reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie
Rozpoczął się kolejny upalny dzień

Kangurki mi się 50 pierwszych randek bardzo podobało ;) bo uwielbiam Sandlera i komedie romantyczne, a Good bye Lenin, było takie sobie, bo nie lubie filmów z tamtych czasów, albo o tamtych czasach, za to mój mąż bardzo lubi :p

jest gorąco, gorąco gorąco, chyba się roztopie, ledwo chodze, wiec chyba cały dzień przeleże, zeby tylko potwór nie chciał chodzić :( :mad:

Miłego chłodnego ;) dnia życzę

reklama
Witam :)

U nas dzis znow zar z nieba sie leje :)
Mnie tam pasuje, siedze na placu w cieniu i nic nie robie :D Zyc nie umierac ;D
Sandrunia sie ciagle tapla w swoim baseniku wiec tez zadowolona :D :D :D

Dzis ide do mojej ginki na badanie i na kolejny zastrzyk (juz zakupilm dzis rano :D) w dupencje :) chyba juz ostatni ::) ::) ::) ::) ::)

Bylismy wczoraj u mojej kolezanki ze szkolnej lawy :D
Maz robil kompa, niunia zasnela, a my klachalysmy o wszystkim i niczym :D
Mowilam wczoraj, ze planuja dzidzi i wlasne wczoraj rankiem robila tescik i sa dwie czerwone krechy ;D ;D ;D ;D
Zmajstrowali w podrozy poslubnej na Majorce :p
Ale do gina narazie nie idzie bo jeszcze i tak nie wybada, za malutka fasoleczka.
I tak sobie mysle, ze moze bedzie z Melcia na marcu ::)

Ok ja tu gadu gadu a moje dziecko na placu :p
Ide do zabki i kawki sie na swierzym powietrzu napije ;D

Ja tez podobnie jak Luleczka lubie komedie romantyczne i uwielbiam Sandlera :D
Wszystkie filmy z nim mi sie podobaly ;D i 50 randek tez ;D

a pozostalych filmow o ktorych wspomnialyscie tez nie widzialam.

Milego dnia :-*

Elo, :D :D :D
A my dzis z samego rana bylysmy na badaniu krwi Majeczki, wszystko jest ok ;D ;D ;D ;D
Po trzech zmarnowanych probach i woreczkach udalo mi sie zebrac tez mocz corci do badania ;D ;D ;D
Mam nadzieje ze tez bedzie ok. Majcia zostala dzis 2 godzinki z moja siostra i szwagrem i podobno byla bardzo grzeczna, a jeszcze niedawno tylko zniknelam, za rogiem, a juz bylo mamma, mamma... ::) ;D ;D
Milej i chlodnej nocki :-* :-* :-*

hihihihihi

nie chce byc kwietniowka 2007 :p :p

A co do cycow to sie nie zastanawialam ::) ::) ::)

Ostatni dlatego bo biore go juz rok, a za dlugo to tez nie wolno. Ja nie mam jeszcze @ od porodu wiec po zastrzykach bedzie sie w kncu musial pojawic. Nie mozna wstrzymywac w nieskonczonosc :p a chcialabym bo mi tak dobrze :) Ale spokojnie przejde na tablety ;D :D :D ;D to cycusie tez beda ladne :) A skonczyc cycolic chce po roczku, bo ilez mozna :p :p :p :p A tak powaznie to mi cycolenie noie przeszkadza, bo praktycznie ciagnie tlko jak zasypia i w nocy wiec jest fajnie i da sie przezyc :)

Bylismy u ginki cala rodzinka ;D
Niunia bardzo jej sie podobala :) Ostatnio ja widziala jak miala 3 miesiace. Wiec zmiana duza :)
Kolejna wizyta w pazdzierniku :) i musze zrobic badanie krwi i moczu :)

Milego wieczorku mamusie :)

Wczoraj byl u mnie chrzestny Kuby z dziewczyna :) Kuba tak sie podjaral ta wizyta, ze zjadl bez grymaszenia cala kolacje - paskudna kaszke bananowa z mielonymi sucharkami :) Potem wymeczyli go na hustawce do 21, zeby ladnie spal w nocy :) I jeszcze spacerek zrobilismy dookola wioski :) Faaajnie bylo.

reklama
Gosiczko jak zaczniemy pisać same do siebie to się może statystyki podniosą:p

u mnie wczoraj był kuzyn z zaproszeniem na ślub, robią wesele na 140 osób i pracują na to z narzeczoną od roku-nie rozumiem ich
mieszkają w jedym pokoju 2X2 metry ogrzewanym piecem kaflowym
a na wesele przeznaczyli 50 tys
dodam jeszcze że są z gdańska i uważają się za "miastowych" przy nas, ze wsi:p

ale jak można wydać tyle kasy (1/3 domu) na 2 dni zabawy?

Do góry