martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam kochane :-*
Tak jak mowilyscie i tak jak myslalm moja corcia miala trzydniowke, a dzis jest cala wysypana w czerwonych chrostkach i plamkach.
Cale szczescie, ze juz po wszystkim
Tylko zejdzie wysypka i corcia zdrowiutenka ;D
Ciesze sie jak nie wiem ;D bo tej goraczkimialam juz dosc i brdzo sie balam.
Dzisiaj nocka byla bardzo podobna do wczorajszej.
Sandra spala na moim brzuchu a jak ja odkladalam to sie darla (placz to nie byl )
A w dzien spi spokojnie.
Sandra to taki zmarzluch, ze musialam jej wczoraj wyjac kolderke i przykryc pod same uszy bo pod kocykiem cala zmarznieta byla.
A w dmku goraco.
Chyba ma to po mnie
Ok juz przestaje medzic
Dziekujemy za troske o nasza core
Kochane jestescie :-* :-*
Kangurki wspolczuje trej alergii, a moze sie wyprowadzicie w inny klimat i bedziesz mogla yc spokojnie, baz alergi i tesciow
Luleczko milego lezenia w wanie
U nas tez goraco, a w naszym basenie syf jak cholerka i musze go dzis wysprzatac, wymyc i nowa (czysta) wode nalac Slonko ogzeje ibedzie mozna sie popluskac
Milego dnia
Tak jak mowilyscie i tak jak myslalm moja corcia miala trzydniowke, a dzis jest cala wysypana w czerwonych chrostkach i plamkach.
Cale szczescie, ze juz po wszystkim
Tylko zejdzie wysypka i corcia zdrowiutenka ;D
Ciesze sie jak nie wiem ;D bo tej goraczkimialam juz dosc i brdzo sie balam.
Dzisiaj nocka byla bardzo podobna do wczorajszej.
Sandra spala na moim brzuchu a jak ja odkladalam to sie darla (placz to nie byl )
A w dzien spi spokojnie.
Sandra to taki zmarzluch, ze musialam jej wczoraj wyjac kolderke i przykryc pod same uszy bo pod kocykiem cala zmarznieta byla.
A w dmku goraco.
Chyba ma to po mnie
Ok juz przestaje medzic
Dziekujemy za troske o nasza core
Kochane jestescie :-* :-*
Kangurki wspolczuje trej alergii, a moze sie wyprowadzicie w inny klimat i bedziesz mogla yc spokojnie, baz alergi i tesciow
Luleczko milego lezenia w wanie
U nas tez goraco, a w naszym basenie syf jak cholerka i musze go dzis wysprzatac, wymyc i nowa (czysta) wode nalac Slonko ogzeje ibedzie mozna sie popluskac
Milego dnia