powiem Wam, że zmęczona jestem i strasznie mi się chciało takiej chwilki dla siebie, a tu du.pa, posprzątać chyba muszę :mad:......

Cześc kochaniutkie.

ja tak na momencik coby się pożegnac. Wyjeżdżamy jednak nie jutro ale już dzisiaj w nocy. Mam jeszcze kupę pakowania. Jesli nie bedzie mi sie opłacało iśc spac, wpadnę jeszcze na forum.

A jesli pójde kimnąc na godzinkę to już teraz mówię Wam pa pa na cały tydzień.

Trzymajcie sie babeczki

reklama
Do góry