reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
gosiczko nie chwal sie tutaj:p
Maks wstał o 5, wypił kakao i do 12 siedzieliśmy na dworze-w basenie i piaskownicy na przemian

o 12 zasnął na 15 minut, zdążyłam się umyć;p

i do teraz znowu na nogach:)
a przed chwilą padł
i kima:D

Gosiczka pisze:
Kuba wstal dzisiaj o 6 rano, zjadl kaszke i pospal dalej az do 11 ;D wyspana jestem jak nigdy :)

a Ryśka zasnęła wczoraj nie wykąpana o 17 podczas picia nutra...
i spała do 5 :o
że też cholera nie pośpi 12 godzin jak zasypia o 21 ::) ;D

pisząc cholera nie miałam na mysli Ryśki ;D

jeny
dzieci są wredne:p

chyba znalazłam pracę:) tzn. we wtorek idę na 2 rozmowę, będzie jeszcze jedna babka, mam nadzieję że ją wygryzę:p

otwierają u nas empik i miałabym być kierowniczką zmiany (tylko dlatego że jestem na ostatnim roku studiów, ale czy skończe je w tym roku zależy od tego czy dostanę pracę:) - super:D bo praca 4 razy w tygodniu ale po 10 godzin
no i 1300 na rękę
yezoo
będziemy bogaci:D

będę walczyć

i dalej szukać czegoś innego, mam kurs kasjera walutowego i mogę pracować w kantorze i w sumie takiej pracy szukałam bo z tego jest więcej kasy, ale na razie będę się cieszyć jak dostanę fuchę w empiku:)

u mnie w mieście kilka tygodni temu
w kantorze naszego znajomego był napad
przylazł pewnien wykolejeniec z siekierą , i próbował zbić pancerną szybę ale mu sie nie udało
nie wiem dokładnie jak to było ale zaatakował kasjerkę tą siekierą w głowe - tą ostrą stroną
i dziewczyna walczyła o życie :( :( :( :( :(

elo ;D ;D ;D
Ufff..... ale gorac, dopiero kolo 15 zamierzamy uciec na spacer do lasu :D :D :D
Wczoraj Majeczka buszowala caly dzien po trawie i uzarla ja osa :p :p :p :( :( :(
Na szczescie, tylko przylozylismy lod, a Majka nie specjalnie sie tym przejela. ;D ;D ;D :D :D
Jestesmy bogatsi o wiedze ze nie ma uczulenia na jad tego wstretnego owada :p :p :p
Kangurki trzymamy kciuki za posadke ;D ;D ;D
Gosiczko Kubus to prawdziwy dzentelmen, wie ze mama musi sie wyspac ;D ;D ;D
Kociak trzymamy kciuki za Martynke ;D :D :D

Witam wszystkie mamusie i kochane dzieciaczki.

Już od ponad tygodnia niemam przy sobie Mikołaja, bo moja mamcia jeszcze nie przyjechała od swojej siostry. Codziennie dzwonie do niej i gadam sobie z Mikołajem a on krzyczy do słuchawki i woła TATA. Strasznie już zanim tęsknie i chciałabym donich pojechać, ale nawet niemam kiedy.

Dzisiaj spedziłam cały dzionek na działce a za pare godzin robie wypad do pracy na nocke.

reklama
Do góry