reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie
pogoda taka, że cień jest tym co Tygryski lubią najbardziej. I tak siedzimy sobie w trójkę pod nielicznymi na Psim POlu drzewkami , Majka grzebie w piasku, Krzyś też by pewnie pogrzebał, ale mama wredna pozwala mu jedynie pogrzebaćw oku gumowego króliczka...
No a ja siedzę na ławeczce jak blokers i wymiękam.
Tuniu, chyba pójdę w Twoje ślady i jakąś robotę sobie wyszperam, bo nie tylko korzenie zapuszczę ale i bluszcz pnący ze mnie wyrośnie... Tuniu i co spotkamy się czy nie ?  ::) już mnie palce bolą od pytania...

Miyu pokaż ciuszki, jak ja lubię robić zakupy, ale małż z Majką nie są tacy grzeczni jak Twoje "pociechy" :-[ i zwykle z furią wylatuję ze sklepu...

Misiako, i coś takiego chyba jutro zrobię, pojedziemy na basen, a Krzysiowi wezmę jego "priva - basen". I o zakład idę,że również wyżłopie całą wodę...

Edziu, a my byliśmy za Francuzami  :-[ i ten biedny " chamski" Zizou....szkoda mi gościa przeokropnie

Karioka, wspaniały wieczór mieliście, pełen wrażeń. U nas dzieci spały a my mecz we dwoje przerabialiśmy. Koniec mundialu hurrrrraaaaaa !  ;D

Kangurki, Maksiu już nie reaguje źle na słońce ? I powiedz mi kochana, czy byliście u sadysty, bo bardzo jestem ciekawa, czy to faktycznie próchnica wylazła Maksiowi,   i w ogóle co powiedział stomatolog. Zazdroszczę Wam tego morza jak nie wiem co... ::) ::) ::)

reklama
Joanka pisze:
Edziu, a my byliśmy za Francuzami  :-[ i ten biedny " chamski" Zizou....szkoda mi gościa przeokropnie

Karioka, wspaniały wieczór mieliście, pełen wrażeń. U nas dzieci spały a my mecz we dwoje przerabialiśmy. Koniec mundialu hurrrrraaaaaa !  ;D

Zidane mnie zdenerwował przeokropnie i mi go nie szkoda. ;D

Jeśli chodzi o sporty w tv to mundial był chyba najbardziej ok, teraz jest Tour de France - to dopiero jest straszne, a u mnie w domu niestety oglądane.

Edzia, piłka nożna jest dla Piotrka czymś co niestety w trakcie meczu przesłania mu cały świat. Stąd też ta moja radość. Miesiąc nie rozmawialiśmy, nie wychodziliśmy razem na spacer. Do d...y z takim sportem.
Zidana szkoda mi było, jako człowieka, nie gracza konkretnej reprezentacji, zwyczajnie każdemu życzyłabym lepszego przejścia na emeryturę...
A gośc, którego sfaulował..., jemu pokazałabym z chęcią język :p :p :p. Paskudnie się wczoraj zachowywał, agresywnie i zaczepnie w stosunku do francuskich graczy. W ogóle Włosi strasznie nie fair grali. Udawali i sami podkładali nogę lub łokieć... Nie miałam faworyta, ale nieuczciwej walki nie znosze i dlatego po pierwszej połowie yłam zdecydowanie za Francuzami.

Naprawdę się cieszę końcem mundialu. Normalnośc wróci do mojego domu. ;D

Joanko to ja się cieszę razem z Tobą.
U mnie w domu na szczęście nie ma fanatyzmu sportowego ;), dlatego mistrzostwa aż tak bardzo mi nie dokuczyły - ba! w ogóle mi nie dokuczyły, tylko załamała mnie przegrana Brazylii.

A gry nieuczciwej fanką też nie jestem, ale przyznam się bez bicia, że meczu to ja raczej nie oglądałam, odwracałam głowę od forum tylko jak komentator się podniecał i podnosił głos - takie miałam zaległości, że szkoda mi było czasu na mecze marnować :)

Joanciu, pewnie że sie spotkamy, tylko kurna chata za bardzo nie mam jak. ale np. będę jutro we wrocławiu, moja mama ma urlop, więc opiekunke dla Rozi mam, bo niestety z nią się na razie nie wybiorę.
co sodzisz,o tym, żeby się jutro spotkać?
muszę być na uniwerku, a później jestem wolna jak dzika świnia ;D

Tuniu, kurka, ale mnie ścięłaś.
Jutro idę z Krzysiem do lekarza, zrobił mu się jakiś podejrzany guz na rączce. Myślę ,zę pod skórką jest ropa i trzeba będzie naciąc hirurgicznie i oczyścić tą rączkę.
Dlatego nie mogę Ci dać ostatecznej odpowiedzi teraz. Na prv wyślę ci nr komórki i podaj mi swój, jak bee coś wiedzieć to się zgadamy. OK ?

Kuba dostal dzisiaj od tesciowej takie lozeczko turystyczne, ktore ma mu sluzyc za kojec, bo w swoim drewnianym obija sie jak wstaje :p
wyro6by.jpg

wypatrzylam je w komisie za 100, stan idealny wiec chyba nie przeplacone? w kazdym razie wydaje mi sie bezpieczniejsze niz drewniane.

I ide dzisiaj do fryzjera podciac wlosy. Jesli efekt bedzie OK to wkleje zdjecie, a jak nie to nie czekajcie na mnie w srode :p

reklama
Czesc ,
Joanka lepiej uwazaj z ta woda, bo to nie zarty, na szczescie Maje przzestalo meczyc przeczyszczenie, ale ostatnia kupa byla czarna.
Zapomnialam jeszcze sie pochwalic, ze cos mnie wczoraj uzarlo i mam podwojna lydke ;D ;D ;D
Smaruje altacetem i fenistilem i pije wapno. Na razie nie pomaga, dlatego ide jutro do taty do przychodni, bo mowil ze dzis przyjal juz 10 przypadkow z pokaszeniami. A swedzi tak ze mnie q...ca bierze.
Gosiczko kojec super, zeby tylko Kubus go polubil :D :D :D
Tunia okreslenie "wolna jak dzika swinia" przypomnialo mi stare dobre czasy te studenckie i nie tylko ;D ;D ;D
Miyu, u nas tez skwar byl, ale teraz pada sobie upragniony przez wszystkich deszczyk, i moze dzieki temu tez w koncu wybiore sie na zakupy, bo w tym ukropie to nawet auta nie chcialo mi sie odpalac ;D ;D
P.s A u nas w domu wczoraj mala awanturka, bo ja bylam za Wlochami ;D a malz za Francja :p
Ale najbardziej cieszy mnie ze to juz KONIEC MUNDIALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry