reklama
czesc ;D
Edytko ;D baw sie dobrze i rozpuszczaj synka ile wlezie ;D
Kangurki, bidulko, ile ty sie za tymi lekarzami nabiegasz : oby tylko umieli wydac trafna diagnoze
my mamy sie wybrac na bardanie Milence dna oka, ale jakos nie moge sie zebrac w te upaly
Gosiczko ten samochodzis jest super, Marcel na zdjeciu wygladal w nim na bardzo zadowolonego
Martusia, ale masz fajnie z tym placykiem, basenikiem i wogole ;D bawcie sie dobrze ;D
zaraz obiadek i znow latanie za uciekajaca buzia Milenki :
milego popoludnia ;D
Edytko ;D baw sie dobrze i rozpuszczaj synka ile wlezie ;D
Kangurki, bidulko, ile ty sie za tymi lekarzami nabiegasz : oby tylko umieli wydac trafna diagnoze
my mamy sie wybrac na bardanie Milence dna oka, ale jakos nie moge sie zebrac w te upaly
Gosiczko ten samochodzis jest super, Marcel na zdjeciu wygladal w nim na bardzo zadowolonego
Martusia, ale masz fajnie z tym placykiem, basenikiem i wogole ;D bawcie sie dobrze ;D
zaraz obiadek i znow latanie za uciekajaca buzia Milenki :
milego popoludnia ;D
edyta27
O&M
Gosiczka pisze:a Kuba ma afty w buzi, musze mu smarowac fioletem, tylko jak jak on sie drze i wyrywa z calych sil Jak mu pielegniarka smarowala w przychodni zeby mi pokazac, to ja kopnal w brode
Dobrze chłopak zrobił - nie będzie tu obce babsko w buzi grzebało. ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
kangurki pisze:Martusia trzeba nam było powiedzieć na które zdjęcie mamy głosować, pierwsze miejsce miało 19 głosów tylko, jakbyśmy się zebrały to byście wygrały
następny konkurs NASZ
dzwoniłam do szpitala czy nas przyjmą u okulisty, ale dziś dzień chorych na jaskrę i nie przyjmują chorych
No widzisz trzabylo mowic
Nie pomyslalm, ale nastepnym razem sie nie damy i glosujemy ;D
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Ineczka pisze:Gosiczko ten samochodzis jest super, Marcel na zdjeciu wygladal w nim na bardzo zadowolonego
Juz postanowilam, zamawiam ;D
teraz zacznie na nim trenowac i na roczek zrobi wspanialy pokaz jazdy dla gosci ;DGosiczka pisze:Wprawdzie mial to byc prezent z okazji roczku, ale przyda sie juz teraz.
reklama
kciuki zacisniete ;Dkangurki pisze:na 17 mam spotkanie w sprawie pracy, od 16 przyjmuje alergolog i okulista
jeśli mój mężulek się spręży i da radę z Maksiem to trzymajcie kciuki o17
a jak nie to będę szukać dalej;p bo lekarz najważniejszy