reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no właśnie ja też nie mogę się doczekać.
pewnie wezmą nas na przetrzymanie i relacja będzie dopiero jutro.

reklama
Cześć Dziewczyny ;D
Blanus u mnie na szczęście temperatura w mieszkaniu nie sięga tak wysoko jak u Ciebie. U nas jest tylko 31 stopni, a to dlatego, bo mamy we wszystkich pomieszczeniach zasłonięte okna,a do tego w pokoju non stop chodzi wiatraczek :) ;). Na balkonie mam teraz 40st. ;D
Joankożyczę Krzysiowi aby to paskudztwo się zagoiło. Przesyłam wam buziaczki :-* :-* :-* :D
Kangurki fajnie, że udało ci się załatwić ten zasiłek. Ja niestety się pospieszyłam i dostałam tylko 500zł. Za to wczoraj złożyłam wniosek o zasiłek wychowawczy i udało się załatwić wszystko za jednym razem ;D Cieszę się, że nie muszę już biegać po tych wszystkich urzędach ::) :)
Gosiczko kojec taki to dobra rzecz. Ciesz się tym prezentem. na pewno będziecie z synkiem z niego zadowoleni. Ja np teraz mogę spokojnie czytać i pisać na bb, bo Robert właśnie grzecznie się bawi w swoim kojcu. Kiedy pojedziemy teraz na wakacje, misiaczek będzie w nim spać ;D.

Czesc babeczki :-*

Ale mialysmy dzisiaj super dzien :)
Pojechalysmy na spotkanko ;D wrzesniowych mamus :) ;D
Ale byl upal, ale nam nie grozil bo siedzialysmy sobie w cieniu, a potem wieterejk zawiewal, wiec nie bylo zle ;)

A wieczorkiem przyjechalismy do domku i posiedzielismy jeszcze przed naszym domkiem, a teraz odpoczywam przed kapem :)
Zaraz trzeba garki pomyc i isc spac bo zmczona jestem :p a jutro do nefrologa na kontrole po poludniu jedziemy.

Milej nocki slonka :)
Buziaczki :-*

jeny chyba nie śpicie???:>

bo my już dawno nie:p
o 4 jak się jasno robiło jakaś parka wracająca z imprezy kłóciła się pod naszym oknem, bo on chciał iść dalej balować a ona do domu i jeszcze krzyczała że on jest pijakiem i ma butelkę na dowód
ale w końcu on poszedł w swoją stronę a ona w swoją zabierając mu komórkę:)))

a wczoraj wieczorem jakiś debil - kolejny raz - podjechał wypicowanym golfem II i zaczął sobie robić dyskotekę koło nas
przedwczoraj zrobił to samo (to jakiś znajomy sąsiadów) i kazałam Damianowi go opierdzielić bo Maks zasypiał i jak się czegoś przestraszy przez sen to potrafi godzinę ryczeć;/
ale wczoraj to sama zasypiałam i już miałam taki wqrw że zadzwoniłam po policję:)
przyjechali i spisali go i do wieczora mam spokój:p

wqrwiają mnie teraz małolaty jeżdżące złomem, które inwestują kieszonkowe w głośniki do samochodu i w porywach jakąś tube czy subofer:p
i potem szpanują
niech sobie szpanują ale nie pod moim oknem:>

a zapomniałabym
wczoraj Maks oglądał taką bajkę na MTV (w necie też jest) Happy Three Friends
to o takich 3 zwierzątkach, które non stop się zabijają:p

a Maks prawie się popłakał ze śmiechu:D
normalnie to on bajek nie lubi, czasem ogląda Kartony na 4funie
woli teledyski
ale wczoraj to mnie rozwalił:)

elo
my od 6 nie śpimy:)
Nocka naszczęście mineła bez większych ekscesów, tylko przy wychodzeniu z łóżeczka troche krzyku było.
Dziś mam zamiar zdawać testy na kursie, trochę mam już ich dość.
Miłego dzionka zyczymy :)

koreczek nie dziękuję
już mi bokiem te przepisy wychodzą, jeszcze mi zostało jakieś 80 pytań do przerobienia :((((((((

reklama
Witajcie Dziewczyny Kochane

Rany, ale za wami tęsknię  ::).
W Augustowie upalnie ale daje sie wytrzymać.Codziennie jeziorko a potem wylegiwanie się na huśtawce pod jabłonką. Hanka tapla się w swoim baseniku z palemką a mama pochłania ksiazki jedna za drugą. Amber leży w zasięgu zraszacza i jest git.
Moja córcia osiągnęła kolejny stopień wtajemniczenia  :). Zaczęła raczkować.Zasuwa jak mały samochodzik.Ledwo ją doganiamy.Zabawki jej nie interesują. Najlepsze są kable, kontakty, różności wystajace ze ścian, frędzle od zasłon i buty...najlepiej ubrudzone.Wybiera sobie cel i z okrzykami dzikiej radości osiaga go z predkościa światła.
Ale najważniejsze, że od wczoraj mówi mama i pokazuje na mnie paluszkiem a usmiecha się przy tym tak cudnie, że mam ją ochotę schrupać.Robi też pa, pa a jak mówię " ale Hania ma kłopoty", to łapie się za główkę i tak zabawnie nią kręci.Augustowska aura słuzy jej bardzo  :)
W piatek mój mąż zrobił mi wielką niespodziankę i przyjechał do nas na weekend.Trzy dni minęły nie wiadomo kiedy ale było cudownie.. ::) pod kazdym względem.
Gosiczko kojec bardzo fajny i miło cie znowu słyszeć  :-*

Mel a ty smarujesz Pariskę filtrem, nie? Jakim ?

Joanko ucałuj Krzysia w łapke od mnie

Do góry