reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Oj zapomnialam dodac, ze:

zycze rowniez duzo duzo zdroweczka Krzysiowi :-* :-*

Melunia i oczywiscie tobie i dzidziusiowi dobrego samopoczucia i oby mdlosci szybko sobie poszly :) Trzymaj sie kochana, bo w te upaly to zyc sie nie da. I poglasiaj brzusio od cioci marty ;D ;D ;D ;D

Bralam udzial w konkursie o proszki :p
Po raz pierwszy :)
I niestety nie wygralysmy :( :( :p

martusia te konkury są jakby to powiedzieć...
dziwne :p

więc wcale się nie dziwię, ża ładne zdjęcie nie wygrywa :(
...zresztę ide zobaczyć co wygrało ::)

Martusiu, z Krzysiem jest już chyba ( puk, puk) dobrze, nie chwalę zbyt głośno, bo to się później przeciwko mnie obraca...

Nie będę też głośno chwalić dzisiejszej pogody, ale z dzisiejszych 35 stopni była d.pa. Było cudownie rześko i nawet z lekka chłodnawo, a wszystko dzięki grubej warstwie chmur z lekką nutą słonka.

Martynko, trzymaj się dzielnie i wracaj w objęcia mamusi, bo się nam bidulka nie wyśpi.
Duuużo zdrówka.

Aguula, ja byłam na tyle wścibska, że skoczyłam na marzec i dowiedziałam się co i jak z Melaniowycm fasolinkiem.

Melanie, jak już będziesz po tym ginie i wyciśniesz z dziadka te fotki to wklej je również u nas. bo w końcu, marzec czy wrześnień, jedna rodzina :)
Rety, ale ci zazdroszczę tego radosnego oczekiwania,.

A właśnie, Piotrka siostra urodziła dzisiaj maleńką, ważącą bagatela 3980 Anię, cc na zamówienie. Tydzień temu umówiła się na "spotkanie" w celu rozdwojenia ;D tego jej nie zazdroszczę, jakoś mało mnie obeszła wiadomośco narodzinach Ani, skoro i tak wiedziałąm o której dokładnie się urodzi, bez żadnych emocji ... bardzo dziwne...

Grooszko, dostałaś moją wiadomośc z soboty ??? martwię się że nie odpowiadasz... :-[ i czekam na Was :-*

no Grooszka, pisała do mnie w sobotę trzy razy, ale tak jak Jej odpisałam o pólnocy dopiero, weekend spędzaliśmy z rodziną w Lubinie pod znakiem naszej szóstej rocznicy ślubu, w LUBNINIE, i nie mogłam się spotkać a Anineczką :-[ :-[ :-[

Kangurkowa POWODZENIA w starciach z baba kandydatka

Kociak zdróweczka dla Martynki. Niech wraca szybko do domku. Koniec z chorowaniem!!!!!

Joanko gratulacje z okazji szóstej rocznicy!!!

Ja za niedługo siódmą bedę swiętowac ;D ;D ::)

reklama
Do góry