reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ale tu straszne pustki :(A moj maz w Warszawie, dziecie spi od godziny - myslalam, ze sobie z Wami pogadam a tu nie ma zadnej Wrzesnioweczki :(
No to chyba pojde prasowac ta sterte ubran, ktora czeka na mnie od tygodnia :mad: :mad: :( Ale mi sie chce... :) Moze jeszcze chwilke poczekam... moze ktoras z Was sie pojawi...? ;)

reklama
Aguula ja myslalam o czyms takim
http://www.allegro.pl/item116156593_nowosc_maxi_cosi_tobi_top_line_9_18kg_wys_0zl.html
ale drogi jest strasznie :p :p :p :p
Slodziutka ta tapicerka i ten pilot gratis do zabawy. Podobno maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelikow ;D ;D ;D i zapewne najdrozszych ::) :p
Musze zdecydowac sie jak najszybciej, bo Majusia siada w tym foteliku podczas jazdy i widac ze jest jej bardzo niewygodnie bo strasznie sie wierci ;D ;D ;D ::) ::)
A tak moze jak bedzie obserwowac swiat przez szybke to nie bedzie sie tak buntowala ;) ;) ;D

czesc ;D

Koreczku
;D bardzo sie ciesze ze objechalyscie cale i zdrowe, taka odskocznia od codziennosci :)

odebralam dzis wyniki Milenki i sie przestraszylam, bo ma b.wysokim poziomem limfocytow (7,4tys/ul, a powinno byc do 3,5)
ich liczba wzrasta w takich chorobach, jak krztusiec, chłoniaki, przewlekła białaczka limfatyczna, szpiczak mnogi, odra, świnka, gruźlica, kiła, różyczka, choroby immunologiczne
przez tel. lekarka mnie uspokajala, ze wszystko ok, ale pogadam z nia osobiscie dopiero w poniedzialek :(
na szczescie mocz, hemoglobina i inne wazne wyniki sa w normie

co do dyskusji o fotelikach na WRZESNIU to rozumiem nowiutkie wrzesnioweczki, ale stare wygi nie pamietaja, ze od tego jest WYPRAWKA ?? pozniej po tysiac razy beda sie powtarzac pytania, a na WYPRAWCE latwiej mozna cos znalesc

martusia_78 pisze:
A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D
misiako pisze:
Ja tez tak jak Martusia uwazam, ze to jedyny dzien w zyciu i jak szalec to szalec, ale moze niekoniecznie w mysl zasady "zastaw sie a pokaz sie" ;D ;D ;D
tez tak mysle i popieram,
w wielu rodzinach gosci zasada, zeby przynajmniej w kopercie dac tyle zeby zwrocil sie koszt, a jak sie trafi bogatsza rodzinka to i na podroz poslubna wystarczy ;)

reklama
Dobry wieczór.

nie mogę zasnąc przez ten upał, więc zerkam co u Was :)

Ineczko duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Milenki. mam nadzieję ze to żadna z tych okropnych chorób które wymieniłaś

Do góry