reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Elo Mamusie :-* :-* :-*
Kurka mozg mi sie troche lasuje, ostrzegaja zeby nie wychodzic jutro wogole z domu, chyba skorzystam ;D ;D ;D
My bylysmy dzis na spacerku i obiadku w naszej wloskiej knajpce, a potem ze znajomymi na dzialce. Maja tak szalala, z pieskiem- goldenka Koko, w wodzie , na trawce, ze jak przyszlysmy do domu to zaraz po kapieli padla. Wogole to ona strasznie uwielbia pieski i malutkie dzieci :D :D
Super tuli tez misie, a potem kladzie sie na nich i przytula dalej, kochana jest :D :D :D
Kociak duzo zdroweczka dla Martynki :-* :-* :-*
Wszystkie wrzesnioweczki spokojnej i chlodnej nocki oraz duzo sily na przetrwanie kolejnej fazy upalow :-* :-* :-*

reklama
dziekuje bardzo
tak sie jakos zlozylo ze nie mam kiedy wpasc jak neta nie mialam to bylo pelno czasu a teraz mam 2 i nie mam kiedy :)

Kociak pisze:
witam was kochane mamy przyszlam sie pokazac ze zyje
niestety nie mam czasu mam problemy z martynka i jej nereczkami
w poniedzialek zeszlego tygodnia trafilysmy do szpitala z zapaleniem drog moczowych
martynka miala wynik crp 223 a max jest tylko 6(zalezy od szpitala moze byc i nawet 5)
martyna zaczela goraczkowac od soboty miala do 40 stopni w poniedzialek wybralysmy sie do przychodni do innego lekaza i odrazu skierowal nas na badania zdziwiony byl lekarz ze wczesniej go nie dostalismy
po 10 dobach czyli w srode dotarlysmy do domu
ale w sobote martyna znowu zaczela goraczkowac goraczka znowu byla do 40 stopni
na biegu robilismy badania moczu wyszla jakas ropa a crp skoczylo na 26
przy wyjsciu ze szpitala bylo tylko 7
jutro jedziemy odebrac wynik posiewu moczu i okaze sie jak bede wygladac dalsze badania mojej coreczki mozliwe jest to ze bedzi9emy musialy jezdzic do chorzowa na leczenia
wszystko sie okaze jutro i po badaniach usg
chyba napisalam wszystko teraz patryk sprawil mi laptopa to moze wpadne do was czesciej jak bede sie zajmowac moim smykiem i mi nie zwinie do pracy :)
Biedna Martynka ta mi jej szkoda :(

I jeszcze sie wam wyzale ze mam plage mrowek w domu. buuu nawet jedna Kubie z pieluchy wyciagnelam jak go rano przewijalam :( a na tarasie to juz wogole czarno od mrowek, jedne takie male (podobno faraonki) a drugie takie duze ze skrzydelkami. obrzydlistwo.

Gosiczko u mnie mole wypedzily mrowki, ale nie radze sprowadzac ;D

Kociaczku, ale biedne jestescie, a najbardziej Martynka biedactwo tyle sie nachoruje ::)

reklama
Do góry