reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dla Kubula zdrowia i afty wypad z buziulki!!! Ja dla mojego Kuby na aftu miałam taki specyfik do buźki w sprayu i tabletki, tylko nie pamiętam nazwy

Kangurki powodzenia!!

Maksiu
zdrówka! Mam nadzieje ze to tylko spojówki

reklama
Dla wszystkich dzieciaczków zdrówka!
Ja się pochwalę że mam trochę spokoju bo do sąsiadó obok przyjechał wnuczek w Emili wieku tak więc był już u nas ładnie się bawili razem z Mateuszem a teraz plotkują przez balkon :D
Mateusz już dzielnie maszeruje nawet zmienia kierunki tylko wstać sam bez trzymnaki nie potrafi. Jak tylko nakrece go to wkleje filmik bo śmiesznie wygląda jak tak drepcze :)
Kangurki trzymam kciuki za prace :)

Melanie przelala dzisiaj na moje konto zebrane przez Was pieniazki. Wszystkim Wam za wsparcie w tych trudnych chwilach serdecznie i z calego serca DZIEKUJE

Gosiczka pisze:
a Kuba ma afty w buzi, musze mu smarowac fioletem, tylko jak jak on sie drze i wyrywa z calych sil :p Jak mu pielegniarka smarowala w przychodni zeby mi pokazac, to ja kopnal w brode :p
a co to jest ten fiolet? ja mam przeboje z Maksia kroplami do oczu, za pierwszym razem udało się wkroplić bez problemu, potem było coraz gorzej i wczoraj wieczorem 3 osoby były do tego potrzebne, te kropelki szczypią i Maks strasznie wyje po nich, zaciska oczy i się wyrywa, moja siostra wczoraj u nas była i jak zobaczyła taką akcję to sama się poryczała;p

wiecie co? ale kupa z tą pracą, byłam u nich 2 po 17 i przepraszałam bo byliśmy z Maksiem u okulisty, a pan w garniturze stwierdził że skoro już teraz nie mam czasu dla nich to później w ogóle go nie znajdę!!!
Wkur...łam się na tego samca i powiedziałam żę skoro on nie ma dzieci to powinien żałować a nie utrudniać innym życie i to jest jawne dyskryminowanie matek. Ale ta druga pracy też nie dostała, chyba jakaś kuzynka/żona/ciocia tego debila miała zarezerwowane to miejsce od samego początku >:D

więc szukamy dalej:)
a wczoraj molestowałam mojego męża o drugą ciążę (chciałam go sprawdzić:) i powiedział że bardzo by chciał ale najpierw skończy studia:)
a potem jednak doszliśmy do wniosku że 3 dzieci to za dużo i ograniczymy się do Maksia i jakiegoś maleństwa z domu dziecka
chyba że coś kiedyś inaczej wyjdzie:p

miłego dzionka mamuśki:)

Fiolet to jest wodny roztwor gencjany, ma paskudny kolorek i wszystko brudzi.
A praca Kangurki sie nie przejmuj - znajdziesz lepsza.

Kangurki tak mi szkoda Maksia, ucałuj szkrabika, a pracą się nie przejmuj znjadziesz lepszą jak to już Gosiczka napisała :)

Dzien dobry :-*

U nas gorac wiec siedzimy caly czas na placu w cieniu lub w domku.
A tak to stara bieda :)

Dzis idziemy do mojej kolezanki. Jest 3 tygodnie po slubie i jeszcze sie z nia od tamtrgo czasu nie widzialmwiec bedzie o czym poplotkowac :p a moj maz bedzie jej w midzyczasie kkompa robil :) Staraja sie o dzidzi i ciekawe czy juz zdzialali cos w podrozy poslubnej na Majorce ::) ::) Ale im fajnie ;D

Wspolczuje Maksiowi :( BIdulek jeden :( :( Nie ma innych kropli ??? takich nie szczypiacych.
Buziaczki dla Maksia :-* :-* :-*

Milego cieplego dzionka :)

Ja juz dzisiaj zdazylam:
1.wystac sie w kolejce po zaswiadczenie w urzedzie skarbowym
2.odwiedzic przyjaciolke w szpitalu
3.zrobic mega zakupy w Tesco
4.zrobic pedicure :)
a teraz leniuchuje przy wiatraczku.
Bestia pospala prawie do 9 a teraz znowu kima juz prawie 2 godziny ;D ;D ;D

reklama
Gosiczko ja już to kiedyś pisałam-to nie w porządku pisać że się wyspałaś i masz czas:D
i że Kuba śpi 2 godziny w ciągu dnia:p
Maks 10 minut:p

i marudzi przez te oczy;/

Do góry