reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka pisze:
chicco_car.jpg

ma to ktos? jak sie sprawuje samochodzik? dzieci sie tym bawia?

marta
kupiła taki Marcelowi :)
pisała, że fajna rzecz :)

reklama
Gosiczka pisze:
A wogole to spalil nam sie bojler i nie mam cieplej wody :p Zaraz ide wyszukac najwiekszy garnek i na piecu gazowym zagrzac wode bo nie mam jak sie umyc :p

Oj, to wspolczuje... :( Gosiczka, ale cale szczescie sa upaly wiec w sumie dla ozezwienia mozna sie kapac w zimnej wodzie ;) ;) :) :) Gorzej z Kubusiem, on chyba nie scierpi tej zimnej wody... :)

Kangurki, moze faktycznie to zapalenie spojowek. No i skad ten katar? Przy zapaleniu spojowek nie ma kataru. A te oczka sa tylko zaczerwienione, czy tez lzawia; a moze jest tez ropka?
O rany! Zdrowka Maksiowi zycze!
Ja sama, gdy bylam mala przez wiele lat meczylam sie z zapaleniem spojowek. :( Ale wyroslam z tego :)

Mel, juz sobie zakodowalam w swojej glowce data 3 sierpnia :) Miejmy nadzieje, ze maz nie bedzie zazdrosny o ta "imprezke" ? ;) ;) ;D

Gosiczka pisze:
chicco_car.jpg

ma to ktos? jak sie sprawuje samochodzik? dzieci sie tym bawia?
Gosiczka my to mamy :laugh:
marcel lubi byc wożony w samochodziku , teraz juz sam chodzi sobie popychając go, lubi muzyke z tego panelu na przodzie, ja nie żałuje że kupiłam. :p
nie wiem gdzie chcesz kupic ale na allegro sątansze niż w sklepie , nasz kosztował około 180 zł ::)

troche chłodku życze wszystkim ;D

czesc

U nas upaly :p daje rade :)

Wspolczuje biednemu Maksiowi, trze oczka bo pewnie go szczypia. Ale co to moze byc to pojecia nie mam. Ja bym szla najpierw do okulisty a potem do alergologa.

kangurki oto link https://www.babyboom.pl/konkurs/index.php kliknij w jakies zdjecie to pokaza ci sie wszystkie, a ja wyslalm 2 :p nie wiem jakim cudem ale sie wyslaly :)

gosiczka zabaweczka fajowa i napewno Kubus bedzie sie chcial bawic :D

kangurki pisze:
ale na bb czy do Bydgoszczy?:p

Ja bym wolala do Bydgoszczy ;D
Ale nie dam rady :(
Wiec zostaje mi bb ;D ;D

Lece na placyk :) do mojej dzidzi ;D

milego dzionka kochene mamusie :-*

Właśnie jestem w trakcie pakowania, bo zaraz wyjeżdżamy nad jezioro. No i oczywiście idzie mi jak krew z nosa, wszystko przez to głupie ;) ;) ;) :) :) :) forum, które odrywa mnie od prasowania i układania rzeczy w kosteczkę.

Początkowo mieliśmy jechać na tydzień, ale plany się zmieniły i wrócimy w sobotę. Ciekawa jestem czy Maciek nie zmusi nas do szybszego powrotu, może mu się tam nie spodoba. Ja się ciesze na ten wyjazd, zawsze to coś innego bo już mi trochę nudno na tej wsi, w mieście jeszcze nudniej, tam rozrywek wielkich nie będzie ale co tam... ja już stara i nie rozrywki mi w głowie.

Martusia trzeba nam było powiedzieć na które zdjęcie mamy głosować, pierwsze miejsce miało 19 głosów tylko, jakbyśmy się zebrały to byście wygrały

następny konkurs NASZ:)

dzwoniłam do szpitala czy nas przyjmą u okulisty, ale dziś dzień chorych na jaskrę i nie przyjmują chorych:p

reklama
Kangurki widzisz, u nas i edukacja i służba zdrowia szwankują... Maksiowi zyczę dużo zdrówka i żeby go już oczka przestały piec.

Do góry