M
Melanie
Gość
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez postaram siem bycJoanka pisze:no nie do końca sama, w zyciu Cię nie zostawię samej olice: :-*
Aniulka pisze:Ja tez postaram siem bycJoanka pisze:no nie do końca sama, w zyciu Cię nie zostawię samej olice: :-*
Joanko gratuluje, ze juz od tylu lat tworzycie zgrana rodzinke, oczywiscie zycze, aby bylo coraz cudniej ;DJoanka pisze:no Grooszka, pisała do mnie w sobotę trzy razy, ale tak jak Jej odpisałam o pólnocy dopiero, weekend spędzaliśmy z rodziną w Lubinie pod znakiem naszej szóstej rocznicy ślubu, w LUBNINIE, i nie mogłam się spotkać a Anineczką :-[ :-[ :-[
Mel teraz to sie nie opedzisz od towarzystwaAniulka pisze:Ja tez postaram siem bycJoanka pisze:no nie do końca sama, w zyciu Cię nie zostawię samej olice: :-*
Melanie pisze::-* :-* :-* :-*
no to będzie całkiem zajebiście : to juz przestane ryczeć ;D
Joanka pisze:Aguula, ja byłam na tyle wścibska, że skoczyłam na marzec i dowiedziałam się co i jak z Melaniowycm fasolinkiem.