reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie

Kangurkowa biedny Maksiu..... zmien mu może te kropelki co??? Powodzenia w dalszych poszukiwaniach pracy

Gosiczko fajnie masz z tym leniuchowaniem przy wiatraszku..... ja jeszcze dzisiaj ide do pracy.... bleeeeeeeee

potem dwa dni loozu i w sobotę i potem całe dwa tygodnie będe leniuchowac

Jutro mam imprezkę z pracy. ;D Tak, że nie czekajcie na mnie wieczorem ;) :laugh:

reklama
Miałam Wam jeszcze napisac co mnie dzisiaj w pracy spotkało:

Na nocce byłam (jak pewnie wiecie) i o godzinie 0:45 przed przerwą chłopaki z mojej zmiany odśpiewali mi takie sto lat że w całym zakładzie słyszeli ;D ;D Tak mnie zatkało że szok! Jeszcze żadnej dziewczynie z naszego działu tak nie spiewali :laugh: :laugh: Normalnie miło mi było że geba jeszcze do teraz mi się smieje jak sobie przypomne ;D ;D ;D

gdzie jestescie???? Mam jeszcze trochę czasu zanim pójde do pracy. Myslałam że sobie z wami pogadam, a tu taaaaaaaaaaaaaka cisza....

Maksiu duuzo zdrówka!!!! Kangurki trzymaj sie!!!!

Gosiczko ale ten twój Kubolek to spokojny zazdroszczę, moja Jula spała dzis w dzien 30 minut w sumie (tzn. w trzech podejsciach), a teraz jest z tatą na dworze, bo ja musze posprzątać i zrobić obiadokolację, bo z Nią nic nie mogłam zrobić tak szalała...

ten uuupał mnie wykończy...

U nas tez upaly, ufff... :p :p :p :p
Idziemy jutro z Majusia na badanie moczu i krwi, oczywiscie, o ile uda mi sie pobrac probke moczu :p :p :p
Gosiczko zazdroszcze Ci takiego spiocha, moj maz od 2 dni usypia mala i widac postepy :D :D
Aniulka fajne te Twoje chlopaki z pracy, ciekawe czym sobie na to zasluzylas ::) ::) ;D ;D
Kangurki nie przejmuj sie tym palantem, trzymamy kciuki za kolejna rozmowe :D :D
Duzo zdrowka i spokojnych nocy ;D ;D ;D

Uff wlasnie wrocilam od kumpeli. Uparla sie ze zalozy mi tipsy zelowe (bo sie niedawno nauczyla i chce pocwiczyc). Spoko. Paznokcie wyszly ekstra. Tylko zajelo jej to bite 5 godzin :) Moja mama miala zostac z Kuba przez 2 godz. i teraz jest lekko wsciekla :p Ide zjesc kolacje i moze jeszcze zagladne wiec piszcie duzo, zebym miala co czytac :)

czesc ;D
dostalam dzis wiadomosc od Koreczka, ze zacumowaly na kilka dni na Mazurach
Daria bardzo dzielnie zniosla jazde, mimo, ze to 10 godzin, caly czas przespala w samochodzie
pogode maja piekna i wiaterek ich chlodzi ;D
jak wypoczna to wroca ;D

Gosiczka 5 godz : O Mojego brata dziewczyna się tym zajmuje... :)
To koreczek sobie wypocznie, fajnie jej :)
O upale już nic nie będe pisała :/

reklama
Do góry