reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kubulec tez sie tak budzi prawie co noc....
niewiem co mam robic może to odstawienie od cyca pomoże ::)

no wlasnie ja tez sie Izis zastanawiam czy odstawienie cycusia pomoze....i jak juz pisałam ciagle sie do odstawineia igi zabieram

wy to macie chociaż jakieś wytłumaczenie, Maks budzi się i wcale nie dlatego że jest na cyckach:p
a wręcz przeciwnie, jak budzi się i obok mnie leży Damian a nie on to na oślep wstaje i przesuwa swoim ciałkiem Damiana:)

no ale dziś chyba coś w powietrzu jest bo mały nie może zasnąć;/

kangurki chyba faktycznie jest cos w powietzru bo Iga zwylke zasypia kolo 10 na pół godziny a dzis marudzila i dopiero przed 13 padła

ukrop taki ze życ sie nie da!!!!!!!!

witam witam!!
no to u nas też ukrop i też Marcel dopiero po 13 padł i śpi!!
chwila spokoju ;D ;D ;D
może rzeczywiście przechodzi na jedną drzemke oby była długa ::)

miłego dnia baboki ;)
my pewnie po poludniu nad rzeke pójdziemy

reklama
czesc Kochane ;D
Milenka mi przed chwila zasnela, nie bede chwalic dzisiejszej nocy, zeby nie zapeszyc, ale juz nie musialam ja rano w lozku przemycac ::)

mam isc na 15ta do NNederlanden na finansowa rozrywke, ale chyba mi sie cora nie wyspi :D
co prawda ide tam tylko po to zeby sobie jakos dzien urozmaicic i posluchac jak mi facet kity wciska o funduszach dla dzieci, ale zawsze jakas rozrywka ;D

bylam dzis z ranka w nowym wielkim lumpeksie i zobaczylam obraz Matejki: bitwa pod Grunwaldem ;D
kupilam kraciaste ogrodniczki na 2 latka za 1,5 zl i ucieklam, bo nogi mi sie zaczely uginac z braku tlenu oraz troche po zdzieleniu butem w glowe i jak zobaczylam suknie slubne za 4 zl :o

Do góry