reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Elo Mamusie :-* :-* :-*
Kurka mozg mi sie troche lasuje, ostrzegaja zeby nie wychodzic jutro wogole z domu, chyba skorzystam ;D ;D ;D
My bylysmy dzis na spacerku i obiadku w naszej wloskiej knajpce, a potem ze znajomymi na dzialce. Maja tak szalala, z pieskiem- goldenka Koko, w wodzie , na trawce, ze jak przyszlysmy do domu to zaraz po kapieli padla. Wogole to ona strasznie uwielbia pieski i malutkie dzieci :D :D
Super tuli tez misie, a potem kladzie sie na nich i przytula dalej, kochana jest :D :D :D
Kociak duzo zdroweczka dla Martynki :-* :-* :-*
Wszystkie wrzesnioweczki spokojnej i chlodnej nocki oraz duzo sily na przetrwanie kolejnej fazy upalow :-* :-* :-*

reklama
dziekuje bardzo
tak sie jakos zlozylo ze nie mam kiedy wpasc jak neta nie mialam to bylo pelno czasu a teraz mam 2 i nie mam kiedy :)

Kociak pisze:
witam was kochane mamy przyszlam sie pokazac ze zyje
niestety nie mam czasu mam problemy z martynka i jej nereczkami
w poniedzialek zeszlego tygodnia trafilysmy do szpitala z zapaleniem drog moczowych
martynka miala wynik crp 223 a max jest tylko 6(zalezy od szpitala moze byc i nawet 5)
martyna zaczela goraczkowac od soboty miala do 40 stopni w poniedzialek wybralysmy sie do przychodni do innego lekaza i odrazu skierowal nas na badania zdziwiony byl lekarz ze wczesniej go nie dostalismy
po 10 dobach czyli w srode dotarlysmy do domu
ale w sobote martyna znowu zaczela goraczkowac goraczka znowu byla do 40 stopni
na biegu robilismy badania moczu wyszla jakas ropa a crp skoczylo na 26
przy wyjsciu ze szpitala bylo tylko 7
jutro jedziemy odebrac wynik posiewu moczu i okaze sie jak bede wygladac dalsze badania mojej coreczki mozliwe jest to ze bedzi9emy musialy jezdzic do chorzowa na leczenia
wszystko sie okaze jutro i po badaniach usg
chyba napisalam wszystko teraz patryk sprawil mi laptopa to moze wpadne do was czesciej jak bede sie zajmowac moim smykiem i mi nie zwinie do pracy :)
Biedna Martynka ta mi jej szkoda :(

I jeszcze sie wam wyzale ze mam plage mrowek w domu. buuu nawet jedna Kubie z pieluchy wyciagnelam jak go rano przewijalam :( a na tarasie to juz wogole czarno od mrowek, jedne takie male (podobno faraonki) a drugie takie duze ze skrzydelkami. obrzydlistwo.

Gosiczko u mnie mole wypedzily mrowki, ale nie radze sprowadzac ;D

Kociaczku, ale biedne jestescie, a najbardziej Martynka biedactwo tyle sie nachoruje ::)

reklama
Do góry