reklama
M
Melanie
Gość
Gosiczka pisze:Kuba wstal dzisiaj o 6 rano, zjadl kaszke i pospal dalej az do 11 ;D wyspana jestem jak nigdy
a Ryśka zasnęła wczoraj nie wykąpana o 17 podczas picia nutra...
i spała do 5
że też cholera nie pośpi 12 godzin jak zasypia o 21 : ;D
pisząc cholera nie miałam na mysli Ryśki ;D
kangurki
Fan(ka)
jeny
dzieci są wredne
chyba znalazłam pracę tzn. we wtorek idę na 2 rozmowę, będzie jeszcze jedna babka, mam nadzieję że ją wygryzę
otwierają u nas empik i miałabym być kierowniczką zmiany (tylko dlatego że jestem na ostatnim roku studiów, ale czy skończe je w tym roku zależy od tego czy dostanę pracę - super bo praca 4 razy w tygodniu ale po 10 godzin
no i 1300 na rękę
yezoo
będziemy bogaci
dzieci są wredne
chyba znalazłam pracę tzn. we wtorek idę na 2 rozmowę, będzie jeszcze jedna babka, mam nadzieję że ją wygryzę
otwierają u nas empik i miałabym być kierowniczką zmiany (tylko dlatego że jestem na ostatnim roku studiów, ale czy skończe je w tym roku zależy od tego czy dostanę pracę - super bo praca 4 razy w tygodniu ale po 10 godzin
no i 1300 na rękę
yezoo
będziemy bogaci
M
Melanie
Gość
hehehe
kangurzyca no to zajebiście
walcz o tą posadkę jak lwica
fajna robota
kangurzyca no to zajebiście
walcz o tą posadkę jak lwica
fajna robota
M
Melanie
Gość
u mnie w mieście kilka tygodni temu
w kantorze naszego znajomego był napad
przylazł pewnien wykolejeniec z siekierą , i próbował zbić pancerną szybę ale mu sie nie udało
nie wiem dokładnie jak to było ale zaatakował kasjerkę tą siekierą w głowe - tą ostrą stroną
i dziewczyna walczyła o życie
w kantorze naszego znajomego był napad
przylazł pewnien wykolejeniec z siekierą , i próbował zbić pancerną szybę ale mu sie nie udało
nie wiem dokładnie jak to było ale zaatakował kasjerkę tą siekierą w głowe - tą ostrą stroną
i dziewczyna walczyła o życie
elo ;D ;D ;D
Ufff..... ale gorac, dopiero kolo 15 zamierzamy uciec na spacer do lasu
Wczoraj Majeczka buszowala caly dzien po trawie i uzarla ja osa
Na szczescie, tylko przylozylismy lod, a Majka nie specjalnie sie tym przejela. ;D ;D ;D
Jestesmy bogatsi o wiedze ze nie ma uczulenia na jad tego wstretnego owada
Kangurki trzymamy kciuki za posadke ;D ;D ;D
Gosiczko Kubus to prawdziwy dzentelmen, wie ze mama musi sie wyspac ;D ;D ;D
Kociak trzymamy kciuki za Martynke ;D
Ufff..... ale gorac, dopiero kolo 15 zamierzamy uciec na spacer do lasu
Wczoraj Majeczka buszowala caly dzien po trawie i uzarla ja osa
Na szczescie, tylko przylozylismy lod, a Majka nie specjalnie sie tym przejela. ;D ;D ;D
Jestesmy bogatsi o wiedze ze nie ma uczulenia na jad tego wstretnego owada
Kangurki trzymamy kciuki za posadke ;D ;D ;D
Gosiczko Kubus to prawdziwy dzentelmen, wie ze mama musi sie wyspac ;D ;D ;D
Kociak trzymamy kciuki za Martynke ;D
Witam wszystkie mamusie i kochane dzieciaczki.
Już od ponad tygodnia niemam przy sobie Mikołaja, bo moja mamcia jeszcze nie przyjechała od swojej siostry. Codziennie dzwonie do niej i gadam sobie z Mikołajem a on krzyczy do słuchawki i woła TATA. Strasznie już zanim tęsknie i chciałabym donich pojechać, ale nawet niemam kiedy.
Dzisiaj spedziłam cały dzionek na działce a za pare godzin robie wypad do pracy na nocke.
Już od ponad tygodnia niemam przy sobie Mikołaja, bo moja mamcia jeszcze nie przyjechała od swojej siostry. Codziennie dzwonie do niej i gadam sobie z Mikołajem a on krzyczy do słuchawki i woła TATA. Strasznie już zanim tęsknie i chciałabym donich pojechać, ale nawet niemam kiedy.
Dzisiaj spedziłam cały dzionek na działce a za pare godzin robie wypad do pracy na nocke.
reklama
M
Melanie
Gość
hej Gabi
fajnie odpocząć od malucha tylko gdyby ta tęsknota nie była taka paskudna
fajnie odpocząć od malucha tylko gdyby ta tęsknota nie była taka paskudna