reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Joanko duzo zdrowka dla Krzysia, biedaczek - zawsze cos - buziaczki dla niego :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Martusiu juz lece tam gdzie sie mamusie pokazuja ;D

Czesc ;D
U nas 30 stopni super. Dzien zaczal sie tez "fajnie" bo musialam jechac na wymiane oleju, ktora na szczescie Maja przespala. Jak wysiadlysmy z auta wygladalysmy jak po dyngusie ;D ;D ;D
Joanko z upalami radzimy sobie tak ze sobie nie radzimy :mad: :mad: :mad: Ja wspomagam sie czasem wyobraznia o basenie ;) ;) ;)
Biedny Krzys, corka mojej siostry miala cos podobnego na policzku. Jak sie okazalo bylo to na tle alergicznym, brala syrop clarin ( czy jakos tak??????) i po 3 tygodniach sie wchlonelo, takze trzymamy kciuki ;D ;D ;D
Martusiu nam na szczescie udalo sie zdobyc swieze warzywka, z ktorych upichcilysmy leczo. A tak na marginesie to gdzie to sie przede mna chowacie i czy ja tez moglabym Was zobaczyc????????
Baasiu czy wyprzedaze w UK sa korzystniejsze niz w Polsce, bo ja tez czekam az troche sie ochlodzi i moze tez cos uda mi sie upolowac ;D ;D ;D ;D
Pozdrawiamy i zyczymy jak najwiecej chlodnego powietrza :D :D :D ;D ;D ;D

a ja dziś od 8 do 15!!!
byłam w celu załatwienia zasiłku:)
i mam dość;/

ale...

dostanę 1500 zł za urodzenie Maksia:DDD
i tak się qrna cieszę że szok
bo w zeszłym roku nie składałam wniosku, bo myślałam że jest za późno jak Maks ze szpitala wyszedł
a dziś się pytam pani i okazało się że jest rok czasu:)
więc zostało mi 4 dni
i zebrałam siły i biegając od urzędu do banku i w inne fajne miejsca pozdbierałam dokumenty
i pani bardzo miła zresztą powiedziała że zamiast 500 zł w zeszłym roku dostanę 1500 w tym:)
i to w sierpniu
czyli pojedziemy na króciutkie ale za to WAKACJE:DDD

miłego wieczorka

Kangurki no to zabieraj Maksia na odlotowe wakacje, w koncu to jego zasluga ;D ;D ;D ;D
Ale Wam fajnie, a to wszystko pewnie dzieki temu ze Jarek wkroczyl w szeregi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry