reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
gosiczko nie chwal sie tutaj:p
Maks wstał o 5, wypił kakao i do 12 siedzieliśmy na dworze-w basenie i piaskownicy na przemian

o 12 zasnął na 15 minut, zdążyłam się umyć;p

i do teraz znowu na nogach:)
a przed chwilą padł
i kima:D

Gosiczka pisze:
Kuba wstal dzisiaj o 6 rano, zjadl kaszke i pospal dalej az do 11 ;D wyspana jestem jak nigdy :)

a Ryśka zasnęła wczoraj nie wykąpana o 17 podczas picia nutra...
i spała do 5 :o
że też cholera nie pośpi 12 godzin jak zasypia o 21 ::) ;D

pisząc cholera nie miałam na mysli Ryśki ;D

jeny
dzieci są wredne:p

chyba znalazłam pracę:) tzn. we wtorek idę na 2 rozmowę, będzie jeszcze jedna babka, mam nadzieję że ją wygryzę:p

otwierają u nas empik i miałabym być kierowniczką zmiany (tylko dlatego że jestem na ostatnim roku studiów, ale czy skończe je w tym roku zależy od tego czy dostanę pracę:) - super:D bo praca 4 razy w tygodniu ale po 10 godzin
no i 1300 na rękę
yezoo
będziemy bogaci:D

będę walczyć

i dalej szukać czegoś innego, mam kurs kasjera walutowego i mogę pracować w kantorze i w sumie takiej pracy szukałam bo z tego jest więcej kasy, ale na razie będę się cieszyć jak dostanę fuchę w empiku:)

u mnie w mieście kilka tygodni temu
w kantorze naszego znajomego był napad
przylazł pewnien wykolejeniec z siekierą , i próbował zbić pancerną szybę ale mu sie nie udało
nie wiem dokładnie jak to było ale zaatakował kasjerkę tą siekierą w głowe - tą ostrą stroną
i dziewczyna walczyła o życie :( :( :( :( :(

elo ;D ;D ;D
Ufff..... ale gorac, dopiero kolo 15 zamierzamy uciec na spacer do lasu :D :D :D
Wczoraj Majeczka buszowala caly dzien po trawie i uzarla ja osa :p :p :p :( :( :(
Na szczescie, tylko przylozylismy lod, a Majka nie specjalnie sie tym przejela. ;D ;D ;D :D :D
Jestesmy bogatsi o wiedze ze nie ma uczulenia na jad tego wstretnego owada :p :p :p
Kangurki trzymamy kciuki za posadke ;D ;D ;D
Gosiczko Kubus to prawdziwy dzentelmen, wie ze mama musi sie wyspac ;D ;D ;D
Kociak trzymamy kciuki za Martynke ;D :D :D

Witam wszystkie mamusie i kochane dzieciaczki.

Już od ponad tygodnia niemam przy sobie Mikołaja, bo moja mamcia jeszcze nie przyjechała od swojej siostry. Codziennie dzwonie do niej i gadam sobie z Mikołajem a on krzyczy do słuchawki i woła TATA. Strasznie już zanim tęsknie i chciałabym donich pojechać, ale nawet niemam kiedy.

Dzisiaj spedziłam cały dzionek na działce a za pare godzin robie wypad do pracy na nocke.

reklama
Do góry