reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Joanka pisze:
no Grooszka, pisała do mnie w sobotę trzy razy, ale tak jak Jej odpisałam o pólnocy dopiero, weekend spędzaliśmy z rodziną w Lubinie pod znakiem naszej szóstej rocznicy ślubu, w LUBNINIE, i nie mogłam się spotkać a Anineczką :-[ :-[ :-[
Joanko gratuluje, ze juz od tylu lat tworzycie zgrana rodzinke, oczywiscie zycze, aby bylo coraz cudniej ;D

Aniulka pisze:
Joanka pisze:
no nie do końca sama, w zyciu Cię nie zostawię samej :police: :-* :)
Ja tez postaram siem byc ;)
Mel teraz to sie nie opedzisz od towarzystwa :)

Martusia, szkoda zachodu w tych konkursach ::) przekupiona loteryjka

Melanie pisze:
:) :) :) :) :) :-* :-* :-* :-*

no to będzie całkiem zajebiście  ::) to juz przestane ryczeć  ;D

Mel, ryczec to Tobie na pewno nie damy! :) :) :) Bedzie dobrze, zobaczysz :) A kiedy dokladnie mam sie szykowac na swietowanie 4 rocznicy na bb? ;D O ile w ogole zostane zaproszona na ta imprezke internetowa...? :-/ ;)

Kociak, zycze duzo, duzo zdrowka Martynce

Joanka pisze:
Aguula, ja byłam na tyle wścibska, że skoczyłam na marzec i dowiedziałam się co i jak z Melaniowycm fasolinkiem.

Joanko, to nie jest glupi pomysl :) :) Musze tam czasami zajrzec ;) o ile mi czasu starczy ::)

A w ogole to zapomnialam Tobie napisac, ze dobrze, ze w koncu sie odezwalas, bo martwilam sie o Krzysia.

Dobranoc wszystkim Mamusiom. Kolorowych snow :)

reklama
haj
kobitki pomóżcie
Maks ma strasznie czerwone oczy, ciągle je trze i łzawią mu
wczoraj byliśmy u doca, zapisała dicortinef i miało do dziś przejść, ale jest gorzej i doszedł katar
no i mieliśmy iść dziś do okulisty, ale ja tam nie bardzo wierzę naszym okulistom w mieście bo sama miałam z nimi przeboje
no i myślę że to alergia
bo ja mam to samo
olać okulistę i iść do alergologa?
a tak w ogóle to miłego dzionka:)

Do góry