reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no i mama tez juz udobruchana, szybko jej zlosc minela na szczescie, bo juz sie odgrazala ze nigdy wiecej z Kuba nie zostanie

Maks wstał o 5:)
za to zasnął wczoraj o 18, bo w dzień spał 10 minut
on biedny nie może zasnąc przez te oczka, co zamknie to chyba go bolą i zaraz trze i się rozbudza
do d...

jestem padnięta, bo jeszcze wieczorem 2 filmy oglądaliśmy (była promocja w wypożyczalni za 1 drugi gratis:)
i już mam dość tego słońca, dość alergii i chyba wolę zimę, przynajmniej się lepiej czuję
i Maks też:)

Mati tez za spokojnie nie spal pokasluje mi poza tym dziś Marcin miał na rano i było nam troche ciasno :/
Ja tez ma dosc tych upalów żeby chociaż się nad morzem było...
a tak wogole to jestem zla bo Marcin miał tak ropieldzielony ze zmianami tydzien, ze dzis wraca z pracy o 13 i na 21 idzie znowu a wszystko przez poje...go kierownika :/
Kangurki jakie filmy ogladaliscie?

50 pierwszych randek i Good byle Lenin
oba fajne:)
tzn. myślałam że 50 pierwszych randek będzie śmieszniejsze, ale kilka fajnych kawałków było:)

pierwszych 50 oglądałam wzruszyłam się na końcu z tym dzieciakiem, całkiem przyjemna komedyjka, a Good bye, Lenin jakos nie bylo dane mi widziec :)

reklama
ogladalam Marcinowi się bardzo podobal a jak dla mnie to komedia jak komedia :)
namowilam go zeby obejrzal desperatki mamy oba sezony no i wczoraj udalo nam sie pierwszy odcinek i mu sie podobal tak więc przypomne sobie cała serie ;D

Do góry