reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie

Kangurkowa biedny Maksiu..... zmien mu może te kropelki co??? Powodzenia w dalszych poszukiwaniach pracy

Gosiczko fajnie masz z tym leniuchowaniem przy wiatraszku..... ja jeszcze dzisiaj ide do pracy.... bleeeeeeeee

potem dwa dni loozu i w sobotę i potem całe dwa tygodnie będe leniuchowac

Jutro mam imprezkę z pracy. ;D Tak, że nie czekajcie na mnie wieczorem ;) :laugh:

reklama
Miałam Wam jeszcze napisac co mnie dzisiaj w pracy spotkało:

Na nocce byłam (jak pewnie wiecie) i o godzinie 0:45 przed przerwą chłopaki z mojej zmiany odśpiewali mi takie sto lat że w całym zakładzie słyszeli ;D ;D Tak mnie zatkało że szok! Jeszcze żadnej dziewczynie z naszego działu tak nie spiewali :laugh: :laugh: Normalnie miło mi było że geba jeszcze do teraz mi się smieje jak sobie przypomne ;D ;D ;D

gdzie jestescie???? Mam jeszcze trochę czasu zanim pójde do pracy. Myslałam że sobie z wami pogadam, a tu taaaaaaaaaaaaaka cisza....

Maksiu duuzo zdrówka!!!! Kangurki trzymaj sie!!!!

Gosiczko ale ten twój Kubolek to spokojny zazdroszczę, moja Jula spała dzis w dzien 30 minut w sumie (tzn. w trzech podejsciach), a teraz jest z tatą na dworze, bo ja musze posprzątać i zrobić obiadokolację, bo z Nią nic nie mogłam zrobić tak szalała...

ten uuupał mnie wykończy...

U nas tez upaly, ufff... :p :p :p :p
Idziemy jutro z Majusia na badanie moczu i krwi, oczywiscie, o ile uda mi sie pobrac probke moczu :p :p :p
Gosiczko zazdroszcze Ci takiego spiocha, moj maz od 2 dni usypia mala i widac postepy :D :D
Aniulka fajne te Twoje chlopaki z pracy, ciekawe czym sobie na to zasluzylas ::) ::) ;D ;D
Kangurki nie przejmuj sie tym palantem, trzymamy kciuki za kolejna rozmowe :D :D
Duzo zdrowka i spokojnych nocy ;D ;D ;D

Uff wlasnie wrocilam od kumpeli. Uparla sie ze zalozy mi tipsy zelowe (bo sie niedawno nauczyla i chce pocwiczyc). Spoko. Paznokcie wyszly ekstra. Tylko zajelo jej to bite 5 godzin :) Moja mama miala zostac z Kuba przez 2 godz. i teraz jest lekko wsciekla :p Ide zjesc kolacje i moze jeszcze zagladne wiec piszcie duzo, zebym miala co czytac :)

czesc ;D
dostalam dzis wiadomosc od Koreczka, ze zacumowaly na kilka dni na Mazurach
Daria bardzo dzielnie zniosla jazde, mimo, ze to 10 godzin, caly czas przespala w samochodzie
pogode maja piekna i wiaterek ich chlodzi ;D
jak wypoczna to wroca ;D

Gosiczka 5 godz : O Mojego brata dziewczyna się tym zajmuje... :)
To koreczek sobie wypocznie, fajnie jej :)
O upale już nic nie będe pisała :/

reklama
Do góry