reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry
Ale pospałam dawno nie spalam do 9 dobrze jest miec starszą córkę co się zajmie młodszym ;D
Mati rano miał gorączke wybiore się z nim dziś do lekarza :/
Jutro Emila wybywa z tatą do babci kurcze nie będzie miał Mati za kim się szwędać .
Idę łosiowi kaszę robić bo mi tu już klawiaturę wyrywa ;D
Kangurki rzeczywiście mnie by było szkoda kasy na wesele.

reklama
qrde zgubiłam karte z kodami do przelewów przez internet
w zeszłym tygodniu też zgubiłam i na 3 dni mi konto zablokowali:/
bo to też było w piątek i do poniedziałku musiałam czekać

qwa i przed chwilą chciałam zapłacić rate i patrze że nie ma karty tam gdzie powinna być:p
chyba czas posprzątać;P

miyu dużo zdrówka dla Matiego:)

Maksowi na szczęście powoli przechodzi:)
a ja padam, bo mały spał całą noc na mojej szyi, jak go położyłam obok to się budził z rykiem
teraz ledwo mogę obracać głową, bo mnie wszystko boli:p

Niech ci mąż masaż wieczorkiem zrobi :)
Ja tez wszystkie przelewy robie przez net ale mam konto w millenim i tam nie ma czegos takiego jak kody sa tylko dwa hasla :D

kangurki pisze:
Gosiczko jak zaczniemy pisać same do siebie to się może statystyki podniosą:p

u mnie wczoraj był kuzyn z zaproszeniem na ślub, robią wesele na 140 osób i pracują na to z narzeczoną od roku-nie rozumiem ich
mieszkają w jedym pokoju 2X2 metry ogrzewanym piecem kaflowym
a na wesele przeznaczyli 50 tys
dodam jeszcze że są z gdańska i uważają się za "miastowych" przy nas, ze wsi:p

ale jak można wydać tyle kasy (1/3 domu) na 2 dni zabawy?

Glupota ogromna.
a u mnie za 50 tys. to sie kupi wyczesane mieszkanie 2-pokojowe ;D
A karte z kodami i karte trzymam zawsze w jednym miejscu i jeszcze nie zgubilam (a mam juz pol tygodnia :p )

Gosiczko to trzymaj tak dalej z tą kartą:p
a u nas są droższe mieszkania, np. nasze 2 pokoje kosztują 84 tys.
no ale w Gdansku to w ogóle kosmiczne ceny, metr działki w brzydkiej dzielnicy kosztuje min. 1000 zł

miyuniestety nie ma szans na masaż (przynajmniej od męża:p) bo nie gadam z nim i raczej do wieczora mi nie przejdzie:p
pomęcze się:)

Czesc slonka :)

Ja sie dzis wyspalam do 7 :p ale poszlam spac o 22 :o a to daltego, ze net mi pelznal i nie moglam nic na forum wklepac :p :p :p
Dzis od rana sie wzielam za porzadki :D juz poscieralam kurze, pozdejmowalam posciel i wynioslam na balkon niech sie woetrzy caly dzien ;D pozdejmowalam firanki do prania, ale okien mi sie nie che myc ;) nie sa jeszcze takie brudne :p a teraz robie pranie tzn samo sie robi a ja odpoczywam :D Jak Sandrunia wstanie to poodkurzami podlogi pommyje i pranie na dwor wyniose to ladnie bedzie pachnialo jak wyschnie :) a wieczorem mnie prasowanko czeka bllleeeee. A popoludniu zakupy w realu bo promocja na pampersy :D

Gosiczka pisze:
martusia_78 pisze:
nie chce byc kwietniowka 2007 :p :p

Kochana, ale na marzec to juz nie zdazysz sie zalapac ;D

Kochane nie zdaze bo zastrzyk dziala przez 3 miesiace ;D ;D ;D :p
Wiec jakby co to dopiro sierpien-wrzesien 2007 ;D
Ale nie ma szans ;D
Choc maz mnie juz d kilku miesiecy namawia na druga corcie, ale ja jestem twarda a niemiekka i nie daje sie ;) :p :D

A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D

Duzo zdroweczka Matiego i Maksia :-*

czesc dziweczyny :)

już wóciliśmy i mimo że krótko to było super pluskałwysmy się w jeziorach trocge pozwiedzaliśmy pijechaliśmy do Rosji , byliśm6 w miejscowości Gołdap , mój tato ma tam swoją rodzine więc Daria poznała przy okzaji reszte swoich wujków i ciotek no i jedyną prababcie :) :p

martusia_78 pisze:
A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D

Wesele owszem, ale nie za taka kase. (Chociaz moja kolezanka byla kelnerka na weselu za 250 tys. zlotych :p Zupelnie nie ten standard co wiejskie popijawy :p )

Ja tez tak jak Martusia uwazam, ze to jedyny dzien w zyciu i jak szalec to szalec, ale moze niekoniecznie w mysl zasady "zastaw sie a pokaz sie" ;D ;D ;D
Dziewczyny jakie foteliki kupilyscie maluchom, bo ja musze jak najszybciej, bo w tym do 13 kg moja corcia wyprawia cuda i chyba nie jest juz dla niej bezpieczny :p :p ::) ::)

reklama
Misiako, ja nadal mam ten fotelik do 13 kg. Nie doradze, bo sama rozgladam sie za jakims ciekawym, wiec tez chetnie poczytam dobre rady od innych mamus.

A co do wesel - to jesli kogos na nie stac i ma taka ochote - to prosze bardzo... Gorzej jak ktos nie ma kasy - zapozycza sie lub Bog wie co jeszcze - to zrozumiec wtedy tego nie moge... Ja bylam na roznych weselach, glownie na takich bardzo duzych, bylo ok, czasami bardzo fajnie - ale osobisice nie widze wiekszego sensu wyprawiania takich wielkich wesel i zapraszania np. ciotek, wujkow, ktorych nigdy w zyciu sie nie widzialo albo tylko raz zw zyciu.
Kazdy robi to co mu bardziej odpowiada. My np. mielismy wesele na ok. 30 osob a moj brat juz na 200 - i te 200 to byla naprawde bliska rodzina ::) My polowe osob z rodziny nie zaprosilismy, no i bylo troche nieprzyjemnych uwag, ale trudno... Wylamalam sie jako pierwsza w rodzinie... ;) Tradycja byla inna... wiec i uwagi uszczypliwe... ;)

Do góry