reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle  ;)
te upały są okropne
ja chcę do Norwegii !!!!!!!!!!!!!!!!

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek  ;)

Mel właśnie się ostatnio zastanawiałam jak się czujesz i czy masz mdłości itd, bo poprzednio przecież miałaś, nie?
I tak sobie nawet myślałam, że teraz przyjdzie Ci pyknąć z brzusiem zimę - miejmy nadzieje, że łagodniejszą :)

Życzę Ci wspaniałego samopoczucia.

reklama
no to teraz juz wszystko wiemy

koreczek martynka tez ma w czym sie kapac ale chodzi o to ze ma zakaz wody jakich kolwiek zeby sie do pipki dostala nawet w domu do basenu nie pozwolili mi juj wkladac myslalm ze te pieluszki sa szczelne i mogla bym ja wsadzacx do wody

a tak pozatym martyna od godziny 9 jest w szpitalu mam nadzieje ze tylko jedna dobe moja mama z nia zostala ( ja bym mogla nie wytrzymac)
dalismy mocz do posiewu jutro sie okaze czy cos rosnie czy nie jesli nie to robimy badanie cystograficzne reszte nie wiem ide wlasn ie robic papierki i jak skoncze to uciekam do mojego sloneczka jak bede w dom u to moze juz bede cos wiedziec wtedy wpadne i wam napisze :)
ps.chyba zapowiada sie deszcz jakos sie tak ciemno zrobilo mam madzieje ze cos przepada roslinki wyschly i chyba nicc sie nie uda odratowac ::)

Kociak wszystkiego co naj naj naj i zdrówka wiele dla Martynki. Pisz jak coś będziesz wiedziała. Czekamy na wiadomości.

Kociak trzymajcie sie dzielnie, zdrowka duzo dla Martynki i zeby sie nic nie wyhodowalo z tego posiewu

Nam sie dzis dzien rozwlokl, Milenka wstala o 9.30 wiec chodzilismy po domu na paluszkach
tatus sie dzis do Krosna wybral porozwozic ten nudny gniot "ja wam pokaze" :(

ciekawe co u Moni, jak jej sie mieszka w nowym domku i kiedy podlacza jej neta

edyta27 pisze:
Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle ;)
te upały są okropne
ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek ;)

Mel właśnie się ostatnio zastanawiałam jak się czujesz i czy masz mdłości itd, bo poprzednio przecież miałaś, nie?
I tak sobie nawet myślałam, że teraz przyjdzie Ci pyknąć z brzusiem zimę - miejmy nadzieje, że łagodniejszą :)

Mel w te upaly to musisz miec specjalne cucenie do zycia, trzymam kciuki ;D

Melanie pisze:
Kociak pisze:
bo jesli woda by sie do nich dostawala to lipa z moich planow ::)

niestety te pieluszki nie są szczelne
wlewa sie do nich woda
wlasciwie to powinni wynalesc juz jakies szczelne, bo te huggisy tylko niby wody nie wizaza w zel, maja niby nie nabierac wody ;D

sory ale nie bede wam dziekowac bo boje sie zeby nie zapeszyc
boje sie ze nie zasne dzisiaj jestem przyzwyczajona do spania z nia i ze moge sie do kogos przytulic pocalowac mam nadzieje ze to jednak tylko jeden dzien ::) ::)

Witam mamusie :-*

W piatek byla straszkiwa burza i znow zostalismy odcieci od swiata, net naprawili dopiero w sobote wiczorem.
A tak chcialam w sobote zobaczyc co u was :) Maz pojechal z kolega kupic autko do Poznania, a mnie sie nudzilo caly dzien. Nie moglam sobie zajecia znalezc :p Okolo 15 poszlysmy na spacer i ani jednego czlowieka nie spotkalysmy, przez te upaly wszyscy nad woda. Wiec jak wrocilysmy ze spacerku to i my zasadzilysmy nura w baseniku :)
Wczoraj tez leniuchowalismy w wodzie i na kocyku. Bo co tu robic w taka pogode :D

Bylymy dzis na kontroli u pediatry i powiedzial, ze wszystko dobrze dzidzia zdrowa, ma jeszcze pozostalosci po wysypce i mam jej dawac wapno i zyrtek i bedzie oki :) Za trzy tygodnie do kontroli razem z wynikami moczu.

Kociak duzo duzo zdroeczka dla Martynki :-* :-*

Koreczek wspolczuje chlopa. Nie martw sie bedzie dobrze i trzymam za to kciuki. Faceci niestety sa niekiedy nieodpowiedzialni i nic sie na to nie poradzi.

kangurki gratuluje pracy ;D Jak dla mnie to fajnie w takim empiku pracowac :D Trzymam kciukasy za wygryzienie tamtej kobitki ;D

misiako fajny porod ;D :p Kazdy bol jest wart takiego malego skarba ;D ;D

Moja gwiazda sie wyspala wiec lecimy na dworek :)

Pozdrawiam i milgo popoludnia zycze :)

reklama
edyta27 pisze:
Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle ;)
te upały są okropne

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek ;)

dziękuję :-*

zima będzie na 100 % łagodniejsza ;) tam
mdłości miałam :p :p :p niestety

Do góry