reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ale tu straszne pustki :(A moj maz w Warszawie, dziecie spi od godziny - myslalam, ze sobie z Wami pogadam a tu nie ma zadnej Wrzesnioweczki :(
No to chyba pojde prasowac ta sterte ubran, ktora czeka na mnie od tygodnia :mad: :mad: :( Ale mi sie chce... :) Moze jeszcze chwilke poczekam... moze ktoras z Was sie pojawi...? ;)

reklama
Aguula ja myslalam o czyms takim
http://www.allegro.pl/item116156593_nowosc_maxi_cosi_tobi_top_line_9_18kg_wys_0zl.html
ale drogi jest strasznie :p :p :p :p
Slodziutka ta tapicerka i ten pilot gratis do zabawy. Podobno maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelikow ;D ;D ;D i zapewne najdrozszych ::) :p
Musze zdecydowac sie jak najszybciej, bo Majusia siada w tym foteliku podczas jazdy i widac ze jest jej bardzo niewygodnie bo strasznie sie wierci ;D ;D ;D ::) ::)
A tak moze jak bedzie obserwowac swiat przez szybke to nie bedzie sie tak buntowala ;) ;) ;D

czesc ;D

Koreczku
;D bardzo sie ciesze ze objechalyscie cale i zdrowe, taka odskocznia od codziennosci :)

odebralam dzis wyniki Milenki i sie przestraszylam, bo ma b.wysokim poziomem limfocytow (7,4tys/ul, a powinno byc do 3,5)
ich liczba wzrasta w takich chorobach, jak krztusiec, chłoniaki, przewlekła białaczka limfatyczna, szpiczak mnogi, odra, świnka, gruźlica, kiła, różyczka, choroby immunologiczne
przez tel. lekarka mnie uspokajala, ze wszystko ok, ale pogadam z nia osobiscie dopiero w poniedzialek :(
na szczescie mocz, hemoglobina i inne wazne wyniki sa w normie

co do dyskusji o fotelikach na WRZESNIU to rozumiem nowiutkie wrzesnioweczki, ale stare wygi nie pamietaja, ze od tego jest WYPRAWKA ?? pozniej po tysiac razy beda sie powtarzac pytania, a na WYPRAWCE latwiej mozna cos znalesc

martusia_78 pisze:
A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D
misiako pisze:
Ja tez tak jak Martusia uwazam, ze to jedyny dzien w zyciu i jak szalec to szalec, ale moze niekoniecznie w mysl zasady "zastaw sie a pokaz sie" ;D ;D ;D
tez tak mysle i popieram,
w wielu rodzinach gosci zasada, zeby przynajmniej w kopercie dac tyle zeby zwrocil sie koszt, a jak sie trafi bogatsza rodzinka to i na podroz poslubna wystarczy ;)

reklama
Dobry wieczór.

nie mogę zasnąc przez ten upał, więc zerkam co u Was :)

Ineczko duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Milenki. mam nadzieję ze to żadna z tych okropnych chorób które wymieniłaś

Do góry