reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczko, jestem pewna, że wyjaśnienie jest proste i radzę Ci kochana nie martw się tym, dopóki nie porozmawiasz z lekarką.

To oznacza, że Milenka była wcześniej przeziębiona. jeśli tak, to to by tłumaczyło odchylenia.

Ja niedawno miałąm taką sytuację, poziom leukocytów 2,5 przy normie powyżej 5, poziom płłytek krwi znacznie poniżej normy. i strach i nerwy i skierowanie do hematologa. Ale po tygodniu i przeleczeniu okazało się ze to był wirus a wyniki były w normie. Powtarzałam tydzień temu i nadal jest wszystko OK. Hematologa więc sobie odpuściłam.

Ineczko, prosze Cię, nie wyczytuj i nie stresuj się. Jestem przekonana, że nic złego się nie dzieje.

Mam przed soba wyniki krwi Krzysia i Majki sprzed tygodnia, Majka ma w morfologi poziom podwyższony 63,6 %, krzyś natomiast w morfologii ma 59,9 % ale w rozmazie już 73 %
Nikt nie zwrócił na to uwagi, poza alergologiem, która stwierdziła alergię.

majka odkąd pamiętam ma zawsze podwyższony poziom limfocytów i obniżony granulocytów i w ogóle rzadko kiedy mają wyniki w normie, ale o ile to nie jest WBC, HGB, PLT albo RBC i RDW nie martwię się tym.
i Tobie radzę to samo  :)

reklama
Ineczko dużo zdrówka dla Milenki, mam nadzieję że te wyniki to się jakoś inaczej wyjaśnią jeszcze
ja dopiero wstałam, od nocy pękała mi głowa, rano zeżarłam imigran (35 zł jedna tabletka:) i mi przeszło
szkoda tylko że za taką cene:p
Damian też jakiś dziwny, chyba zmiana pogody dobija każdego - bo u nas już nie ma upałów:)

misiako pisze:
Ja tez tak jak Martusia uwazam, ze to jedyny dzien w zyciu i jak szalec to szalec, ale moze niekoniecznie w mysl zasady "zastaw sie a pokaz sie" ;D ;D ;D
Dziewczyny jakie foteliki kupilyscie maluchom, bo ja musze jak najszybciej, bo w tym do 13 kg moja corcia wyprawia cuda i chyba nie jest juz dla niej bezpieczny :p :p ::) ::)
Iga juz od miesiaca jeździ w foteliu 9-18kg, ja kupilam Maxicosi Priori i moge go polecic bo jest wygodny i z porzadnych materiałów, jest tez nowy model maxi cosi Tobi i on jest superowy i chciałm go Idze kupic ale ja zabrałm ją do sklepu i posadzilam w nim to miala w nim ciasno i nie byla zadowlona (ogranicza widzenie) natomiast priori okazał sie ok :)

Ineczko dopiero przeczytałm o Milence, nic sie nie martw masz zdrowa córeczke, jakby to oznaczało cos groźnego to reszta wyników na pewno nie zostałaby w normie
i sorki za poprzedniego posta dopiero przeczytałam ze pogoniłas dziewczyny na wyprawke :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

reklama
Dobry wieczór.

Wrócilismy dziś znad jeziorka i strasznie mi smutno, było naprawdę super, odpoczęliśmy i naładowalismy akumulatorki. Niestety, mąż w poniedziałek wraca do pracy i nie mogliśmy zostać dłużej. Maciek kąpał się w jeziorze, na początku byłam temu przeciwna, ale zadzwoniłam do pediatry, która powiedziała mi, że nie widzi przeciwwskazań. Małemu jezioro się podobało, pływał też łódką i nawet komary go nie zjadły, tylko była plaga os, a po historii z Ewą Sałacką strasznie się ich boję.

Teraz tydzień w domu, a potem zobaczymy...

Do góry