reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kubulec tez sie tak budzi prawie co noc....
niewiem co mam robic może to odstawienie od cyca pomoże ::)

no wlasnie ja tez sie Izis zastanawiam czy odstawienie cycusia pomoze....i jak juz pisałam ciagle sie do odstawineia igi zabieram

wy to macie chociaż jakieś wytłumaczenie, Maks budzi się i wcale nie dlatego że jest na cyckach:p
a wręcz przeciwnie, jak budzi się i obok mnie leży Damian a nie on to na oślep wstaje i przesuwa swoim ciałkiem Damiana:)

no ale dziś chyba coś w powietrzu jest bo mały nie może zasnąć;/

kangurki chyba faktycznie jest cos w powietzru bo Iga zwylke zasypia kolo 10 na pół godziny a dzis marudzila i dopiero przed 13 padła

ukrop taki ze życ sie nie da!!!!!!!!

witam witam!!
no to u nas też ukrop i też Marcel dopiero po 13 padł i śpi!!
chwila spokoju ;D ;D ;D
może rzeczywiście przechodzi na jedną drzemke oby była długa ::)

miłego dnia baboki ;)
my pewnie po poludniu nad rzeke pójdziemy

reklama
czesc Kochane ;D
Milenka mi przed chwila zasnela, nie bede chwalic dzisiejszej nocy, zeby nie zapeszyc, ale juz nie musialam ja rano w lozku przemycac ::)

mam isc na 15ta do NNederlanden na finansowa rozrywke, ale chyba mi sie cora nie wyspi :D
co prawda ide tam tylko po to zeby sobie jakos dzien urozmaicic i posluchac jak mi facet kity wciska o funduszach dla dzieci, ale zawsze jakas rozrywka ;D

bylam dzis z ranka w nowym wielkim lumpeksie i zobaczylam obraz Matejki: bitwa pod Grunwaldem ;D
kupilam kraciaste ogrodniczki na 2 latka za 1,5 zl i ucieklam, bo nogi mi sie zaczely uginac z braku tlenu oraz troche po zdzieleniu butem w glowe i jak zobaczylam suknie slubne za 4 zl :o

Do góry