reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc!

To fakt, niby fajnie (mozna pospac dluzej i porobic mnostwo rzeczy na ktore brakuje czasu), ale tesknota rozdziera serce.
Ja po kazdym szkoleniu czy wyjezdzie sluzbowym (max. 2 dni) gazem wracam do domu, niewazne ze jest np. godz 23 i Maly juz spi (i juz sie z nim nie pobawie); ja i tak sie spiesze do domu, zeby jak najszybciej go zobaczyc :)

Dzisiaj bylismy caly dzien we Wladyslawowie - fajosko bylo :)

Mel, jak sie czujesz? Pisz tu szybko :)

reklama
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle ;)
te upały są okropne
ja chcę do Norwegii !!!!!!!!!!!!!!!!

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek ;)

wiecie co ja juz normalnie opadam z sił przez tego mojego "niby narzeczonego" kuzwa rok juz prawie ija a do niego dalej chyab nie dotarło ze ma dziecko woli jechac nad wode niż przyjechac do dziecka skurw.... przepraszamza wyrazenie ale nie moge wczoraj nie pzryjechal przez ta wode a dzis nie wiem czemu nawet łaskawie nie dal znac :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

witm was kochane dzisiaj spedzilismy dzien milo najpierw gielda a pozniej siedzielismy nad woda kolo domq jak zwykle tatus sobie odpoczywal a mamusia musiala doginac zaa coreczka 0 opalenizny a tatus zjarany normalnie az mnie nerwy biora szlam nad wode zeby sie troszke opalic a tu patryk skorzystal wiecej niz ja

a tak to jutro jedziemy na badania do szpitala ciekawe co sie dowiemy nowego mam nadzieje ze zakonczy sie na dniach nasza meka
chcialam sie was spytac te pieluszki co sie uzywa je na baseny to do srodka pieluszki dostaje sie wodabo chcialam takie kupic martynce zeby mogla sie troszke w wodzie popluskac bo jesli woda by sie do nich dostawala to lipa z moich planow ::)

czesc ;D
padam na nos z tego upalu
moja psinka wymeczona dopiero co usnela, poprzedniej nocy budzila sie chyba co godzinke z wielkim placzem
mam naiwna nadzieje, ze dzis da mi pospac
duzo zjadla kaszki na kolacje i jeszcze mi bulke z kolacji podgryzala, wiec tylko pic moze jej sie chciec
zmykam do spania
papa ;D

Melanie pisze:
przez te upały czuję się jak trzepnieta gazetą ale pozatym nie jest źle  ;)
te upały są okropne
ja chcę do Norwegii !!!!!!!!!!!!!!!!

ale Tobie zazdroszczę tego Władywostoku - jak to mawia mój znajomek  ;)

Upaly mecza, ale Tobie wyjatkowo wspolczuje tych tropikow  ;) . Bidulo!  ;)   :) Trzymaj sie!

A my mowimy Wladek. Wladywostoku nie slyszalam - ale bardzo mi sie podoba :)

Kociak pisze:
chcialam sie was spytac te pieluszki co sie uzywa je na baseny to do srodka pieluszki dostaje sie wodabo chcialam takie kupic martynce zeby mogla sie troszke w wodzie popluskac bo jesli woda by sie do nich dostawala to lipa z moich planow ::)

Kociak, do tych co my mamy to woda sie dostaje. :( Kupilam ostatnio Huggies-y. Innych niestety nie bylo wiec nie mam porownania z innymi firmami

Koreczek :)

my huggiesów używaliśmy jak na basenie pływaliśmy, w jeziorku albo nad morzem to Maks ma szorty kąpielowe:)
nie lubię jak takie małe dzieci biegają nagie
Maks się na nie patrzy, czasem się boję żeby nie złapał jakiegoś dziecka za narządy:p

reklama
Do góry