reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle  ;)
te upały są okropne
ja chcę do Norwegii !!!!!!!!!!!!!!!!

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek  ;)

Mel właśnie się ostatnio zastanawiałam jak się czujesz i czy masz mdłości itd, bo poprzednio przecież miałaś, nie?
I tak sobie nawet myślałam, że teraz przyjdzie Ci pyknąć z brzusiem zimę - miejmy nadzieje, że łagodniejszą :)

Życzę Ci wspaniałego samopoczucia.

reklama
no to teraz juz wszystko wiemy

koreczek martynka tez ma w czym sie kapac ale chodzi o to ze ma zakaz wody jakich kolwiek zeby sie do pipki dostala nawet w domu do basenu nie pozwolili mi juj wkladac myslalm ze te pieluszki sa szczelne i mogla bym ja wsadzacx do wody

a tak pozatym martyna od godziny 9 jest w szpitalu mam nadzieje ze tylko jedna dobe moja mama z nia zostala ( ja bym mogla nie wytrzymac)
dalismy mocz do posiewu jutro sie okaze czy cos rosnie czy nie jesli nie to robimy badanie cystograficzne reszte nie wiem ide wlasn ie robic papierki i jak skoncze to uciekam do mojego sloneczka jak bede w dom u to moze juz bede cos wiedziec wtedy wpadne i wam napisze :)
ps.chyba zapowiada sie deszcz jakos sie tak ciemno zrobilo mam madzieje ze cos przepada roslinki wyschly i chyba nicc sie nie uda odratowac ::)

Kociak wszystkiego co naj naj naj i zdrówka wiele dla Martynki. Pisz jak coś będziesz wiedziała. Czekamy na wiadomości.

Kociak trzymajcie sie dzielnie, zdrowka duzo dla Martynki i zeby sie nic nie wyhodowalo z tego posiewu

Nam sie dzis dzien rozwlokl, Milenka wstala o 9.30 wiec chodzilismy po domu na paluszkach
tatus sie dzis do Krosna wybral porozwozic ten nudny gniot "ja wam pokaze" :(

ciekawe co u Moni, jak jej sie mieszka w nowym domku i kiedy podlacza jej neta

edyta27 pisze:
Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle ;)
te upały są okropne
ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek ;)

Mel właśnie się ostatnio zastanawiałam jak się czujesz i czy masz mdłości itd, bo poprzednio przecież miałaś, nie?
I tak sobie nawet myślałam, że teraz przyjdzie Ci pyknąć z brzusiem zimę - miejmy nadzieje, że łagodniejszą :)

Mel w te upaly to musisz miec specjalne cucenie do zycia, trzymam kciuki ;D

Melanie pisze:
Kociak pisze:
bo jesli woda by sie do nich dostawala to lipa z moich planow ::)

niestety te pieluszki nie są szczelne
wlewa sie do nich woda
wlasciwie to powinni wynalesc juz jakies szczelne, bo te huggisy tylko niby wody nie wizaza w zel, maja niby nie nabierac wody ;D

sory ale nie bede wam dziekowac bo boje sie zeby nie zapeszyc
boje sie ze nie zasne dzisiaj jestem przyzwyczajona do spania z nia i ze moge sie do kogos przytulic pocalowac mam nadzieje ze to jednak tylko jeden dzien ::) ::)

Witam mamusie :-*

W piatek byla straszkiwa burza i znow zostalismy odcieci od swiata, net naprawili dopiero w sobote wiczorem.
A tak chcialam w sobote zobaczyc co u was :) Maz pojechal z kolega kupic autko do Poznania, a mnie sie nudzilo caly dzien. Nie moglam sobie zajecia znalezc :p Okolo 15 poszlysmy na spacer i ani jednego czlowieka nie spotkalysmy, przez te upaly wszyscy nad woda. Wiec jak wrocilysmy ze spacerku to i my zasadzilysmy nura w baseniku :)
Wczoraj tez leniuchowalismy w wodzie i na kocyku. Bo co tu robic w taka pogode :D

Bylymy dzis na kontroli u pediatry i powiedzial, ze wszystko dobrze dzidzia zdrowa, ma jeszcze pozostalosci po wysypce i mam jej dawac wapno i zyrtek i bedzie oki :) Za trzy tygodnie do kontroli razem z wynikami moczu.

Kociak duzo duzo zdroeczka dla Martynki :-* :-*

Koreczek wspolczuje chlopa. Nie martw sie bedzie dobrze i trzymam za to kciuki. Faceci niestety sa niekiedy nieodpowiedzialni i nic sie na to nie poradzi.

kangurki gratuluje pracy ;D Jak dla mnie to fajnie w takim empiku pracowac :D Trzymam kciukasy za wygryzienie tamtej kobitki ;D

misiako fajny porod ;D :p Kazdy bol jest wart takiego malego skarba ;D ;D

Moja gwiazda sie wyspala wiec lecimy na dworek :)

Pozdrawiam i milgo popoludnia zycze :)

reklama
edyta27 pisze:
Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle ;)
te upały są okropne

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek ;)

dziękuję :-*

zima będzie na 100 % łagodniejsza ;) tam
mdłości miałam :p :p :p niestety

Do góry