reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry
Ale pospałam dawno nie spalam do 9 dobrze jest miec starszą córkę co się zajmie młodszym ;D
Mati rano miał gorączke wybiore się z nim dziś do lekarza :/
Jutro Emila wybywa z tatą do babci kurcze nie będzie miał Mati za kim się szwędać .
Idę łosiowi kaszę robić bo mi tu już klawiaturę wyrywa ;D
Kangurki rzeczywiście mnie by było szkoda kasy na wesele.

reklama
qrde zgubiłam karte z kodami do przelewów przez internet
w zeszłym tygodniu też zgubiłam i na 3 dni mi konto zablokowali:/
bo to też było w piątek i do poniedziałku musiałam czekać

qwa i przed chwilą chciałam zapłacić rate i patrze że nie ma karty tam gdzie powinna być:p
chyba czas posprzątać;P

miyu dużo zdrówka dla Matiego:)

Maksowi na szczęście powoli przechodzi:)
a ja padam, bo mały spał całą noc na mojej szyi, jak go położyłam obok to się budził z rykiem
teraz ledwo mogę obracać głową, bo mnie wszystko boli:p

Niech ci mąż masaż wieczorkiem zrobi :)
Ja tez wszystkie przelewy robie przez net ale mam konto w millenim i tam nie ma czegos takiego jak kody sa tylko dwa hasla :D

kangurki pisze:
Gosiczko jak zaczniemy pisać same do siebie to się może statystyki podniosą:p

u mnie wczoraj był kuzyn z zaproszeniem na ślub, robią wesele na 140 osób i pracują na to z narzeczoną od roku-nie rozumiem ich
mieszkają w jedym pokoju 2X2 metry ogrzewanym piecem kaflowym
a na wesele przeznaczyli 50 tys
dodam jeszcze że są z gdańska i uważają się za "miastowych" przy nas, ze wsi:p

ale jak można wydać tyle kasy (1/3 domu) na 2 dni zabawy?

Glupota ogromna.
a u mnie za 50 tys. to sie kupi wyczesane mieszkanie 2-pokojowe ;D
A karte z kodami i karte trzymam zawsze w jednym miejscu i jeszcze nie zgubilam (a mam juz pol tygodnia :p )

Gosiczko to trzymaj tak dalej z tą kartą:p
a u nas są droższe mieszkania, np. nasze 2 pokoje kosztują 84 tys.
no ale w Gdansku to w ogóle kosmiczne ceny, metr działki w brzydkiej dzielnicy kosztuje min. 1000 zł

miyuniestety nie ma szans na masaż (przynajmniej od męża:p) bo nie gadam z nim i raczej do wieczora mi nie przejdzie:p
pomęcze się:)

Czesc slonka :)

Ja sie dzis wyspalam do 7 :p ale poszlam spac o 22 :o a to daltego, ze net mi pelznal i nie moglam nic na forum wklepac :p :p :p
Dzis od rana sie wzielam za porzadki :D juz poscieralam kurze, pozdejmowalam posciel i wynioslam na balkon niech sie woetrzy caly dzien ;D pozdejmowalam firanki do prania, ale okien mi sie nie che myc ;) nie sa jeszcze takie brudne :p a teraz robie pranie tzn samo sie robi a ja odpoczywam :D Jak Sandrunia wstanie to poodkurzami podlogi pommyje i pranie na dwor wyniose to ladnie bedzie pachnialo jak wyschnie :) a wieczorem mnie prasowanko czeka bllleeeee. A popoludniu zakupy w realu bo promocja na pampersy :D

Gosiczka pisze:
martusia_78 pisze:
nie chce byc kwietniowka 2007 :p :p

Kochana, ale na marzec to juz nie zdazysz sie zalapac ;D

Kochane nie zdaze bo zastrzyk dziala przez 3 miesiace ;D ;D ;D :p
Wiec jakby co to dopiro sierpien-wrzesien 2007 ;D
Ale nie ma szans ;D
Choc maz mnie juz d kilku miesiecy namawia na druga corcie, ale ja jestem twarda a niemiekka i nie daje sie ;) :p :D

A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D

Duzo zdroweczka Matiego i Maksia :-*

czesc dziweczyny :)

już wóciliśmy i mimo że krótko to było super pluskałwysmy się w jeziorach trocge pozwiedzaliśmy pijechaliśmy do Rosji , byliśm6 w miejscowości Gołdap , mój tato ma tam swoją rodzine więc Daria poznała przy okzaji reszte swoich wujków i ciotek no i jedyną prababcie :) :p

martusia_78 pisze:
A co do slubu i calej imprezki.
To ja jestem ZA bo to naprawde swietna i niepowtarzalna sprawa ;D :D
Czulam sie jak gwiazda filmowa w blasku fleszy  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale tyle jasy to by mi szkoda bylo. Wolalabym zaprosic mniej gosci (ale tych bardziej bogatych :p) i mniej kasy sie wyda wtedy, ale wesele powinno byc jak trzeba :) Naprawde super sprawa polecam ;D

Wesele owszem, ale nie za taka kase. (Chociaz moja kolezanka byla kelnerka na weselu za 250 tys. zlotych :p Zupelnie nie ten standard co wiejskie popijawy :p )

Ja tez tak jak Martusia uwazam, ze to jedyny dzien w zyciu i jak szalec to szalec, ale moze niekoniecznie w mysl zasady "zastaw sie a pokaz sie" ;D ;D ;D
Dziewczyny jakie foteliki kupilyscie maluchom, bo ja musze jak najszybciej, bo w tym do 13 kg moja corcia wyprawia cuda i chyba nie jest juz dla niej bezpieczny :p :p ::) ::)

reklama
Misiako, ja nadal mam ten fotelik do 13 kg. Nie doradze, bo sama rozgladam sie za jakims ciekawym, wiec tez chetnie poczytam dobre rady od innych mamus.

A co do wesel - to jesli kogos na nie stac i ma taka ochote - to prosze bardzo... Gorzej jak ktos nie ma kasy - zapozycza sie lub Bog wie co jeszcze - to zrozumiec wtedy tego nie moge... Ja bylam na roznych weselach, glownie na takich bardzo duzych, bylo ok, czasami bardzo fajnie - ale osobisice nie widze wiekszego sensu wyprawiania takich wielkich wesel i zapraszania np. ciotek, wujkow, ktorych nigdy w zyciu sie nie widzialo albo tylko raz zw zyciu.
Kazdy robi to co mu bardziej odpowiada. My np. mielismy wesele na ok. 30 osob a moj brat juz na 200 - i te 200 to byla naprawde bliska rodzina ::) My polowe osob z rodziny nie zaprosilismy, no i bylo troche nieprzyjemnych uwag, ale trudno... Wylamalam sie jako pierwsza w rodzinie... ;) Tradycja byla inna... wiec i uwagi uszczypliwe... ;)

Do góry