reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanusku Ty okropna podglądaczko!!! :laugh: :laugh: Wiedziałam że gdzies się tu czaisz za rogiem ;) Barrrdzo Tobie dziękuję własnie napisałam na ten temat kilka słów na rozmowach. tam Cię zapraszam bo tu mam podglądaczy ;)

reklama
Blanus pisze:
Ineczko to trzymam kciuki za psiapsiolke i za Jej synka, oboje sa w ciezkiej sytuacji :-[

wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac odstawiac Arise w nocy, jak beda normalniejsze temperatury, po co meczyc siebie i Mloda?
szczegolnie, ze tak jak u Ciebie zwykle picie wody i tak konczy sie cycoleniem...
i jak u Misiako brak mi konsekwencji i bezwzglednosci ;D ;D

Ja mysle że lepiej poczekac aż temperatury znormalnieją. Dzieci przez te upały nie mają apetytu i często nadrabiaja w nocy.

Łukasz (choć butelkowy) tez w nocy ostatnio budzi sie i na zmiane chce mleko lub herbatkę. I tak kilka razy w ciągu nocy. W dzień je kiepsko więc w nocy nadrabia straty. Nie bronie mu bo wierze że to się unormuje spowrotem jak mina skwary

Aniulka pisze:
Blanusku Ty okropna podglądaczko!!! :laugh: :laugh: Wiedziałam że gdzies się tu czaisz za rogiem ;) Barrrdzo Tobie dziękuję własnie napisałam na ten temat kilka słów na rozmowach. tam Cię zapraszam bo tu mam podglądaczy ;)

juz pedze ;D

Cześć Dziewczyny :)
Mąż poszedł spać, a mnie się jakoś nie chce, więc weszłam poczytać sobie BB. W ciągu dnia nie wiele mam czasu. Trzeba Sarze urozmaicać wakacje, żeby się nie nudziła :laugh: Często chodzimy na działkę, do babci, raz byliśmy nad wodą i pierwszy raz w tym roku sobie popływaliśmy ;D A do tego zwykłe obowiązki domowe w połączeniu z ruchliwym małym perszingiem :laugh: :laugh:, to niezłe wyzwanie. 15 lipca wyjeżdżamy z moimi rodzicami na dwutygodniowe wakacje. W przyszłym tygodniu czeka mnie więc szykowanie się do wyjazdu a na dokładkę załatwianie różnych urzędowych spraw ::) jak i kontrola Roberta w poradni nowordków W niedzielę do tego wszystkiego mam urodzinki i nie mam ochoty nic szykować, zwłaszcza, że cieńko z kasą :( Łudzę się, że rodzinka zapomni. Ale i tak jakieś ciasto w pogotowiu trzeba mieć. Lata lecą i nie mam co się radować z tego powodu ::)
Ineczko współczuję Twojej przyjaciółce i jej synkowi. Trudny to dla nich okres. :(
Arisko buziaczka dla Twojego paluszka. Robert też już nieraz przytrzasnąl sobie paluszki, bo lubi u babci otwierać szafki, ale kończyło się tylko na płaczu.
Brawo dla Hani za próbę stania oraz brawa dla Pariski i Maksa za pierwsze samodzielne kroczki :D

Karioka :) ja tez miałam iść juz spać ale jakos mi się nie chce.... wiem co czujesz. przy dwójce dzieci jest co robic.... udanych wakacji Wam życzę i pozytywnego załatwienia wszystkich spraw urzedowych. ;)

A na urodziny postaw rodzince lody z bitą smietaną i tyruskawkami i po kłopocie. Ja jutro to bede przerabiac... i niestety mi tez latek przybywa. Na liczniku ...0 :p

Dziękuję Aniulka za życzenia. Mam nadzieję, że wakację będą udane. Po raz pierwszy od 7 lat mój mąż będzie z nami wypoczywał. :D Sprawy urządowe to zwykła formalność, ale trzeba przed wyjazdem załatwić.

Aniulka Ty też jesteś z lipca?? ;D Wobec tego wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D

nie ma sie co łamać dziewczyny, ja jako najstarsza w tym gronie mówie :
fajne życie zaczyna sie po 30stce ;D ;D ;D

Karioka wszystkiego dobrego, następnego fajnego roku bez kłopotów i zmartwień ;D i udanych wakacji

Blanus oj biedna Ariska, ucałuj i od nas malutki paluszek

oj Beatka ta to ma dobrze ::)

wielki brawa dla Hanusi!!!!

u nas też cycanie częste w nocy ale jakoś z tym nie walcze narazie, coś cierpliwa jestem

Ineczko no biedny synek Tw=ojej koleżanki, przymusowe odstawienie i mamusia też biedna bo nie ma wpływu na to

a u nas mało spania jak zwykle, Marcel spał 1 godzinę w ciągu dnia i taki zmęczony usnął po 19 by po 25 minutach zbudzić sie pełen sił do zdobywania świata
zasnął przed 23 :p
do kogo to dziecko sie podało????
zostawiłam go dziś chwileczke w pokoju bo musiałąm do łazienki,po minutce wracam a mój smyk kochany stoi na leżaczku bez trzymania, dobrze że leżaczek opierał sie o scianę bo by było twarde lądowanie ::) :p

śpijcie dobrze te młodsze i starsze ;)

reklama
jejku ::) Marta toz to akrobata mały Ci rosnie pod bokiem!!! Az mi się włos na głowie zjezył jak sobie pomyslałam..... :o :o

Karioka tak sie składa że ja tez lipcówka. zajzyj sobie na watek Dzis sa twoje urodziny ;) :laugh:

Do góry