reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a u nas piekna pogoda slonko swieci, ptaszki spiewja - zaraz lecimy na spacerek bo szkoda dnia  :)

Blanusku fajnie, ze udalo Ci sie wyslac posta i ,ze jestes bo ostatnio bardzo nam Ciebie brakuje.

a i jeszcz tak od siebie: jalowe dyskusje nie maja sensu, bo pewne osoby i tak nie zrozumieja o co chodzi, i jakie zachowania sa wlasciwe - a  zawsze mozna wywinac kota ogonem...

reklama
Dzieki, Baasiu :-*
mam nadzieje, ze czujesz sie juz lepiej ;)
i milego spaceru zycze!

Wiadomosci od Beatki:

nad morzem BOMBA, calymi dniami Majcia zajmuja sie dziedkowie, Beatka od rana do wieczora lezy na plazy, z chlodnym napojem po lewej, owocami po drugiej stronie i parasolem nad glowa... zerka na przystojnych panow ratownikow i podjada lody ;)
wieczorami, kiedy Majcia juz spi, nasza Beatka rusza w miasto cieszyc sie urokami nocnego zycia ;)
wypije kilka piwek, troche potanczy...
takze nuuuudy :p

jestem za założeniem stowarzyszenia obrony pokrzywdzonej morzem i wakacjami Beatki!!!!!!!! ;) :laugh:
a tak naprawdę to ja z chcęcią bym się tak skrzywdziła ;D

czesc Kochane Wrzesnioweczki ;D
ciesze sie wlasnie chwilka ciszy w domu, Milenka spi, a ostatnio ma z tym klopot
ostatnia noc to 2 godziny przerazliwego placzu od 2 do 4, mamusine masowanie brzuszka, glaskanie, przytulanie nie pomogly, dopiero jak tata wkroczyl do akcji to usnela
boje sie myslec co bedzie na wyjezdzie ::)

Beatka
nasza biedna na zmarnowanie pojechala, ona sie tam wykonczy przy tych napojach ::)

Blanusku, no nie moge!!!, trzeba spiecia na forum, zebys sie odezwala ::) nieladnie :)
to nas tylko sklania do powtarzania takich akcji, popraw sie ;D

Dzień Dobry  :)
Oto głos z Puszczy Augustowskiej  ;).....Będę tutaj siedziała tak długo jak będą upały...czyli dłużej niż planowany miesiąc. strasznie tęsknię za Jackiem i codziennym gaworzeniem z wami ale w Poznaniu chyba bym umarła albo zwariowała conajmniej...Parno, duszno, straszno ...
Hanula mimo smarowania jej filtrem 40 i chowaniu się w cieniu też się zabrązowiła ale do murzynka jej daleko...Pewnie dlatego, że ma jasną karnację po mamusi..
Dzisiaj wielki dzień, bo Hanka sama staneła w łóżeczku. Zrobiła to tak po prostu...nawet kolanko jej nie zadrżało.Żadnych emocji, stała i patrzyła jak mama szaleje po pokoju w poszukiwaniu aparatu..niestety rozładowanego. Mam nadzieję jednak przyłapać ją jeszcze dzisiaj jak stoi sobie tak wyprostowana jak struna  ;D

Co do dyskusji o imionach, to chyba była raczej niepotrzebna. Ktoś mądry powiedział, że o gustach i kolorach nie dyskutuje się i miał rację.moi znajomi nazwali swego synka Amadeusz.Takie imię zobowiązuje  :) ale to ich wybór...Polska powoli wychodzi ze swego zaścianka i za chwilkę rzeczy, które dziwią, gorszą i wywołują gorace dyskusje będą normalnością...Któraś z was napisała mi kiedyś żebym nie brała tak osobiście wszystkiego co piszecie i to były madre słowa..
Co do imienia Paris, to będzie się ono kojarzyło większości jednoznacznie, bo panna Hilton zadbała, żeby każdy wiedział o jej poczynaniach.
Mel wasza córeczka dostała zapewne swoje imię na pamiątke romantycznej podróży do Paryża...i mi się jej imię kojarzy właśnie z tym pięknym miejscem.
Nie warto docinac sobie gdy jest taka piękna pogoda...Korzystajcie ze słoneczka drogie wrześnióweczki, bo niedługo jesień i zima.. :p

reklama
Ineczko obiecuje poprawe :p ;) :laugh:

Kinek wlasnie myslalam o Tobie i Hanusi ;)
juz sie balam, ze zaginelyscie w przepastej Augustowskiej knieji :laugh:
Gratulacje dla Hani, a Ty badz czujna i trzymaj naladowany aparat w dloni ;D

ja dzis znowu przezylam horror - Arisa przyciela sobie palec drzwiami, wskazujacy :(
jest dwa razy taki od opuchlizny :-[

poprzedni horror opisze za chwile, tylko uspie Gadzine ;)

Do góry