reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie
Rozpoczął się kolejny upalny dzień

Kangurki mi się 50 pierwszych randek bardzo podobało ;) bo uwielbiam Sandlera i komedie romantyczne, a Good bye Lenin, było takie sobie, bo nie lubie filmów z tamtych czasów, albo o tamtych czasach, za to mój mąż bardzo lubi :p

jest gorąco, gorąco gorąco, chyba się roztopie, ledwo chodze, wiec chyba cały dzień przeleże, zeby tylko potwór nie chciał chodzić :( :mad:

Miłego chłodnego ;) dnia życzę

reklama
Witam :)

U nas dzis znow zar z nieba sie leje :)
Mnie tam pasuje, siedze na placu w cieniu i nic nie robie :D Zyc nie umierac ;D
Sandrunia sie ciagle tapla w swoim baseniku wiec tez zadowolona :D :D :D

Dzis ide do mojej ginki na badanie i na kolejny zastrzyk (juz zakupilm dzis rano :D) w dupencje :) chyba juz ostatni ::) ::) ::) ::) ::)

Bylismy wczoraj u mojej kolezanki ze szkolnej lawy :D
Maz robil kompa, niunia zasnela, a my klachalysmy o wszystkim i niczym :D
Mowilam wczoraj, ze planuja dzidzi i wlasne wczoraj rankiem robila tescik i sa dwie czerwone krechy ;D ;D ;D ;D
Zmajstrowali w podrozy poslubnej na Majorce :p
Ale do gina narazie nie idzie bo jeszcze i tak nie wybada, za malutka fasoleczka.
I tak sobie mysle, ze moze bedzie z Melcia na marcu ::)

Ok ja tu gadu gadu a moje dziecko na placu :p
Ide do zabki i kawki sie na swierzym powietrzu napije ;D

Ja tez podobnie jak Luleczka lubie komedie romantyczne i uwielbiam Sandlera :D
Wszystkie filmy z nim mi sie podobaly ;D i 50 randek tez ;D

a pozostalych filmow o ktorych wspomnialyscie tez nie widzialam.

Milego dnia :-*

Elo, :D :D :D
A my dzis z samego rana bylysmy na badaniu krwi Majeczki, wszystko jest ok ;D ;D ;D ;D
Po trzech zmarnowanych probach i woreczkach udalo mi sie zebrac tez mocz corci do badania ;D ;D ;D
Mam nadzieje ze tez bedzie ok. Majcia zostala dzis 2 godzinki z moja siostra i szwagrem i podobno byla bardzo grzeczna, a jeszcze niedawno tylko zniknelam, za rogiem, a juz bylo mamma, mamma... ::) ;D ;D
Milej i chlodnej nocki :-* :-* :-*

hihihihihi

nie chce byc kwietniowka 2007 :p :p

A co do cycow to sie nie zastanawialam ::) ::) ::)

Ostatni dlatego bo biore go juz rok, a za dlugo to tez nie wolno. Ja nie mam jeszcze @ od porodu wiec po zastrzykach bedzie sie w kncu musial pojawic. Nie mozna wstrzymywac w nieskonczonosc :p a chcialabym bo mi tak dobrze :) Ale spokojnie przejde na tablety ;D :D :D ;D to cycusie tez beda ladne :) A skonczyc cycolic chce po roczku, bo ilez mozna :p :p :p :p A tak powaznie to mi cycolenie noie przeszkadza, bo praktycznie ciagnie tlko jak zasypia i w nocy wiec jest fajnie i da sie przezyc :)

Bylismy u ginki cala rodzinka ;D
Niunia bardzo jej sie podobala :) Ostatnio ja widziala jak miala 3 miesiace. Wiec zmiana duza :)
Kolejna wizyta w pazdzierniku :) i musze zrobic badanie krwi i moczu :)

Milego wieczorku mamusie :)

Wczoraj byl u mnie chrzestny Kuby z dziewczyna :) Kuba tak sie podjaral ta wizyta, ze zjadl bez grymaszenia cala kolacje - paskudna kaszke bananowa z mielonymi sucharkami :) Potem wymeczyli go na hustawce do 21, zeby ladnie spal w nocy :) I jeszcze spacerek zrobilismy dookola wioski :) Faaajnie bylo.

reklama
Gosiczko jak zaczniemy pisać same do siebie to się może statystyki podniosą:p

u mnie wczoraj był kuzyn z zaproszeniem na ślub, robią wesele na 140 osób i pracują na to z narzeczoną od roku-nie rozumiem ich
mieszkają w jedym pokoju 2X2 metry ogrzewanym piecem kaflowym
a na wesele przeznaczyli 50 tys
dodam jeszcze że są z gdańska i uważają się za "miastowych" przy nas, ze wsi:p

ale jak można wydać tyle kasy (1/3 domu) na 2 dni zabawy?

Do góry