reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

baasia pisze:
Joanko duzo zdrowka dla Krzysia, biedaczek - zawsze cos - buziaczki dla niego :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Martusiu juz lece tam gdzie sie mamusie pokazuja ;D

baasia pisze:
Martusiu obiecanki cacanki :(

Joanka pisze:

Przepraszam moje kochaniutkie :-* ale niestety dalej nie mam kabla od drukarki, a przez nia zgrywam zdjecia z aparatu.
Mam nadzije, ze jutro maz z pracki przyniesie i jutro wieczorkiem wam sie pokaze. Tak bym chciala zebyscie ocenily. No coz do jutra poczekam.

misiako pisze:
Martusiu nam na szczescie udalo sie zdobyc swieze warzywka, z ktorych upichcilysmy leczo. A tak na marginesie to gdzie to sie przede mna chowacie i czy ja tez moglabym Was zobaczyc????????

misiako mamy cos takiego jak "watek zamkniety" i tam miedzy innymi umieszczamy fotki nasze i naszych pociech :D Narazie nie mozesz niestety nas zobaczyc :( I nie wiem kiedy to nastapi.

Kangurki ale ci dobrze ;) :p :p :p Ja dostalam tylko 500 :mad: :p :mad: Co za chamstwo, powinni to uregulowac i dodac nam te 1000 ;) ale by faknie bylo :)
Milych i bajecznych wakacji :)

Mile lasencje ja zmykam sie szykowac lulu, bo jutro wielki dizen :)
Dobranoc i milej, spokojnej i chlodnej nocki :)
papapa :-*

reklama
Heeeej, Wrzesnioweczki... :)

wczoraj bylo 39,5 st. w naszym "mieszkaniu"
a ok. 22.00 temp. spadla do 29 st.
mozg mi sie zlasowal...
reszty organow nie ogarniam - poplynely... ::)

ale, zeby mnie znowu Ineczka nie zrugala, ze sie nie odzywam, albo Aniulka od podglaczek nawyzywala, to pisze:

Joanko mocno trzymam kciuki za dzialania masci i w ogole niech sie wszystkie chorobska odpiep...a od Krzycha i Maji! :-*
Arisa teraz tez ma na raczce krostke (chyba dziabnal Ja komar) i caly czas obserwuje, czy paskudztwo maleje, czy rosnie?

Misiako ja wczoraj caly dzien wygladalam, jakbym wyszla spod prysznica ;)

Kangurki GRATULACJE! za wytrwalosc w pogoniach po urzedach, oplacilo sie ;)
a tesciu super facet, moj dopiero dwa razy widzial Arise (przypadkiem) i nie pamieta Jej imienia :p

Gosiczko kojec BOMBA, bierz i cieszcie sie wspolnie z jego korzysci - Ty ze spokoju, a Klusnik z glowki bez sinakow ;D

Martusia fotki, fotki!!! ;D ;D :laugh: :laugh:

oj Blanus i tak każdy wie że nas tutaj co chwile podglądujesz:p

mój teść też widział Maksa ze 3 razy i dzięki temu Maks się jakoś trzyma:)ale imię pamięta i generalnie to wszystkim opowiada jakiego to ma wspaniałego wnuka i jak to nam się w życiu ułożyło i to wszystko dzięki niemu:)

oglądaliśmy wczoraj super komedie 40 letni prawiczek:)
a potem zasnęłam i zaczęło padać nad ranem i godzine była burza i Maks się obudził ale pomarudził i dzięki temu wstał dziś o 8 a nie o 6:)
Damian też wstał o 8 bo zapomniał zegarka nastawić i już szef po niego dzwonił:p
a wieczorkiem byli u nas Damiana kuzyn z żoną i tygodniową córeczką:)
pierwszy raz wyszli na spacerek
śliczna malutka dzidzia:)
Maks próbował ją przytulić:p

normalnie super:)tylko jak sobie człowiek pomyśli że ta mała śpiąca dzidzia potem nie śpi to już nie jest tak kolorowo:)

no nic, czas na drugą kawe-trzeba się obudzić
a wy się pewnie szykujecie na meeting...
eh...
miłego dzionka!
są tylko 22 stopnie więc jest nadzieja że u nas będzie miło:)

misiako pisze:
Kangurki no to zabieraj Maksia na odlotowe wakacje, w koncu to jego zasluga ;D ;D ;D ;D
Ale Wam fajnie, a to wszystko pewnie dzieki temu ze Jarek wkroczyl w szeregi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
zasługa raczej moja:p w końcu to ja rodzilam:)

mimo wszystko nie będę wdzięczna Kaczce za tą kasę:)
i nawet nie będę próbowała go polubić:)

my już po pierwszym specerze
zaliczyłyśmy pocztę i pewną dużą firme nie daleko nas
koleżanka poprosiła mnie, żebym zaniosła tam jej rachunki, bo jej nie po drodze
i wyobraźcie sobie, że tak nam pięknie wytłumczyła, że obeszłysmy z Pariską 3 inne firmy ;D
a ile miłych cioć spotkałyśmy ;D
i sie dowiedziałyśmy, że Pariska jest śliczna, jest bardzo opalona i ma duże oczy :o :D :D :D

teraz opalona śpi a ja zabieram sie za wystawianie aukcji ::) ale mi się chce :p

Dzien Dobry :)

Kangurki fajnie ze dostaniesz ta kaske- wkoncu w przyrodzie nic nie ginie, chociaz w czesci zrekompensuja sie wam te cholerne szyby :)
Blanus wspolczuje takich upalow- wcale sie nie dziwie,ze mozg ci sie lasuje :p u nas troche ponad 20 stopni -jak dla mnie moze tak zostac.
Misiako co do wyprzedazy to nawet nie ma porownania bo np wczoraj w sklepie next wszystkie spodnie byly po 5£ a bluzki po 4£ a orginalne ceny spodni to 30 albo 40£ takze taniocha- w innych sklepach podobnie przeceny do 90%- tylko z Nicolasem niebardzo da sie chodzic po sklepach :p jedno co mi sie nie podoba to balagan jaki robia ludzie -czesc ubran lezy na podlodze, pomieszane jak po przejsiu tornada -no i przewaznie sa nieczynne przymiezalnie ale wrazie czego mozna oddac bez problemu.
Melanie ale ranny ptaszek z Ciebie :) ::)

a dziewczyny pewnie juz sie przygotowuja do spotkania - mnie tez zazdrosc zzera

ja dzisiaj musze stoczyc boj ze sterta prasowania :p ale mi sie nie chce :p :p :p

hop hop!!
chyba wszystkie wrześniówki wybrały się na to spotkanie i zostałam tylko ja jedna :(
no cóż, chyba sobie popłaczę...

reklama
jeszcze ja jestem
co prawda przywalona robota, ale sie melduje ;)

nie placz Tuniu :-* :-*

doczekac sie juz nie moge, az sie ten zlot skonczy i dziewczyny zdadza (foto)relacje

Do góry