reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a Kuba ma afty w buzi, musze mu smarowac fioletem, tylko jak jak on sie drze i wyrywa z calych sil :p Jak mu pielegniarka smarowala w przychodni zeby mi pokazac, to ja kopnal w brode :p

reklama
czesc ;D
Edytko ;D baw sie dobrze i rozpuszczaj synka ile wlezie ;D

Kangurki, bidulko, ile ty sie za tymi lekarzami nabiegasz ::) oby tylko umieli wydac trafna diagnoze
my mamy sie wybrac na bardanie Milence dna oka, ale jakos nie moge sie zebrac w te upaly :(

Gosiczko ten samochodzis jest super, Marcel na zdjeciu wygladal w nim na bardzo zadowolonego :)

Martusia, ale masz fajnie z tym placykiem, basenikiem i wogole ;D bawcie sie dobrze ;D

zaraz obiadek i znow latanie za uciekajaca buzia Milenki ::)

milego popoludnia ;D

Gosiczka pisze:
a Kuba ma afty w buzi, musze mu smarowac fioletem, tylko jak jak on sie drze i wyrywa z calych sil :p Jak mu pielegniarka smarowala w przychodni zeby mi pokazac, to ja kopnal w brode :p

Dobrze chłopak zrobił - nie będzie tu obce babsko w buzi grzebało. ;D

kangurki pisze:
Martusia trzeba nam było powiedzieć na które zdjęcie mamy głosować, pierwsze miejsce miało 19 głosów tylko, jakbyśmy się zebrały to byście wygrały

następny konkurs NASZ:)

dzwoniłam do szpitala czy nas przyjmą u okulisty, ale dziś dzień chorych na jaskrę i nie przyjmują chorych:p

No widzisz trzabylo mowic :p
Nie pomyslalm, ale nastepnym razem sie nie damy i glosujemy ;D

Już jestem gotowa do wyjazdu, ale czekam na męża, bo oczywiście dziś musiał jechać do fryzjera - przecież musi w środku lasu pięknie wyglądać, może spotka jakąś długonogą sarnę ::)

Trochę mi już nerwy puszczaja.

na 17 mam spotkanie w sprawie pracy, od 16 przyjmuje alergolog i okulista
jeśli mój mężulek się spręży i da radę z Maksiem to trzymajcie kciuki o17
a jak nie to będę szukać dalej;p bo lekarz najważniejszy

reklama
kangurki pisze:
na 17 mam spotkanie w sprawie pracy, od 16 przyjmuje alergolog i okulista
jeśli mój mężulek się spręży i da radę z Maksiem to trzymajcie kciuki o17
a jak nie to będę szukać dalej;p bo lekarz najważniejszy
kciuki zacisniete ;D

Do góry