reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
kinek pisze:
Mel a ty smarujesz Pariskę filtrem, nie? Jakim ?

smaruję zawsze jak wychodzimy z domu
nivea w spryskiwaczu filtr 30

Ale Hanulka się Wam pięknie rozwija na tej wiosce :)
brawo dla małej zdolnej laseczki z kłopotami :D :D :D :D :D

my mamy filtr 50-vichy
ale zamówiłam w aptece 61:)
a Maks i tak opalony jest:)

wróciliśmy ze spacerku, chyba ostatni raz byliśmy miesiąc temu
Maks miał spać, wytrzymał w wózku 5 minut, potem musiałam go trzymać za ręce żeby sam szedł, a brzuchem pchać wózek:p
chciałam mu kupić sandałki, ale udało mi się przymieżyć 1 parę, potem mały zaczął wrzeszczeć bo nikt na niego uwagi nie zwracał:p
więc wróciliśmy umęczeni do domu:D
Maksiu padł
a ja idę smażyć kurze piersi-takie ładne bez rozstępów:D
widać że kura dzieci nie miała:)

Luleczko, no niestety dupa. Krzysio nadla ma tą gulę pod skórą i ni cholera nie chce odpuścić. Badanie krwi zrobiliśmy i dzięki Opatrzności nie ma stanu zapalnego. W cholerę, z tymi komarami. Krzyś musi mieć na skórze tego $@%@$^ gronkowca złocistego, skoro po byle ukąszeniu ma ropkę pod skórą.
Idziemy jutro do lekarki, ale sama nie wiem czy z nadzieją, czy zrezygnowaniem. Ehhh. A myślałam, ze lato jest cudowne. A tu gorąc i komary. Normalnie żyć nie umierać....

Kinek, cudowne postępy robi nasza Hanulka. Nie mogę doczekać się jej zdjęć. Ucałuj Maleńką od Nas wszystkich. I uważajcie na kleszcze ;)
:-* :-* :-*
A pomnika to one jeszcze tam nie mają ? ::) ;D

Joanko przykro mi, że z Krzysiową gulą musicie się męczyć. Paskudne komary ::) :( Mam nadzieję, że niedługo nie będzie już śladu po tej guli. tego Wam życzę :)
Kinek macie z Hanią super warunki na wypoczynek. świetnie, że Hania tak ładnie się rozwija. Zazdroszę widoku Hani jak robi " kłopotki" Musi to być słodki widoczek ;) :D. Mi narazie musi wystarczyć brawo i papa mojego synka oraz "baran baran buc" ;)

Gratulacje dla Hanulki :)
Ja już po wewnętrznym cały egzamin zajął mi 3 min rowiązywania bezbłędnie ;D pan się bardzo zdziwił więc rowiązałam drugi raz także w 3 min :D
przez chwilę u nas padało ale i tak znowy duchota :/

miyu pisze:
Ja już po wewnętrznym cały egzamin zajął mi 3 min rowiązywania bezbłędnie ;D pan się bardzo więć rowiązałam drugi raz także w 3 min :D
przez chwilę u nas padało ale i tak znowy duchota :/
miyu gratulacje ;D

Doberek!

Własnie u mnie świeci słońce.

I leje.

I grzmi.

Fajnie pachnie.... achhhh

Joanko zdróweczka dla Krzysieczka

miyu gratulacje

Joanko
w pi$$#@$%$#%$#%$@ z tymi komarami
tak sobie myślę, że jak ten nasz Krzysio już tyle akcji ze zdrówkiem przejdzie, to później już będzie zawsze zdrowy !!!
zawsze !!! zawsze !!!!
tylko zdrowy, zdrowiusieńki !!! :) :) :) :)

Aniulka
fajnie masz z tą burzą :(
a gdzie idzie? na północ ??? ;D do mnie ?

reklama
Do góry